Οι γάτες είναι υπέροχα πλάσματα και καταλαβαίνουν τα πάντα εγω δυστυχώς έχασα την δικιά μου :(
περαστικά !!
Printable View
Οι γάτες είναι υπέροχα πλάσματα και καταλαβαίνουν τα πάντα εγω δυστυχώς έχασα την δικιά μου :(
περαστικά !!
΄Πριν λιγο τελειωσα τις δουλειες του σπιτιου,εκανα μπανιο κ κανω δειλειμμα για να παω στο σαλονι που με περιμενουν 23 σακουλες,μεγεθος τζαμπο γιγας οι περισσοτερες,με χριστουγεννιατικα να μου αποκαλυψουν για αλλη μια χρονια το περιεχομενο τους!Τα του δεντρου κ τη φατνη δεν τα κατεβασαμε γιατι δεν θα στολισω δεντρο παρα μονο ολα τα υπολοιπα αφου τα παιδια ειναι τωρα πια μεγαλα κ ο χρονος μου πολυ περιορισμενος.Αντε μηπως καταφερω κ μπω στο κλιμα των Χριστουγεννων κ μου φτιαξει η διαθεση!
Να σας πω οτι η Ναταλιτσα μας επεστρεψε στα πατρια εδαφη κ μαλιστα ητν χαρουμενη απο την στολισμενη Αριστοτελους που μαλιστα ειχε για πρωτη φοπα καρουζελ.Λεπτομερειες αργοτερα απο την ιδια.Καλως μας ηρθες!!!;)
Όμως, όταν στη μέση μπαίνει και ένα παιδί, το πράγμα γίνεται πιο πολύπλοκο. Έχει όντως κλείσει ο κύκλος; Αν ναι, τότε το να το κάνεις με πλήρη συνείδηση το ότι ο δρόμος είναι δύσκολος όποια απόφαση και να πάρεις. Γίνεται όμως πιο απλός, όταν έχεις επιλέξει εσύ την πορεία.
Αννα μου κ εγω αυτο λεω ισως οχι με τα σωστα λογια.Παντα ειναι δυσκολο κ υπαρχουν οικονομικα κ αλλα προβληματα.Παντως οταν υπαρχουν γκρινιες,φωνες,βρισιες κ ξυλοδαρμοι οι ειδικοι λενε οτι ειναι καλυτερο για το παιδι να μεγαλωνει σε μια ηρεμο μονογονεικο περιβαλλον παρα να ζει τετοιες καταστασεις.
Γλαύκη μου, το ίδιο ακριβώς λέμε. Όταν αρχίζουν οι γκρίνιες, οι φωνές και τα σπρωξίματα στο τζάμι, σίγουρα είναι καιρός να αλλάξει το παιδί παραστάσεις. Το θέμα είναι, αν η προσπάθεια πρέπει να γίνει στο να βρεθεί η ηρεμία εντός του γάμου ή ήρθε η ώρα να πεις το αντίο. Και οι δύο δρόμοι είναι δύσβατοι, για αυτό και είναι δύσκολη η επιλογή.
Πωλίνα μου, αυτή τη στιγμή έχεις πολλά άλλα προβλήματα ψυχολογικής φύσεως να αντιμετωπίσεις. Για αυτό προτείνω να δεχτείς λίγη εξωτερική βοήθεια, πριν πάρεις μια από τις σοβαρότερες αποφάσεις στη ζωή σου. Έχεις μιλήσει με τον άντρα σου για να δεχτείτε οικογενειακή συμβουλευτική; Θα του εξηγήσεις ότι θα κάνει καλό σε σένα. Για αυτό σου λέω να πας πρώτα μόνη σου σε μια (δημόσια) δομή, και στη συνέχεια να προσπαθήσεις να δεις αν θέλει να είναι μαζί σου στις συνεδρίες. Αν θέλει, τότε αξίζει να προσπαθήσεις να κρατήσεις αυτό που έχεις. Αν δεν τον ενδιαφέρει, τότε θα έχεις την απάντησή σου.
Ευχαριστώ Γλαύκη για το καλωσόρισμα κι από εδώ!
