Originally Posted by
boo
καλημερα!
ειναι φυσιολογικο προς το τελος ενος ψυχωτικου επεισοδιου να εχεις καταθλιπτικη διαθεση?
εχουν σταματησει τα βαρια συμπτωματα, τωρα μονο μερικες φορες με πιανει οτι με παρακολουθουν αλλα το ξεπερναω με λιγη προσπαθεια.προσπαθω δηλαδη εκεινη την ωρα να απασχολησω με κατι αλλο τον εαυτο μου για να ξεχαστω.ακομα βεβαια δε πολυβγαινω εξω..μονο για τσιγαρα, 2 καφεδες με μια κυρια το τελευταιο 15ημερο, και 1 φορα για ενα μαθημα μεσα στην εβδομαδα
μεσα στη μερα νιωθω απελπισια για οτι συνεβη, αναρωτιεμαι γιατι να γινανε ολα αυτα,νιωθω οτι δε θα ξεφυγω ποτε κι οτι δε θα περασει εντελως αυτο το επεισοδιο.απογοητευομαι με τον εαυτο μου.πολλες φορες το απογευα με πιανει θλιψη στο ασχετο χωρις να υπαρχει τουλαχιστον καποιος προφανης λογος
νομιζω οτι χρειαζομαι καποιο αντικαταθλιπτικο.αλλα η σκεψη οτι ισως το χρειαζομαι με ριχνει γιατι δε θελω να παιρνω κι αλλα φαρμακα.επαιρνα remeron αλλα με κοιμιζε και το πρωι δε μπορουσα να ξυπνησω νωρις και τωρα εχω ενα ωραιο προγραμμα υπνου που δε θα ηθελα να χαλασει