Οχι βρε το απλο θεσ να πεισ την αποψη σου κ να με καλυψεισ κ ντρεπεσαι πεσ την αποψη σου ξεκαθαρα απο την αρχη μεχρι το τελοσ κανε ξηγα ξηγησου πωσ το λενε
Printable View
Οχι βρε το απλο θεσ να πεισ την αποψη σου κ να με καλυψεισ κ ντρεπεσαι πεσ την αποψη σου ξεκαθαρα απο την αρχη μεχρι το τελοσ κανε ξηγα ξηγησου πωσ το λενε
Λοιπον παιδακια βρηκα γτ εσεισ εχετε θεμα κι εγω δεν εχω δεν εχετε επαφεσ με την πραγματικοτητα δηλαδη εγω οταν κοιταω βλεπω την πραγματικοτητα κ κινουμε αναλογα εσεισ δε συνεργαζετε το ματι με τον εγκεφαλο για να παρετε αποφαση τι να κανετε
Επαφεσ το λενε οι κολυμβητεσ οταν κολυμπασ κ στηριζεσε στην επαφη για να κολυμπησεισ
Πειτε το στουσ γιατρουσ σασ
δεν βλέπεις τηλεόραση γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να βλέπεις τηλεόραση, υποχρεωμένος είσαι να φας και να κοιμηθείς και να αναπνέεις.
πάνω κάτω όλα τα υπόλοιπα είναι επιλογές.
Μασ τι βγηκεσ απο τη στροφη με κοκκινο παλια εκφρασή του 80 να και κατι που ακουω πρωτη φορα μπραβο με εξεπληξεσ μπραβο
Τώρα που έχω πιει μισο μπουκάλι ζουμπροβκα μπορώ να βάλω το αντιανεμικό μου και να πάω σε ένα από τα ψηλότερα σημεία των Νοτίων Προαστίων.Δεν έχει άλλο εκει είναι τέρμα. Ακόμα και τους βράχους της λιμνης Βουλιαγμένης τους βλέπεις από ψηλά!
Ζουμπρόβκα! Καλή φάση.
Αλλά τι θες να πας να κάνεις εκεί που λες;
Ότι σε φιάχνει αυτή τη στιγμή, αρκεί να μην σκοντάψεις σε καμια ερημιά και να γυρίσεις με καλή διάθεση :)
τί είναι η ζουμπρόβκα;
με τόσα που μαθαίνω/ακούω τελευταία για τον Επίκουρο, καταλήγω ότι είμαι πιο κοντά στη δική του φιλοσοφική σχολή από οποιουδήποτε άλλου
Żubrówka, Πολωνική βότκα.
Με ένα κλαράκι από ένα χόρτο που τρώνε οι βίσσονες σε ένα πάρκο στη Πολωνία. Αυτή τη βότκα την είχα πάρει ένα σαββατόβραδο πραγματικά παγωμένο, όταν από το Νότιο Λονδίνο ήθελα να πάω στο Βόρειο και μου έμεινε το αμάξι και όταν πήρα την οδική και τους το είπα μου είπανε θα περιμένω δύο ώρες. Ηταν αδύνατο όμως να περιμένω σε ένα αυτοκίνητο χωρίς κλιματισμό 2 ώρες θα παθαινα υποθερμία σιγουράκι, απέναντι ήταν μία καβα λοιπόν και μπήκα μέσα και του ειπα τι έπαθα και του λέω τι να πάρω να πιω να αντέξω; Και μου έδωσε τη ζουμπροβκα. Από εκεί την έμαθα και όποτε έχει πολύ κρύο και θέλω να βγω έξω τα κοπανάω λίγο για να μην με πιάνει το κρύο!
Εμένα με είχαν κεράσει πριν καμιά 20αρια χρόνια κάτι φίλοι Πολωνοί. Εκεί την πρωτοάκουσα. Και πάλι πριν χρόνια που έμεινα πολλές μέρες σε ένα ξενοδοχείο στο Gdańsk τέλη Γενάρη/αρχές Φλεβάρη είχα πιάσει φιλίες με τους ανθρώπους κι ας μιλούσαν ελάχιστα Αγγλικά και φεύγοντας μου κάναν δώρο ένα μπουκάλι. Από τότε άμα την βρίσκω αγοράζω να έχω ένα μπουκάλι καβάτζα και πίνω όποτε μου έρθει, σε άσχετες στιγμές.
Γενικά προτιμώ τα ουίσκια, αλλά τραβιέται η άτιμη : )
Καμιά σελίδα on-line γνωριμιών ή τσατ , που να παίζουν αληθινά άτομα, για γνωριμίες παντρεμένων , ξέρετε ;;; Κάτι δοκιμασμένο , όχι fake !!!!