Εμείς ήμαστε εδώ!:starhit:Quote:
Originally posted by koritsaki
ποναω, πειναω και εχω αναγκη μια γυναικεια φιλικη ζεστη αγκαλια.
Printable View
Εμείς ήμαστε εδώ!:starhit:Quote:
Originally posted by koritsaki
ποναω, πειναω και εχω αναγκη μια γυναικεια φιλικη ζεστη αγκαλια.
κάπου εδώ μέσα σύχναζε η wow, τί έγινε τελικά?
θα χρειαστεί εγχείρηση ή χημειοθεραπεία?
-wow- εύχομαι να πάνε όλα καλά, να συνεχίζεις να χάνεις και να είσαι υγιής!
πω πω τα μακαρόνια είναι όλα τα λεφτά!!! και μου αρέσει να τα φτιάχνω με καπνιστό ζαμπόν, όχι μπέικον, δεν κάθονται στο στομάχι και τρως περισσότερα, και να τα σουρώνω πριν βράσουν εντελώς για να βράσουν και λίγο μέσα στη κρέμα γάλακτος, αχ να με ακούσουν οι κοπελιές από τη low-carb :blush:
θα τα κάνω με ολικής άλεσης μακαρόνια! ορίστε!
Θα παρω τα κλειδια οπως παλια σημερα που σουρτουκευεται αλλου?Ημουν στο καστρο κ ειδα τους Ορνιθες του Αριστοφανη σε σκηνοθεσια Γιαννη Κακλεα κ σε σκηνικα Μανωλη Παντελιδακη.Αχτυπητο διδυμο!Μονο η Αηδονα με χαλασε που αντι για αιθερια απιαστη υπαρξη την εβγαλαν σαν καμπαρετζου.υπεροχη βραδια κ μολις τελεειωσε η παρασταση αρχισε να ψιχαλιζει.Στο τσακ προλαβαμε!
πολυ ησυχια βλεοω σημερα!!
καληνυχτα και να περνατε ομορφα!
Επιτέλους κατάφερα να σας διαβάσω!!!!με κρατήσατε μέχρι τώρα ξύπνια ενώ είμαι πτώμα...με τόσα που διάβασα ξέχασα κ ότι ήθελα να πώ!!!
Πάντως Ava ton Γυρισμό τον έχω διαβάσει κ εγώ...καλό είναι αλλά σαν το Νησί με τίποτα!!!!Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το Έρωτας σαν βροχή (Λένα Μαντά)...είναι υπέροχο...έχω ρίξει πολύ κλάμα....
Επίσης κ.Ava εγώ πάντα Hollywoodιανή πηγαίνω στον γυναικολόγο μου.....ντρέπομαι να πάω αλλιώς!!!αυτά!!!
φιλιά πολλά!!!
καλημερα καλο σαββατοκυριακο σε ολες!
αντουλα δε μας ειπες τι εγινε με τη διαιτολογο?
ολα καλα?
ημερα ζυγισματος για μενα.σημερα ειμαι 85,0. δεν εχασα ουτε γραμμαριο αυτη τη βδομαδα παλι. δευτερη συνεχομενη.
με 3 φορες τη βδομαδα αερομπικ και διατροφη 1400-1500 θερμιδες ημερησιως. φυσικα στενοχωρηθηκα γιατι ελεγα τελος σεπτεμβρη να ειμαι 82.
μαλλον πρεπει να μειωσω θερμιδες στις 1200.
τι γνωμη εχετε ρε κοριτσια που ειστε κι εσεις εμπειρες απο αυτα?
εχανα σταθερα 0,6 τη βδομαδα μ αυτη τη διατροφη που κανω για 4 βδομαδες. και μολις ξεκινησα γυμναστηριο εμεινα σταθερη 2 βδομαδες χωρις καθολου απωλεια.
τελικα ρε γαμωτο μπου φαινεται μονο με χειρουργειο η πεινα γινεται απωλεια
Καλημέρα και από εμένα!
