Quote:
Originally posted by anna65
Τζίνα, στην εγκυμοσύνη μου ξάπλωνα στον καναπέ προσπαθώντας να βρω μια βολική στάση, και οι γατούλες μου πιάνανε θέση πάνω στην κοιλιά μου σαν να προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το παιδί! Ήταν πολύ συγκινητικό, και με ηρεμούσε - πιστεύω ότι ηρεμούσε και την κοράκλα μου μεγάλωνε μέσα μου και ένιωθε τόσο κοντά της τις προστάτιδες νονές της! Σε αντίθεση με άλλες εποχές που με "ζυμώνανε" πριν καθήσουν σε κάποιο σημείο επάνω μου, εκείνη την εποχή ήταν πολύ προσεκτικές. Αλλά και σε άλλες εποχές που δεν είμαι καλά, τις έχω πετύχει να συμπαραστέκονται, και όχι μόνο σε μένα. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν η μητέρα μου είχε μείνει μόνη στο σπίτι μετά το θάνατο του πατέρα μου και με τα δυο της παιδιά σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς-στρατού. Κάποια μέρα λύγισε και την πιάσανε τα κλάματα. Μια από τις γατούλες μου, που τις είχα αφήσει αναγκαστικά για λίγους μήνες μαζί της και δεν τις εκτιμούσε ιδιαίτερα μέχρι εκείνη τη στιγμή, ανέβηκε στο κρεβάτι και τη "φίλησε" στο μάγουλο!
Η μεγάλη τομή, η οριζόντια, δεν σε πονάει γιατί έχουν κοπεί τα νεύρα. Για την τομή της κήλης, είναι άλλη ιστορία. Σε μένα, η τομή αυτή είναι κατά μήκος του αφαλού που με ταλαιπώρησε για βδομάδες. Ακόμη και τώρα όμως, που φοράω στενό στηθόδεσμο, ξανάρχισε και τραβάει εκείνη ακριβώς η τομή. Πρέπει να βρεις τρόπο να σηκώνεσαι χωρίς να σε ενοχλεί.
Όσο για τις γάζες, εκεί έχω πατέντα! Βάζω επιπλέον γάζα, ώστε το μέρος του αυτοκόλλητου που περισσεύει να είναι κάτω από 5-10 χιλιοστά - ίσα ίσα για να κολλήσει. Υπάρχει και η λύση να βρέχεις το αυτοκόλλητο με οινόπνευμα (προσοχή, ποτέ με νερό γιατί κολλάει πιο πολύ!) αλλά ακόμη κι αυτό ερεθίζει και ξεραίνει το δέρμα.
Δεν είναι απίστευτο το πως τα ζώα μας δίνουν καθημερινά μαθήματα ζωής; Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, θα τις εφαρμόσω.:starhit: