:roll::roll::roll::roll::roll:
Printable View
:roll::roll::roll::roll::roll:
Γεια σας γεια σας κοριτσάκια!!
Ελάκι, και το μισό κιλάκι είναι υπόθεση, η κατάκτηση και του μεγαλύτερου βουνού ξεκινάει από ένα βήμα!!
Γράφω τα χθεσινά μου:
Πρωί: μόνο καφέ
Ενδιάμεσα: 1 παξιμάδι κρίθινο + λίγο τυράκι
Μεσημέρι: λίγες πατάτες φούρνου + λίγο συκώτι + σαλάτα μαρούλι + τυράκι
Απόγευμα: 1 ποτ. χυμό
Βράδυ: 1 καλό πιάτο χορτόσουπα (χωρίς ζυμαρικό ή ρυζι) + 2 παξιμάδια κρίθινα + τυράκι
Σήμερα:
Πρωί: καφές + 1 παξιμάδι + τυράκι
Ενδιάμεσα: 1 ποτ. χυμός + 1 παξιμάδι κρίθινο + τυρί
Μεσημέρι: χορτόσουπα + παξιμάδι + τυράκι
Απόγευμα: 1 μπάρα δημητριακών + 3 αμύγδαλα
Βράδυ: 1 σαλάτα με 1 φλυτζ. μαυρομάτικα + 1 αυγό βραστό + τυρί + μαρούλι + 4 ελιές + πιπεριά + καρότο + μαϊντανό
Όπως καταλάβατε, έχω ταράξει τα παξιμάδια, μου έφερε ο καλός μου από το χωριό του και είναι τα ωραιότερα που έχω φάει!! Θα προσπαθήσω να μετριάσω λίγο την ποσότητά τους, αλλά είναι πεντανόστιμα τα άτιμα!! :smilegrin:
Επειδή μπαίνει κι ο χειμώνας και μου αρέσουν πολύ οι σούπες, λέω να τις εντάξω στο καθημερινό μου πρόγραμμα (ειδικά χορτόσουπα ή κοτόσουπα που δεν βάζω ζυμαρικό) για να με χορταίνουν και να τις συμπληρώνω με άλλα. Θα κάνω να δω τον καλό μου 3 εβδομάδες και είπα να το δω εποικοδομητικά και να προσπαθήσω να χάσω έστω 2 κιλάκια μέχρι τότε!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
Χθες αποφάσισα να κάνω μία απόπειρα να κόψω το κάπνισμα. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έπεσα πάνω σε μέρα που πεινούσα περισσότερο ήταν αρκετά για να τα κάνω ολίγον μαντάρα χιχιχι. Δεν με πειράζει πολύ, αν και νιώθω λίγο σιχαμένη μετά από τόσα γαριδάκια που έφαγα, ωστόσο κατάφερα να μην καπνίσω και αυτή τη στιγμή κλείνω 1 24ωρο άκαπνη. Δεν έχω σκοπό να συνεχίζω τις κρεπάλες, και ελπίζω να μπορέσω να το παλέψω χωρίς να δω την ζυγαριά να ανεβαίνει, κρίμα είναι τώρα που είδα το 92 :). Όπως και να έχει απόπειρα είναι, δεν είμαι σίγουρη, το σκέφτομαι όμως εδώ και καιρό και θέλω να το προσπαθήσω.
Εli μου σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στην κανουργια σου προσπαθεια!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ Άλμα μου ¨:love:, πάω να απασχοληθώ στην κουζίνα με κάτι γιατί έχει αρχίσει να βαράει η στέρηση της νικοτίνης! Έχω από το πρωί πονοκέφαλο που τώρα που πήρα παυσίπονα έχει αρχίσει να περνάει, κατά τα άλλα το παλεύω... Λέω να πάω να κάνω τα μιλοπιτάκια της Ντόρας :).
Καλη επιτυχια στα μηλοπιτάκια !!!!
Καλή επιτυχία Έλη και στον τσιγαροαγώνα !!!
Μην φοβάσαι , ξέρεις εσύ τι να κάνεις , απλά έχε λίγο περισσότερο στο μυαλό σου την διατροφή σου , μην το αφήνεις στη τύχη .
Περιμένω εντυπώσεις απ΄τα βρωμομηλοπιτάκια , χιχιχι , εγώ την τελευταία φορά πρόσθεσα μέσα τριμματα απο μαυρη σοκολάτα :starhit::starhit: κι έγιναν τέλεια .
Αααααα Eli τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!
Καλή αρχή λοιπόν στην νέα σου προσπάθεια!:love:
Μα καλά με εμάς τις δυο τι θα γίνει? ουτε συνεννοημένες να ήμασταν στις κραιπάλες μας:bigsmile:
Λοιπό τα χθεσινά μου
Πρωί: 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + γραβιέρα + χυμό πορτοκάλι
Πρόγευμα: μήλο + φρυγανάκια mini
Μεσημέρι: τορτελίνια, πολλά τορτελίνια
Απόγευμα: εδώ άρχισαν τα όργανα σοκολάτα + 1 σοκοφρέτα :rolleyes: το λάθος μου που δεν έφαγα πρώτα αυτά που έπρεπε δηλ το φρούτο μου κ το σνακ, ίσως κ να το είχα σώσει αλλά δεν ήμουνα κ πολύ καλά...............