Κοριτσάκι μου προσεγγίζεις το θέμα αδυνάτισμα πολύ μαθηματικά και αυτό δεν είναι καλό. Το σώμα μας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο και οι λειτουργίες του και οι αντιδράσεις του και αυτές δυσνόητες πολλές φορές.
Προσωπικά θα σου πρότεινα να μην μειώσεις τις θερμίδες που λαμβάνεις, θα είναι καταστροφικό στην διατήρηση του βάρους σου μελλοντικά. Διατήρησε τις θερμίδες σου εκεί που είσαι και φρόντισε να συνεχίσεις την γυμναστική. Το γεγονός ότι δεν έχεις χάσει βάρος δεν σημαίνει ότι δεν έχεις χάσει λίπος. Απλά μπορεί να μην φαίνεται. Μπορεί να έχεις κατακρατήσεις, μπορεί να έχει αυξηθεί ο μυικός σου ιστός που είναι σαφώς πιο βαρύς από το λίπος. Σου ξαναθυμίζω ότι εγώ όταν ξεκινάω γυμναστήριο η ζυγαριά στην αρχή με δείχνει παραπάνω... Επίσης μπορεί το σώμα σου να αντιστέκεται στην απώλεια, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μειώσεις την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων σου. Κάποια στιγμή θα ξεμπλοκάρει. Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι στην διατροφή σου, αύξησε τα γεύματα σου, τρώγε περισσότερες φυτικές ίνες για να δουλεύει καλύτερα το έντερο σου, φρόντισε να κάνεις σωστή θρέψη, πάρε σπιρουλίνες που δίνουν ενέργεια και πρωτεϊνες και θα σου δώσουν καλύτερες πνευματικές και αθλητικές επιδώσεις.
Κάνεις το λάθος και κάνεις φόκους στα λάθως πράγματα... Δες τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, πόσο έχεις αλλάξει τις συνήθειες σου τον τελευταίο καιρό! Προσέχεις την διατροφή σου, άρχισες να ασκείσαι, είμαι σίγουρη ότι νιώθεις περισσότερη ευεξία και ενέργεια και κολλάς σε ένα νούμερο :grind:. Σταμάτα να βάζεις πρόγραμμα στην απώλεια βάρους σου. Μην λες ότι αυτό το μήνα ή αυτή τη βδομάδα θα χάσω τάδε κιλά. Είναι τραγικό λάθος και θα σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο να αφήσεις τις νέες σου συνήθειες και να γυρίσεις στις παλιές. Δεν χρειάζεται να χάνεις 4 κιλά κάθε μήνα είναι τόσο ψυχαναγκαστικό και απόλυτο όλο αυτό! Δώσε χώρο στον εαυτό σου να αναπνεύσει και να απολαύσει αυτό που κάνεις, μην τιμωρείς το σώμα σου με λιγότερη τροφή :(
καλημερα κ απο μενα κ καλο σ/κ.απολογισμος εβδομαδας.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ να ειχα κατσει στο νοσοκομειο.Δεν ξεκουραστηκα στο σπιτι μιας κ ο αντρας μου δουλευε,συνεχεια στο τρεξιμο και την Δευτερα παω για δουλεια..πινω παυσιπονα κ ποναω ακριβως γιατι δεν καθομαι να αναρρωσω οπως πρεπει..εχω παρα πολλα νευρα γιατι ολοι κοιτανε τον εαυτο τους κ κανεις εμενα...ουφ..ελπιζω να μην παθω τιποτα αλλο χειροτερο...ελπιζω εσεις να ειστε καλα..
Καλημέρα Μαράκι μου,
πολύ στεναχωριέμαι που δεν έχεις καταφέρει να ξεκουραστείς, αν και με την κατάσταση στο σπίτι που μας είχες περιγράψει πριν το χειρουργείο δεν μου κάνει και εντύπωση. Μην φτάνεις τον εαυτό σου σε όρια κοριτσάκι μου, κοίτα να προσέξεις τον εαυτό σου εσύ αν δεν έχει σκοπό να σε προσέξει κάποιος άλλος. Δεν είναι εγωισμός είναι ανάγκη. Καμιά φορά πρέπει να διεκδικούμε ακόμη και τα αυτονόητα όπως είναι η ξεκούραση μετά από μία επέμβαση.
