και οσον αφορα την υγεια μου ειμαι σε αψογη κατασταση
τωρα αμα θεσ μαλακιεσ να πασ σε αλλον κι εγω μαλακιεσ κανω
αλλα αν εκτιμασ αυτα που κανω να ερθεισ αλλιωσ να πασ αλλου
και στο κατω κατω εγω σε ξερω ετσι να τα λεμε κι αυτα
Printable View
και οσον αφορα την υγεια μου ειμαι σε αψογη κατασταση
τωρα αμα θεσ μαλακιεσ να πασ σε αλλον κι εγω μαλακιεσ κανω
αλλα αν εκτιμασ αυτα που κανω να ερθεισ αλλιωσ να πασ αλλου
και στο κατω κατω εγω σε ξερω ετσι να τα λεμε κι αυτα
ξερω την λυση αλλα δε με ρωταει κανεισ κι ετσι δεν την λεω να ξερετε
τωρα γιατι την ξερω εγω δεν ξερω παντωσ την ξερω και δε μου λεει κανεισ τι γινεται
καλα να παθετε καλα να παθω κι εγω που καθομαι και σασ ανεχομαι
δηλαδη επρεπε εγω να γινω το μεγαλυτερο αλανι του κοσμου για να καταλαβεισ οτι εισαι προβληματικη
δεν το ηξερεσ εγω πρεπει να στο πω ρε μπελα που βρηκαμε
δεν ξερω τι γινεται αλλα θα σασ τα πω μπασ και χαλαρωσουμε ολοι
η απολυτη ζυγιση ειναι η λυση τουσ το ειπα πριν χρονια καταλαβαν οτι ισχυει
και μετα ενασ να μην το χαρακτηρισω με εβαλε να το αποδειξω ειναι μια κατασταση στον οργανισμο που ξεπερνασ ολεσ τισ δυσκολιεσ
σε λογικα πλαισια παντα τελοσ πετυχαμε την απολυτη ζυγιση τελειωσ μπακαλικα και τουσ δωσαμε τα μυαλα στο χερι
υπαρχουν πολλοι τροποι για να γινει αυτο ειτε με ουσιεσ ειτε διαφοροι τροποι
τελοσ παντων τουσ δωσαμε τα μυαλα στο χερι και σε καποια χρονια θα βγει ενα σωστο φαρμακο οπυ θα το παιρνουμε το πρωι ολοι εμεισ με τα ψυχολογικα και θα μαστε καλα αναλογα την εταιρια τελοσ παντων εγω αυτο νομιζω οτι κανω οτι βαζω δηλαδη το τρεξιμο τα αλλα ολα δεν τα ξερω να με πειτε αν ισχυουν αυτα να ξερω μπορει ολα να ειναι του μυαλου μου χαλασματα δε ξερω πραγματικα εχω χασει τη μπαλλα πραγματικα παντωσ νομιζω ειμαι καλα στην υγεια μου τη συνολικη
κατα τα αλλα εχω χασει τη μπαλλα
κι ετσι να μην ειναι χεστηκα δουλεια εχω δε θελω αλλη
Μυθωδία ονομάστηκε το θέμα της συναυλίας που έδωσε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου το 2001 στις στήλες του Ολυμπίου Διός..
η ετυμολογία της λέξης όπως λέει και στο ντοκιμαντέρ είναι είτε μύθος+ωδή είτε μύθος+ωδή+Δίας= Μυθωδία..
ο μύθος αναφέρεται στην ιστορία που εξιστορείται μέσα απ'τη συναυλία..
αυτά για τη Μυθωδία rea..
με πρόλαβες όμως..είχα σκοπό να γράψω τώρα γι'αυτό μπήκα..
ήθελα να πω ότι δεν είμαι καλά πάλι ύστερα από αρκετό διάστημα που δε με ένοιαζε τίποτα..
προσπαθώ να καταλάβω τι αξίζει πιο πολύ στη ζωή..
και μου φαίνεται αξίζει πιο πολύ να φτάσουμε το θεό..
αλλά μου φαίνεται τόσο δύσκολο αυτό..
εγώ του μιλάω κι αυτός δεν ανταποκρίνεται..άσε που δεν ξέρω αν υπάρχει σίγουρα και μου φαίνεται πως όταν του μιλάω μιλάω στον τοίχο..
δλδ απελπίζομαι όταν του απευθύνομαι..
θα ήθελα να με βοηθήσει να φτάσω στο σημείο να μην έχω ανάγκη την τροφή..δλδ να μην εξαρτώμαι από τίποτα υλικό ενώ θα συνεχίζω να ζω κανονικά..
δεν ξέρω αν γίνεται..
μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι το έχουν καταφέρει αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τους πιστέψω..
έχω φάει αυτό το κόλλημα εδώ και πολλά χρόνια..βέβαια δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμα..
ο λόγος που δε θέλω να τρώω είναι γιατί με αυτόν τον τρόπο κάνω κακό στο περιβάλλον μου..
θα μου πείτε έτσι είναι η ζωή..αλλά για μένα αυτός ο τρόπος ζωής δεν έχει νόημα ούτε αξία..
θέλω να σταματήσω να τρώω χωρίς να πεθάνω από ασιτία..
ένας άλλος λόγος είναι γιατί αν σταματήσω να έχω ανάγκη την τροφή τότε θα απελευθερωθώ..θα είμαι πιο ελεύθερη..
κι ετσι να ειναι παλι χεστηκα εγω απλα θελω να μαι καλα και πιστευω κανω την προσπαθεια μου
παιρνω τα φαρμακα μου και δουλευω λιγο μπασ και στανιαρει ο εγκεφαλοσ μου
ζω μια τρελλα και φυσικα τρελαθηκα αμα ζησω ξανα φυσιολογικα θα αρχισω να λεω πιο συγκροτημενα πραγματα για την ωρα αυτα εχω να σασ πω