Μιλούσαμε με τη Γλαύκη στο τηλ,όσο επέστρεφα σπίτι από το σταθμό κι όταν πέρασα από την Αριστοτέλους
δε συγκράτησα τον ενθουσιασμό μου για το νέο στολίδι της!Βέβαια η κλασσική μεγάλη φάτνη με το ψηλό δέντρο
και το φωτισμένο καραβάκι είχαν καθιερωθεί χρόνια τώρα...Δεν ξέρω αν στο δεύτερο μέρος του προγράμματος
θα μπουν κι αυτά...Σαν τις τραγουδιάρες ένα πράγμα...Λογικά όχι...Η πλατεία Συντάγματος ακόμα δεν τολμά ε;
Όντως επέτρεψα στο σπιτάκι μου κι είμαι τόσο χαρούμενη που θα κουρνιάσω στα παπλωματάκια μου όπου να'ναι!
Κι ας με περιμένουν άπειρες από αύριο δουλειές και τρεχάματα...Ήταν 15 μέρες γεμάτες με τα πάνω και τα κάτω τους...
Οι πρώτες 9 με τρέξιμο,γλυκές συναντήσεις και κάποια θεάματα ενώ οι 6 υπόλοιπες Τηρηρένιες,χαλαρές κι ερωτικές...
Σας διάβαζα από το κινητό μου καθημερινά...Έχω πολλά να σχολιάσω αλλά όχι απόψε...
Ελπίζω το Πωλινάκι μας να νιώθει λίγο πιο ανάλαφρα όσα την πιέζουν(θα σου τηλ. αύριο με την πρώτη ευκαιρία),
το Τζινάκι μας να πονά κάθε μέρα και λιγότερο,η ʼννα να είναι πάντα έτσι θετική και δυναμική,η Γλαύκη να πασπαλιστεί
με λίγη εορταστική χρυσόσκονη όσο επιδίδεται στα διάσημα διακοσμητικά της,η ***** των εχθρών να είναι πάντα χορτάτη
και να ντύνεται καλά στις βόλτες εκτόνωσης,η Έλι να έμαθε να ποστάρει εικόνες(περιμένουμε απόδειξη) κι εκείνη που μ'αγάπησε
στο Αιγάλεω το καλό που τη θέλω να έσβησε κάθε αποτύπωμα κεράτου μου και να κρατά ακόμα τα σεντόνια μου με τα σημάδια
των ονείρων μου μέχρι την επόμενη μου φορά,όσο μακριά κι αν βρίσκεται!Μην ξεχνιόμαστε σειρά έχεις εσύ να μου'ρθεις!
Μετά το Αβουλίνι βεβαίως βεβαίως!Αλλά πριν το Γλαυκαβουλίνιασμα του τέλους του Γενάρη...Έλα,να οργανωνόμαστε!
Κι η Κατερινοοικογένεια έδωσε κάτι υποσχέσεις!Εσάς σας υπολογίσω κάπου μέσα στις γιορτές...Κανονίστε πορεία όλοι!
Παρούκο μου,περαστικά στο αγγελούδι σου!Ελπίζω ήδη ν'αφήσατε πίσω σας κάθε πόνο που κλέβει παιδικό χαμόγελο!
Πραγματικά λυπήθηκα πολύ που δε σε γνώρισα από κοντά!Το περίμενα πώς και πώς!Ποιός ξέρει τώρα πού και πότε θα βολέψει...
Εντωμεταξύ με το που μπαίνω στον ήδη γεμάτο από την παρέα μας παιδότοπο ορμώ στο μοναδικό αρσενικό(εκτός του Πωλινάντρα,που ήξερα)
και του λέω"εσύ είσαι ο Παρούκος μου;".Τελικά ήταν ο υπέροχος συνοδός μιας ηδονοβλεψία,που ακόμα παρεμπιπτόντως κάνει λογαριασμό!
Ελπίζω μία προς μία να μου είστε καλά!Κι η Λινταλένια που δε μας μιλά και το ξετσίπωτο πιτσοκόριτσο και όλες οι Ναταλένιες ever,
που άφησαν ανεξίτηλο το άρωμα τους!Μία από αυτές είναι και το Μπαρμπουνέλι μου,που γιόρταζε μέχρι πριν λίγα λεπτάκια...
Όσες δεν είχατε τη χαρά να τη γνωρίσετε έστω μέσα απ'τα γραπτά της χάνετε πολλά!Αχ!Τι καλά να μεγάλωνε η αγκαλιά
χωρίς να της γλυστράνε οι παλιότερες αγάπες...Περνάτε όλες τώρα μία μία από το μυαλό μου plus Σποτάκος!
Να μου σας προσέχετε!Είστε όλοι μοναδικοί και πολύτιμοι!Πάμε για την παραμυθένια μας βόλτα τώρα στις γειτονιές των ονείρων
και με δύναμη και χαμόγελο ζεστό να ξεκινήσουμε ο καθένας την απαιτητική του εβδομάδα!Φιλάκια πολλά πολλά!