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε. Μαράκι επειδή προέχει η υγεία σου καλό είναι να τους τρίξεις λίγο τα δόντια και να φροντίσεις τον εαυτό σου όπως πρέπει.
Εγώ κοριτσάκια μου δεν είμαι πολύ καλά.
Πήγα χθες στον γυναικολόγο μου για τον ετήσιο έλεγχο μου και για να μιλήσουμε και για το θέμα τεκνοποίησης που μας απασχολεί και λόγω την ενδομητρίωσης που έχω μάλλον γίνεται πιο δύσκολο. Έχω εδώ και χρόνια μία σοκολατοειδής κύστη στην μία μου ωοθήκη η οποία μάλλον μας δημιουργεί πρόβλημα υπογονημότητας και πρέπει να αφαιρεθεί με επέμβαση λαπαροσκοπικά. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω αυτή την επέμβαση και χθες πήγα να κάνω τον υπέρηχο για να δω σε τι μέγεθος είναι και να κάνω ένα τεστ παπ και ότι άλλες εξετάσεις χρειάζονται.
Ο υπέρηχος όμως εκτός του ότι έδειξε ότι η κύστη έχει μεγαλώσει κατά ένα εκατοστό και πλεον έχει φτάσει τα 5Χ2 εκατοστά, έδειξε επίσης ότι έχω και 4 ινομυώματα στην μήτρα μου ένα εκ των οποίων το ένα έχει γίνει 5 εκατοστά :(, τα υπόλοιπα είναι μικρότερα γύρω στα 1,5 με 2 εκ. Πέρυσι είχα μόνο ένα 3 εκ και φέτος έχει γίνει χαμός! Για να είμαι ειλικρινής το θέμα παιδί το είχα πάρει πολύ χαλαρά γιατί δεν ένιωθα και τόσο έτοιμη με όλα τα δύσκολα που μας συμβαίνουν, αλλά αυτά που άκουσα από τον γιατρό μετά με στεναχώρησαν πολύ. Καταρχήν στην επέμβαση που θα κάνω εννοείται πως θα πρέπει να αφαιρέσω και τα ινομυώματα εκτός της κύστης. Αυτό όμως σημαίνει ότι μετά δεν θα πρέπει για ένα χρόνο, μέχρι να επουλωθεί σωστά η μήτρα, να κάνουμε οποιαδήποτε προσπάθεια. Οκ δεν με πήραν και τα χρόνια αλλά μου την έδωσε αυτό... Από την άλλη τον ανησύχησε το γεγονός ότι μέσα σε ένα χρόνο είχα τόσο επιθετική αύξηση των ινομυωμάτων και μου έβαλε να κάνω και ορμονικές αιματολογικές και αιματολογικές για καρκινικούς δείκτες.
Χθες το βράδυ φρίκαρα αρκετά. Έχω ιστορικό ινομυωμάτων στην οικογένεια μου από την πλευρά της μητέρας μου και νιώθω ότι δεν θα είναι κάτι κακό, αλλά σπάστηκα με την κατάσταση και θύμωσα που τα γυναικολογικά μου είναι τόσο προβληματικά.
Ελάκι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου πάνε όλα καλά, οι εξετάσεις σου να είναι όλες καλές και σύντομα να κάνεις την επέμβαση που χρειάζεται και να τελειώσει η ταλαιπωρία σου εκεί.
Eλακι μου ξερω οτι ειναι ταλαιπωρια ολα αυτα αλλα μην ξεχνας οτι σημερα ειναι θεματα ρουτινας.Σε παει ενα χρονο πισω,κ τι εγινε?Δε σας πηραν δα κ τα χρονια!Να εχεις καλη ψυχολογια κ ολα θα γινουν.Να βγουν καλες οι εξετασεις σου!Θα τα πουμε γιατι ειμαι στο κρεοπωλειο κ εχω δουλιτσα.