Βράδυ: κ πάλι τορτελίνια!!!!!
Έλι μου καλή αρχή στην προσπάθειά σου! Αν το βάλεις πείσμα είμαι σίγουρη πως δεν θα μείνει μόνο προσπάθεια!! Ακόμα κι αν τσιμπήσεις 1 κιλάκι σκέψου ότι το καλό που κάνεις στην υγεία σου είναι μεγαλύτερο.
Τα σημερινά μου:
Πρωί: 1 μπάρα δημητριακών + 2 καρύδια
Ενδιάμεσα: 1 τοστ με 1 φ. τυρί
Μεσημέρι: 1 κομ. πίτσα μαργαρίτα + 1 πιάτο χορτόσουπα + 2 μανταρίνια
Απόγευμα: 1 χυμό πορτοκάλι φυσικό + 2 digestive
Βράδυ: σαλάτα με τόνο, μαρούλι, τυρί, 1 φλ. βίδες, μαϊντανό, πιπεριά, καρότο, λίγο λαδάκι, μουστάρδα.
Ήθελα να ρωτήσω, ποια ποσοτητα λαχανικών είναι το μίνιμουμ για να θεωρηθεί ότι έχω καλύψει το φρέσκο για ένα γεύμα; Ένα καρότο και μία πιπεριά είναι ΟΚ, ας πούμε ή πρέπει να προσθέσω και κάτι άλλο;
Αλεξανδρίτσα μου εγώ έχω στο νου μου να τρώω περίπου ένα με δύο φλιτζάνια του τσαγιού σαλάτα ανάλογα με τα κέφια μου. Μία πιπεριά και ένα καρότο μια χαρά μου ακούγεται.
Ωραία Ελάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ!!
πανεμορφα τριαδοκοριτσα!!!Quote:
Originally posted by koritsaki
κοριτσια μου δραματικο το τριημερο! ειχα επισκεψεις τον αδερφο μου και την κοπελα του και ξεφυγαμε διατροφικα τελειως! μεχρι και γλυκα εφαγα....
σημερα κιολας γυριζω στο προγραμμα. αλλα κανονικα αυριο πρπει να ζυγιστω. ομως δεν θελω να το κανω...φοβαμαι...
μαλλον θα το αφησω για μια βδομαδα μεχρι να μπω παλι σε προγραμμα...
αχχχχ προδωσα τις αγαπημενες τριαδες και τα θαλασσωσα παλι
μπορει να προδωσα τις τριαδες για 3 μερες φαινεται ομως οτι δεν με προδωσαν αυτες!!!
δεν αντεξα και ζυγιστηκα....και οχι μονο δεν πηρα αλλα ειμαι και μισο κιλακι κατω!!!!
ισως επειδη ειχα κοσμο οπως σας ειπα δεν εφαγα απλα παραπανω αλλα ξεποδαριαστηκα κιολας να τους γυρναω στο λονδινο!!!
τωρα ακολουθει αλλη μια δυσκολη βδομαδα γιατι θα εχω εδω τη μαμα μου!!!
η οποια ειναι ο αρχηγος των τραδων χωρις να το ξερει γιατι τρωει καθε μερα μια ντοματα μια φετα ψωμι και μυζηθρα!!! κανονικο φαγητο μονο στις γιορτες!!!
ετσι εχασε 10 κιλα σε ενα χρονο χωρις γυμναστικη και ενω ηταν πανω απο 60 χρονων!!!
μανουλα!!!! ειμαι τοσο ευτυχισμενη!!!!!!
ελακι καλη αρχη!!! πιστευουμε σε σενα!!!
να σου πω κατι που νομιζω θα σε βοηθησει? να κανεις περισσοτερη γυμναστικη ταυτοχρονα γιατι η βελτιωση της αναπνοης σου θα σου δινει πολυ κουραγιο να συνεχισεις!!!!
koritsaki οταν λες οτι η μητερα σου τρωει καθε μερα μια ντοματα μια φετα ψωμι και μυζηθρα εννοεις οτι ολη μερα δεν τρωει τιποτα αλλο ? Γιατι αυτο καταλαβα ...................
πανω κατω ναι αλμα...
πινει 3-4 ελληνικους καφεδες που τους πινει γλυκους γιατι δεν μπορει αλλιως και ειναι το παθος της και το βραδυ τρωει κανενα φρουτο η κανενα γιαουρτι η μια χουφτα ξηρους καρπους η κουνουπιδι τωρα το χειμωνα. το μεσημερι ττην καλσσικη ντοματα μυζηθρα ψωμι. πρωινο και ενδιαμεσα τιποτα.
μια φορα το μηνα θα φαει και οσπρια, αλλη μια κοτοπουλο η κρεας και αντε αλλη μια μαγειρευτο φαγητο τυπου αρακα η μπριαμ. οταν ειναι χριστουγεννα η πασχα η δεκαπενταυγουστος θα φαει κανονικα απο οτι εχουμε 3-4 μερες και μετα πσιω στο προγραμμα της.
ε και μια φορα στο δημηνο κανενα σουβλακι και κανενα ουζακι
και τωρα που ειπα κουνουπιδι μου τρεξανε τα σαλια!!! θα παρω να βρασω ε για τωρα που ερχεται!!! θα της κανω και βραστα κολοκυθακια, αλλη μεγαλη αδυναμια της!!!!