Μπράβο Σουσού!!!
Κράτα την ομάδα ζωντανή!!!
Baklavas ντάξει δε χρειάζεται να βγεις στην παγωνιά.. Δεν υπάρχει καμιά άσκηση ωραιούλα για μέσα στο σπίτι να κάνεις;
Τίποτα διατάσεις, κανένα σκοινάκι...
Printable View
Μπράβο Σουσού!!!
Κράτα την ομάδα ζωντανή!!!
Baklavas ντάξει δε χρειάζεται να βγεις στην παγωνιά.. Δεν υπάρχει καμιά άσκηση ωραιούλα για μέσα στο σπίτι να κάνεις;
Τίποτα διατάσεις, κανένα σκοινάκι...
Σας επισυνάπτω ένα ωραιότατο site για γυμναστική στο σπίτι. Διαλέγεις τον τύπο άσκησης που θέλεις, τον εξοπλισμό που έχεις, το επίπεδό σου και σου βγάζει πολύ ωραίες προτάσεις!! Ρίξτε μια ματιά!!
fitness blender
Καλέ τι τρομερό πράγμα ειναι αυτό!! Μερσι μερσί!!
πράγματι πινκ πολύ ωραίο σαιτ
θα το μελετήσω διεξοδικά!
τρίτη 10/2 4χμ με τα χίλια ζόρια κ αργά αργά σε 50 λεπτά,τρελή βαρεμάρα
τετάρτη 11/2NADA
πέμπτη 12/25,6XM σε 60'
παρασκευή 13/2nada
σάββατο 14/2nada
κυριακή 15/2δεινός σκιέρ σάρωσα τις πίστες φς φς φς(ο ήχος των σκι μου), έπεσα μόνο 3 φορές οπότε δν γυμνάστηκα το ίδιο καλά με την άλλη φορά!
δευτέρα 16/25,3 ΧΜ σε 53 λεπτά
Χαίρομαι που σας άρεσε κορίτσια μου :) :)
Σήμερα παρά το ψοφόκρυο πρέπει να έκανα 5-6 χιλιομετράκια συνολικά.
Μου βάλανε μπροστά στα μούτρα μου μια κουτάρα γλυκά αλλά κρατήθηκα!!
Και για βραδινό θα βρεθώ μπροστά σε σπιτική πίτσα... Να δω πως θα ξεγλιστρήσω... Ε ρε αεροφαγία που έχει να πέσει και πάλι!
Μπραβο μπακλαβα! Εγω σημερα βαριεμαι πολυ για περπατημα.Μη ξεχνας τα πολλα μμμμ κ τα γεια μας, κ τα" το θες? εσκασα!" αμα ρε αθηναιοι λιγο κρυο τρωτε που ναχατε κ βαρδαρη
Δεν πίνω είπαμε για να αρχίσω τα "άντε στην υγειά μας". Αυτό το παρακάμπτω με την μέθοδο της φαρμακοληψίας...
BTW οι πίτσες ετοιμάζονται τώρα και είναι υπερπαραγωγές (παίζει να έχουν και 2 κιλά τυρί η κάθε μία). Κομμάτι και χιλιάρικο...
Ευτυχώς μπάνισα ψητή πέρκα με χόρτα (από το μεσημέρι) οπότε θα διευκολυνθώ στο θεάρεστον έργο μου!!
EDIT:
Τελικά έφαγα λίγο απ' όλα
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=884#pid273298
Και με συγχαίρω για το ότι έφαγα μόνο 2 μικρά κομμάτια πίτσας (μικρά όντως, σαν ένα κανονικό ήταν)
Κι εγώ σε συγχαίρω!!!
Καλησπέρα παιδιά!