Το ήξερα πως αυτό θα γινόταν!Είπα να μη μπω να μην παρασυρθώ,να πω μόνο ένα γειά και(ω!της έκπληξης)όπου να'ναι ξημερώνει!
Σε κανά δυό ώρες το ξυπνητήρι θα χτυπήσει...Είστε καταστροφή!Καλά έκανα τόσες μέρες που δεν έφαγα το τυράκι σας!
Και μου'βαλε κι η Πωλίνα και τη μέρα που έφυγε ο δικός μου Θηβαίος,ένα απογευματόβραδο Δευτέρας πριν 4 χρόνια
συν κάτι τραγούδια που ελευθέρωναν δάκρυα στο τρένο καθώς επέστρεφα,συν σκέψεις δικές μου κι αλλότριες,εντονότατες τελευταία...
Σκέφτομαι το δικό μου βάσανο,σκέφτομαι και της Πωλίνας...Σπίτι,δάνειο,γονε� �ς,ακόμα και παιδί,δε νομίζω πως εκεί σκαλώνει η απόφαση...
Σκέφτομαι και τη Γλαύκη και τη θεατρική παράσταση,που πρόσφατα είδαμε για ένα ζευγάρι,που παραμένει μαζί μέχρι τέλους παρά τα όσα...
Τι είναι αυτό που αλυσσοδένει δυό ανθρώπους τόσο σφιχτά κι ας δείχνουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι από τον άλλον;
Κάτι πραγματικά ανώτερο ή κάτι ποταπό;Απ'τη μιά αν μ'αγαπάς,μη γυρίζεις πίσω...άσε να κρατήσω τον πόνο συντροφιά
κι απ'την άλλη,με τι καρδιά τα μάτια σου ν'αφήσω...με τι καρδιά τον κόσμο ν' αρνηθώ;Μακάρι να είχα μια κλεφτή ματιά
στης ζωής μου τα προσεχώς...Αντ'αυτού ίσως καλύτερα,αγάπη μου πρώτη,αγάπη μεγάλη...θα κλείσω τα μάτια κι όπου με βγάλει...
Νομίζω πως τελικά καταλήγω πως από τις μεγαλύτερες ενδείξεις αγάπης(αν όχι η μεγαλύτερη)είναι να μείνεις μακριά
από εκείνον που ο χρόνος έδειξε(παρά τα αισθήματα)πως δεν καταφέρνετε να οδηγήσει ο ένας τον άλλον στα καλύτερα του!
Να τον κρατάς ζωντανό μέσα σου,να του στέλνεις καλότυχες ευχές και θετικές σκέψεις ακόμα κι αν δεν τον ξαναδείς ποτέ!
Να επικρατεί η λογική πως έχεις μεγαλύτερο χρέος απέναντι στον εαυτό σου παρά σε κάτι,που σε τρώει λίγο λίγο καθημερινά.
Έχω τη μακάβρια εικόνα σκουλικιών,να τρώνε το σώμα και την ψυχή μας πολύ πριν κοιμηθούμε στο χώμα κι είμαστε εμείς οι ίδιοι,
που παθητικά το επιτρέπουμε!Τίποτα τόσο αυτοκαταστροφικό δε δικαιούται να βαφτιστεί αγάπη!Ό,τι σπουδαιότερο έχω να καυχιέμαι
είναι αυτός μου ο χωρισμός κι ας μου λείπει τόσο κι ας μη γεννήθηκαν ποτέ τα παιδιά μας...Είμαι ελεύθερη,είμαι ήρεμη κι είμαι δική μου!
Ντροπή μου!Ξεκινούν οι πρωινές εκπομπές!Σε μία ώρα πρέπει να έχω κοιμηθεί και να έχω κιόλας ξυπνήσει!
Τελευταίο τραγούδι γι'απόψε...ένα της Τάνιας μου,που μου είχε χαρίσει η Λούλου μου...αφιερωμένο στον ιχνηλάτη εαυτό μας!
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΠΑΝΤΑ
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη
Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Πάντα απ' τον έρωτα περνούσα,
σα να περνάω απ' την φωτιά,
ούτε μια ανάσα δεν μπορούσα,
ούτε αντίσταση καμιά.
Πάντα του έρωτα ο δρόμος,
μου 'μοιάζε τόσο τραγικός,
τόσες στροφές τόση ανηφόρα,
κι ύστερα ήτανε κλειστός,
μα τώρα εσύ είσαι οδηγός.