Quote:
Originally posted by Eli
Εγώ κοριτσάκια μου δεν είμαι πολύ καλά.
Πήγα χθες στον γυναικολόγο μου για τον ετήσιο έλεγχο μου και για να μιλήσουμε και για το θέμα τεκνοποίησης που μας απασχολεί και λόγω την ενδομητρίωσης που έχω μάλλον γίνεται πιο δύσκολο. Έχω εδώ και χρόνια μία σοκολατοειδής κύστη στην μία μου ωοθήκη η οποία μάλλον μας δημιουργεί πρόβλημα υπογονημότητας και πρέπει να αφαιρεθεί με επέμβαση λαπαροσκοπικά. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω αυτή την επέμβαση και χθες πήγα να κάνω τον υπέρηχο για να δω σε τι μέγεθος είναι και να κάνω ένα τεστ παπ και ότι άλλες εξετάσεις χρειάζονται.
Ο υπέρηχος όμως εκτός του ότι έδειξε ότι η κύστη έχει μεγαλώσει κατά ένα εκατοστό και πλεον έχει φτάσει τα 5Χ2 εκατοστά, έδειξε επίσης ότι έχω και 4 ινομυώματα στην μήτρα μου ένα εκ των οποίων το ένα έχει γίνει 5 εκατοστά :(, τα υπόλοιπα είναι μικρότερα γύρω στα 1,5 με 2 εκ. Πέρυσι είχα μόνο ένα 3 εκ και φέτος έχει γίνει χαμός! Για να είμαι ειλικρινής το θέμα παιδί το είχα πάρει πολύ χαλαρά γιατί δεν ένιωθα και τόσο έτοιμη με όλα τα δύσκολα που μας συμβαίνουν, αλλά αυτά που άκουσα από τον γιατρό μετά με στεναχώρησαν πολύ. Καταρχήν στην επέμβαση που θα κάνω εννοείται πως θα πρέπει να αφαιρέσω και τα ινομυώματα εκτός της κύστης. Αυτό όμως σημαίνει ότι μετά δεν θα πρέπει για ένα χρόνο, μέχρι να επουλωθεί σωστά η μήτρα, να κάνουμε οποιαδήποτε προσπάθεια. Οκ δεν με πήραν και τα χρόνια αλλά μου την έδωσε αυτό... Από την άλλη τον ανησύχησε το γεγονός ότι μέσα σε ένα χρόνο είχα τόσο επιθετική αύξηση των ινομυωμάτων και μου έβαλε να κάνω και ορμονικές αιματολογικές και αιματολογικές για καρκινικούς δείκτες.
Χθες το βράδυ φρίκαρα αρκετά. Έχω ιστορικό ινομυωμάτων στην οικογένεια μου από την πλευρά της μητέρας μου και νιώθω ότι δεν θα είναι κάτι κακό, αλλά σπάστηκα με την κατάσταση και θύμωσα που τα γυναικολογικά μου είναι τόσο προβληματικά.
Eli μου, είχε και η αδερφή μου το ίδιο πρόβλημα και τώρα έχει 4 παιδάκια από 17 μέχρι 8, μη στεναχωριέσαι κούκλα μου..και μη δίνεις τροφή στον οργανισμό σου γιατί με την στεναχώρια του δίνεις τροφή για τέτοια πράγματα ..σε βρίσκει αδύναμη και χτυπάει όπου έχεις το πρόβλημα ;)
Όσο για το μωράκι...και εγώ και η Μαρία (mp60) πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο λόγο του bypass :D και ενώ εσύ είσαι ακόμα μικρούλα, η μαρία είναι 36 και εγώ 41..."ουπομομονι" κούκλα μου και απλά κανε αυτά που πρέπει να κανεις , τις εξέτασης σου, την επέμβαση , τις τακτικές σου εξέτασης και όλα θα γίνουν