Τίποτα το ιδιαίτερο, κορίτσια.. Απλώς έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και μελανιάζω πανεύκολα. Λίγο να με πατήσουν παραπάνω, την τσίμπησα τη μελανιά.
Printable View
Τίποτα το ιδιαίτερο, κορίτσια.. Απλώς έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και μελανιάζω πανεύκολα. Λίγο να με πατήσουν παραπάνω, την τσίμπησα τη μελανιά.
Να σκεφτείτε ότι οι γάμπες μου είναι μόνιμα μέσα στις μελανιές. Προβληματιζόμουν σχετικά και μάλιστα ήθελα να πάω σε γιατρό, μέχρι που τυχαία ανακάλυψα τι συμβαίνει: Οι σακούλες από το σούπερ μάρκετ με χτυπάνε και μελανιάζω! Αν είναι δυνατόν!
Και εγώ το παθαίνω αυτό Άβα μου το καλοκαίρι ειδικά που φοράω φούστες και ελαφριά ρούχα και όλο μελανιάζω από τσάντες και σακβουαγιάζ που κουβαλάω. Αλλά ευτυχώς καμία σχέση με την δική σου ευαισθησία.
Έλα, τα τσουλάκια να πληθαίνουμε!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
.το ειχα κανει κ εγω για την επεμβαση.Σιγα που θα ειχα αναστολες να παω στο γυναικολογο μου!
Μήπως να μετονοματεί το τόπικ; Σε τι άραγε; Ας περιμένουμε την Αρχηγό να μας πει..
Πλάκα πλάκα, είσαι απελευθερωμένη γυναίκα και μπράβο σου!
Χαμάμ γυναικών, ίσως; Ιδέες δίνω..
Δεν πατάει που δεν πατάει αρσενικό εδώ μέσα μετά ούτε απ έξω! :lol:
Ας δώσω κι ακόμη μία ιδέα στη Ναταλία μας: http://www.youtube.com/watch?v=JUO0_wRqqb8
Χιχιχιχιχι!!!!! Δεν ξέρετε πόσο μου έλειψε αυτό!! :lol::lol:
Άβα δεν αντέχω να ακούσω το τραγούδι (κλασσικά :lol: ) απλά μένω στον τίτλο και έχω να δηλώσω εγώ τώρα ντροπή και αίσχος!
Aβα ξεκιναει την αλλη εβδομαδα μια μεγαλη εμποροπανηγυρι εδω που κραταει πολλες μερες.Σε φιλοξενω αν ενδιαφερεσαι!στο εχω προτεινει κ αλλες φορες αλλα τωρα εχεις κ το κινητρο!
Μη μιλατε για μελανιες!Με το παραμικρο μελανιαζω!η πλακα ομως ειναι που τα σημαδια απο το λαιμο μου απο τις αποτυχημενες αποπειρες του αναισθησιολογου φαινονται ακομη κ μου λενε ολοι τι πιπιλιες ειναι αυτες!
Αβα μην προκαλείς την αρχηγό, δεν θέλουμε να ξέρουμε πως θα μας ονόμαζε! Τρέμω!
ρε κορίτσια, αυτό που λένε , ότι η γυναίκα πρέπει να είναι νοικοκυρά στην κουζίνα, π%$@@να στο κρεβάτι, άσπιλη μάνα, κολώνα της ΔΕΗ σύζυγος κτλ, δεν τα ακούτε εσείς βερεσέ? Βαρέθηκα να πρέπει να ακολουθούνται μοτίβα επιτυχίας και πατέντες επίτευξης στόχων τέτοιου είδους.. Δλδ, εγώ που είμαι εντελώς ζώον σε αυτά και δεν μπορώ να το παίξω ταυτόχρονα και νοικοκυρά και πο*&$#ιτσα, δεν θα βρω άντρα που να κάτσει για χρόνια κοντά μου? :puzzled:
Τζινακο τα πρωτο επεισοδιο της Σιλα υπαρχει στο γιου τουμπ?κ αν ναι πως μπορω να το βρω?Μη γελατε οι υπολοιπες κολλησα με τον τουρκο οχι με το τουρκικο.Ειναι ο πιο ωραιος αντρας που εχω δει!Εδω κ καιρο τουλαχιστον.
Μα δεν αντέχεται το τραγούδι, ούτως ή άλλως! Ούτε καν εγώ δεν το έχω ακούσει ολόκληρο! Απλά θα ήθελα να δω το μουτράκι της Ναταλίας μας, όταν θα ανοίγει το λινκ, αρχικά με προσμονή και μετά να δυσαναστετεί και να το κλείνει με βιάση.. Είναι το παιχνίδι μου! Μόνο που τώρα την προστάτευσα. Δηλαδή έβαλα τα χιχιχι στο ίδιο μήνυμα, οπότε θα καταλάβει ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα, προτού καν ανοίξει το σύνδεσμο. Αν τα έκανα χώρια, τότε θα της την έφερνα κανονικά, αλλά την αγαπώ πολύ για να το κάνω!
Πωπωπω Μακ τι βαρύς προβληματισμός είναι τούτος βραδιάτικα; Αααα τα παυσίπονα! Για όλα φταίνε τα παυσίπονα!
Ένα θα σου πω κουκλίτσα μου... όταν θα βρεις τον κατάλληλο από όλα θα γίνεις και θα γουστάρεις κιόλας ;). Πάντως το νοικοκυρά σίγουρα το έχουμε!
Μακ δεν υπαρχουν μοτιβα ευτυχιας!υπαρχουν κατι μεγαιρες κ κατι παγοκολωνες κ τις εχουν βασιλισσες!Θεμα ταιμιγκ ειναι ολα.