Πάντα πέθαινα για ένα σ' αγαπώ,
πάντα έφτανα μέχρι τον γκρεμό
με 'σένα έκανα ένα βήμα πιο μπροστά,
όταν σε είδα με τα χέρια σου ανοιχτά.
Πάντα πέθαινα για ένα σ' αγαπώ,
πάντα έφτανα μέχρι τον γκρεμό
μα αυτός ο δρόμος μου ποτέ δεν είχε φως,
μα πάντα πίστευα στο τέλος θα 'ναι αλλιώς
μα πάντα ο έρωτας ο ίδιος δρόμος...
Πάντα, του έρωτα ο δρόμος
ήταν ταξίδι ακριβό.
Πάντα το άπιαστο ζητούσα,
το κυνηγούσα με καημό.
Πάντα ως το κόκκαλο αγαπούσα
ως της ψυχής μου το βυθό,
τόσα τα βάθη και τα ύψη
κι όμως δεν βρήκα ουρανό,
μα τώρα σ' έχω οδηγό...
Καλημέρα ναταλόκοσμε,
έναντια σε όλα που μας κάνουν μόνες, απαισιόδοξες, υποτονικές, κατά καιρούς κατατονικές, με προβλήματα δυσεπίλυτα ή όχι, με
έγνοιες, με, με , με, με ή χωρίς, χωρίς, χωρίς ....
καλωσορίζω την καινούρια μέρα και βδομάδα με ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια, άγιος ο έρωτας, άγιος και για το άλλο φύλο,
άγιος και για τους φίλους μας, άγιος και για την ίδια τη ζωή..
ΑΓΙΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Καλημέρα!!!
Στολισαμε κι νεμείς το δεντράκι μας και οι τρεις μας μαζί στις 11 το βράδυ.!!! Καλές γιορτες σε όλους με λιγότερες ενοιες στο κεφάλι μας και πολυ υγεία σε όλους μας!
welcome back ναταλία μου(ελπιζω το 2ο επταήμερο στην Αθήνα να ήταν ακρως χαλαρωτικό)
Καλημερούδια!
ʼγιος ο Έρωτας,ʼγια νύχτα σε προσμένουν με χαρά οι Χριστιανοί...
Μα όλος ο καλός ο κόσμος χθες στόλισε;Κυρίως οι οικογένειες με μικρά παιδάκια...
Ευχαριστώ,Γιαννούκα,για το καλωσόρισμα!Καλές ήταν οι τελευταίες μέρες με τα σκαμπανεβάσματα τους,
μην ξεχνιόμαστε,είμαστε και υδροχόοι με την τρέλα και την κορδέλα μας,πώς να το κάνουμε,αθώα θύματα μας;
Ξεκινώ για τα τρεχάματα της ημέρας...Ούτε καφέδες ούτε πρωινά ούτε μπάνιο ούτε άπλωμα χθεσινοβραδυνών ρούχων
δεν προλαβαίνω.Καλή μας εβδομάδα!Είκοσι μέρες απ'τα Χριστούγεννα σημερα!Τα λέμε αργότερα,Ναταλένιες...Φιλάκ ιαααααααα
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!!!
Ναταλία μου καλωσόρισες εύχομαι να ήταν πολύ γεμάτο και όμορφο το ταξίδι σου στην Αθήνα και να γέμισες με όμορφες εικόνες και αναμνήσεις :D. Εγώ πάλι δεν έχω μάθει ακόμη να ποστάρω γιατί πήρα τους δρόμους και δεν πήρα την Γλάυκη για το ιδιαίτερο μου :lol::lol:.
Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε μία όμορφη βδομάδα δημιουργική με δύναμη και πολύ χαμόγελο, με γιορτινή ατμόσφαιρα και αισιοδοξία :love::love::love:,
και πάνω από όλα με υγεία σωματική και ψυχική :D:D
Καλωσορίσατε μαντάμ στον Οίκο της Ευγενείας σας!
Χαίρομαι που είσαι τόσο γαλήνια, τόσο χαρούμενη, τόσο γεμάτη θετική ενέργεια! Αλλά γιατί να μην είσαι? Ο έρωτας φωνάζει από μακρυά :blush:
Κόβεται το σεξ? Λέει μια φιλενάδα μου.. Όχι, δεν κόβεται και πολύ καλά κάνει, αν είναι να έχει αυτά τα αποτελέσματα!
Από το ημερολόγιο που έβαλες μπορούμε να πάρουμε η καθεμία από κάτι? Θα ήθελα το Νο 4 και το Νο 15 παρακαλώ..