Σημερα η μέρα ήταν σκέτη πρόκληση= πρόσκληση "φαε καλέ λίγο από αυτό και απο εκείνο και από το άλλο". Να φανταστείτε πως στηθηκε τρικούβερτο τσιμπούσι στο γυμνάσιο που δουλεύω, οπότε οι μαθητες και συνάδελφοι ετρεχαν πίσω μου με τα πηρούνια για να με πείσουν να φάω... αλλά εγώ βράχος ηθικής (εντάξει, για την ώρα .....). Δεν ενεδωσα καθόλου. Αρχίζω και σκέφτομαι για το κάθε τι φαγώσιμο "που περνάει απο μπροστά μου" πόσες ώρες πρεπει να τρέξω για να χασω τις θερμίδες οπότε λέω "ασε καλύτερα, δεν θα παρω" ( ειπαμε, για την ώρα και για όσο αντεχω)....Δεν θέλω να κάνω ακρότητες σε καμία περιπτωση αλλά προτιμώ να ενδώσω σε κάτι που λαχταρώ και να το κάψω μετά παρά σε κάτι που απλά μου προσφέρουν και απο ευγενεια δεν πρεπει να αρνηθώ ( και μετά να τρεχω για να το καψω και να καταριέμαι την ώρα και την στιγμή που το έφαγα και δεν το ευχαριστήθηκα κιόλας!!!!). Νομίζω γενικά πως αρχίζω και οργανώνω τα της διατροφής μου πιο σοβαρα και με συνέπεια!! :punk:
εκεί που πήγα να κάνω έντιτ στο δικό μου ημερολόγιο έπεσε το μάτι μου σε αυτό απάνω!Quote:
Originally posted by marulenia
Πέμπτη 12/02/15 Περπάτημα 3km 5 χλμ 45'
μπράααβο! έπεσε τρέξιμο???????ζηλεύω εγώ δν μπορώ να κάνω τέτοιο χρόνο!κλαψ! φτου φτου σκόρδα
Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
εκεί που πήγα να κάνω έντιτ στο δικό μου ημερολόγιο έπεσε το μάτι μου σε αυτό απάνω!Quote:
Originally posted by marulenia
Πέμπτη 12/02/15 Περπάτημα 3km 5 χλμ 45'
μπράααβο! έπεσε τρέξιμο???????ζηλεύω εγώ δν μπορώ να κάνω τέτοιο χρόνο!κλαψ! φτου φτου σκόρδα
Συμπάσχω με την Μανταμ Σουσου! Μου φαίνεται πως ποτέ δεν θα μπορέσω να κάνω 5χμ σε 45 λεπτα... καταφέρνω μόλις 5.5 χμ σε 60. Οσες φορές προσπαθησα κοντεψα να πατήσω την γλώσσα μου!!!
Μπράβο marulenia παντως. Συνεχισε να μας εμπνεεις!!!
Ωωωω με κάνετε και κοκκινίζω.. Ούτε εγώ το πίστευα... Αλλά μάλλον εφταιγε που έκανε κρύο και πάγωσα και προσπαθούσα να τελειώσω γρήγορα... Δεν έκανα τρέξιμο, αλλά ήταν εξαιρετικά γρήγορο περπάτημα σε δρόμο χωρίς εμπόδια..
Να δούμε κι αυτή τη βδομάδα...
Σάββατο 14/02/15Γενική Καθαριότητα, χτυπιόμουν με τη σκούπα, τα ξεσκονοπανα και τα τιναχτήρια από τις 17.00 ως τις 21.00
Κυριακή 15/02/15 Περπάτημα 20 λεπτά 2χλμ
Δευτέρα 16/02/15 nada
Τρίτη 17/02/15 nada
Τετάρτη 18/02/15 nada
Πέμπτη 19/02/15 Περπάτημα 20 λεπτά 2χλμ
Παρασκευή20/02/15 Περπάτημα 48 λεπτά 3,7χλμ
Μήπως ήταν κατηφόρα; Ή μήπως δεν το μέτρησες σωστά;
(με τον καλό το λόγο είμαι πανάθεμα με... να της ακυρώσω την χαρά ο κακούργος...)
Κι όμως ήταν ευθεία.. Και στο τέλος ήταν κι ελαφρώς ανηφορικά... Και κόντρα στο θαλασσινό αεράκι.
Όταν κρυώνω πάω πιο γρήγορα και δεν είχα φανάρια, κόσμο, δρόμο να με σταματάνε..
Ντάξει δε νομίζω θα το ξανακάνω σύντομα, φουσκάλιασαν τα βελουδένια πατουσάκια μου