Quote:
Originally posted by Ava
Αχ, Σοκολατίτσα μου, εμείς οι Άρχοντες έχουμε κοινά θέματα.. Μόνο μία φορά εκνευρίστηκα φοβερά σε ένα τραπέζι, αλλά φοβερά λέμε! Κάθησε δίπλα μου, για κακή μου τύχη, μία κοπέλα κακιασμένη, που ζηλεύει και μισεί όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως. Μετρούσε τις μπουκιές μου και σχολίαζε δυνατά. Μια, δυο, τρεις, ε, δεν άντεξα, η γυναίκα! Τελευταίο σχόλιό της ήταν ότι μόνο πίνω και δεν τρώω καθόλου. Αλήθεια, πώς και δεν καπνίζω; Ήταν έγκυος τότε, γι' αυτό δεν κάπνιζα. Αλλά εκνευρίστηκα τόσο, ώστε της είπα, α, καλά που μου το θύμισες.. Το μπουμπούνισα και μάλιστα φυσούσα τον καπνό προς το μέρος της, για να αλλάξει θέση και να ξεκουμπιστεί επιτέλους, αυτή και το κακό της μάτι! Τελικά τζάμπα φέρθηκα σαν κρετίνος, γιατί έμαθα μετά ότι κάπνιζε κρυφά..
Εμείς οι άρχοντες έχουμε ένα θεματάκι με την κοινωνικότητα, αλλά, όπως είπες, τα κορμιά απαιτούν θυσίες! Όσο σκέφτομαι πώς θα είμαι το καλοκαίρι που μας έρχεται, παίρνω κουράγιο και να πάνε στον αγύριστο όλα τα λουκάνικα του κόσμου! Θα είμαι γύρω στα 62 κιλά, σφιχτή και γυμνασμένη, ουάου!
Να σε ρωτήσω και κάτι; Όταν γλίστησε τελικά, το αισθάνθηκες ή το έμαθες κατόπιν εορτής; Το μόνο που αισθάνομαι τώρα είναι ότι πιάνω τη βαλβίδα άνετα και μάλιστα μπορώ να πιάσω και τη συνέχειά της. Όσο για τη ρύθμιση που έχω, την ξέχασα.. Έχω να το σφίξω πάνω από χρόνο. Φαντάζομαι πως θα είμαι κάπου στη μέση.