Καλησπέρα κ απο εμένα! Τζίνα τα περάσατε όμορφα στη βολτούλα σας?
Απο το δικό μου μέτωπο τα ίδια δηλ βαρετά!
Printable View
Καλησπέρα κ απο εμένα! Τζίνα τα περάσατε όμορφα στη βολτούλα σας?
Απο το δικό μου μέτωπο τα ίδια δηλ βαρετά!
Μόλις γύρισα από το γυμναστήριο, όπου ο γνωστός Μαρκήσιος έκανε πάρτυ!
Το κορμάκι μου θα διαλυθεί..
Αποφάσισα, όμως, να με κάνω να χαρώ λιγάκι.. Φτάνουν τα βασανιστήρια! Γυμναστήρια, αποτριχώσεις, γιατροί, ξανά γυμναστήρια, φτάνει!!
Πλησιάζει η ώρα της χαράς.. Θα έρθει το παρεάκι και θα δούμε καμια βλακειούλα στο dvd και θα φάω μακαρονάδα! Ναιιιιι!!!
Πώς είναι τώρα το Μακόνι μας; Ελπίζω πιο ήρεμο.. Είναι πολύ καλό που αναγνώρισες το θυμό σου και δεν άφησες ένα φθοροποιό συναίσθημα να σε κατατρώει, έτσι γενικά και αόριστα. Το θέμα είναι να φτάσεις στο σημείο να έχεις δημιουργικό θυμό. Μπορείς να σκέφτεσαι, θύμωσα; Ωραία, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό. Τι θα κάνω ώστε να μη μου ξανασυμβεί; Την επόμενη φορά δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μου συμπεριφερθεί σα σφαχτάρι, χωρίς σεβασμό. Θα εκδηλώσω τη δυσαρέσκεια ή την αδυναμία μου. Δεν είναι ντροπή. Έτσι, παίρνεις μάθημα μέσα από το θυμό σου και τον εκτονώνεις θετικά.
Προς στιγμήν χάρηκα μόλις μίλησες για χαρά.......κ σκέφτηκα πως τώρα με το hollywood άλλη χαρά θα έβλεπες!;):yes:
Καλησπέρα σοκολατίτσα, ωραία τα περάσαμε, ευτυχώς είναι και κοντά, 15 λεπτά περίπου κι έτσι δεν κουραστήκαμε στο πήγαινε έλα.
Αβα πουλάκι μου τέτοια ώρα θα φας μακαρονάδα; Στην ώρα της χαράς δεν περιλαμβάνεται κάτι με λιγότερες θερμίδες;
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά υπάρχουν κι άλλες χαρές εκτός από αυτήν που σκέφτηκες! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Προς στιγμήν χάρηκα μόλις μίλησες για χαρά.......κ σκέφτηκα πως τώρα με το hollywood άλλη χαρά θα έβλεπες!;):yes:
Καμία παραχώρηση δεν κάνω στη χώρα της χαράς! Θα κάνω πρώτα ένα ζεστό μπανάκι, θα φορέσω ζεστές πυζαμούλες και χουχούλικες κάλτσες, θα πάρω την κουβέρτα στον καναπέ και θα τσακίσω τη μακαρονάδα, που ονειρεύομαι δύο μέρες τώρα!
Ντου από παντού, ντου από παντού, ντου από παντού, να μη μείνει τίποτα, τίποτα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UUcKn2-etr8&feature=fvst
Πάω για την ταινιούλα. Φιλάκιαα!!
Καλή ταινιοδιασκέδαση.
Πες καμιά βρε Τζινάκο μου γιατί αυτη μου λείπει αυτη σκέφτομαι χαχαχα :smilegrin::smilegrin: αντε μπας κ δω κ εγώ καμιά χαρά!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά υπάρχουν κι άλλες χαρές εκτός από αυτήν που σκέφτηκες! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Σρουλπ μου τρέχουν τα σάλια με τα μακαρόνια! Εσύ τα έφτιαξες?
καλησπερες!!!!
καλα σε λενε αρχοντα των δαχτυλιδιων αβακι
πολλα δεν ειναι?????
ποναω, πειναω και εχω αναγκη μια γυναικεια φιλικη ζεστη αγκαλια.
αλλα τιποτα δεν θα γιενι μαλλον...ουτε ο πονος θα περασει αυκολα, ουτε φαγητο εχω να φαω και δεν θα παρω καμια βλακεια απ εξω και καμια μα καμια φιλη δεν εχω εδω....
μονο εναν μαντραχαλο φιλο μας θα δω το σκ. αλλα τι να σου κανει ενας αντρας φιλος?
πως να μοιραστεις τις αγωνιες σου? τις ανασφαλειες σου? τις επιτυχιες σου? τα ονειρα σου?
μου λειπε το πανεπιστημιο... μου λειπε παρα πολυ! εκει που η διπλανη σου μπορουσε να καταλααβει ακριβως τι περνας και σε τι φαση βρισκεσαι. και υπηρχε τοση υποστηριξη και τοση αλληλεγγυη.