Καλημέρα Avoulina ;) τρελοκόριτσο!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
καλημέρα και απο εμένα !! εγώ δεν ξέρω να κάνω τσαχπινιές με φωτογραφίες όπως άλλες και άλλες αλλά σας στέλνω τώρα που σας γράφω το πιο ζεστό μου χαμόγελο και φιλακια σβουριχτά.
Καλώς γύρισες Ναταλία μας στα πάτρια εδάφη! Ανυπομονώ να ανέβω και εγώ τα Χριστούγεννα που από ότι φαίνεται μάλλον θα έρθουμε οικογενειακώς. Από 15 Δεκ δίνουν χιόνια πάνω και ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΑΙ. Θα δει και η Μαριλου μου χιόνια και θα παίξει για πρώτη φορά. Φαντάζεστε την χαρά της?? Αντε να την μαζεύουμε. Αχχ τι ωραία!!:bouncy:
Το Σάββατο και εμείς στολίσαμε και η κόρη μου πρωτοστατουσε αφού μας έδινε τα στολίδια και έτσι δεν χρειαζόταν να σκύβουμε:D , οταν ανάψαμε και τα φωτάκια τέντωσε τα χεράκια της ψηλά και φώναξε " μπάμπο" ( μετάφραση " μπράβο") . Από τότε όλο εκεί γυροφέρνει και το κοιτάει.
Πωλινάκι μου πολύ με προβλημάτισες με αυτά που περνάς. Εγώ είμαι άνθρωπος της υπομονής ,αλλά όταν φτάσω στο όριο δεν έχω επιστροφή. Αξίζει για την οικογένειά σου να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να αποκτήσετε ισορροπία. Εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο για εσάς. Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται μέσα στο σπίτι σου. Την σωματική βία δεν την ανέχομαι προσωπικά με ή χωρις παιδί. Πιστεύω ότι αν έχει γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δράσεις άμεσα με όποιο τρόπο πιστέυεις εσύ σωστό.
Κι εμένα η βία είναι κάτι που με φρικάρει. Πριν από χρόνια, ο τότε σύντροφός μου πάνω σε ένα γερό διαπληκτισμό με έπιασε από τα μπράτσα και με ταρακουνούσε με βία, φωνάζοντάς μου στο πρόσωπο. Διανύαμε, θυμάμαι τον τέταρτο χρόνο της σχέσης μας. Δεν τον ξαναείδα. Φόρεσα μακρυμάνικη μπλούζα να κρύψω τις μελανιές και οίκτιρα τον εαυτό μου, για το πώς επέτρεψα να συμβεί κάτι τέτοιο. Με παρακάλεσε πεσμένος στα γόνατα, κλαίγοντας και προσπαθώντας να μου φιλήσει τα πόδια. Δεν τον άφησα, γιατί και αυτό το θέαμα μου προξενούσε αφάνταστη θλίψη. Σκέφτηκα ότι αν γίνονται τέτοια προ γάμου, τι θα γίνει άραγε μετά? Δεν κάθησα να το διαπιστώσω. Την "κακιά ώρα" τη δέχομαι παντού, αλλά ποτέ όταν αναμειγνύεται βία. Αυτό είναι κάτι που δε μπορώ ούτε να ανεχτώ, ούτε να συγχωρήσω. Και η πεποίθησή μου είναι ότι είναι να μη συμβεί μία φορά. Με μαθηματική ακρίβεια θα ξανασυμβεί. ʼρα, μία σχέση, από τη στιγμή που οι σύντροφοι αρχίζουν να παίζουν ξύλο, όχι μόνο έχει κάνει τον κύκλο της, αλλά φέρνει συνεχώς βόλτες γύρω από τον άξονά της. Τη συντηρούμε από φόβο, ανασφάλεια και βάζουμε και τη δική μας, προσωπική πινελιά, είτε αυτή λέγεται παιδί, είτε οτιδήποτε άλλο. Και η συμβουλή μου προς όλες τις γυναίκες που υφίστανται τέτοιες καταστάσεις είναι μία και ξεκάθαρη: Φύγετε μακρυά και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν.
Επειδή έχω ζήσει βια στην οικογένεια μου δεν πρόκειται να την ανεχτώ απο κανέναν σύντροφο !! καλύτερα μόνη παρα με εναν βίαιο άνθρωπο !! ούτε 1 ευκαιρία !!
Καλώς μας ήρθες πίσω Ναταλάκι μας.Ελπίζω να πέρασες σούπερ!
Καλή εβδομάδα σε όλες,εδώ από χτες βράδυ βρέχει συνέχεια,μουλιάσαμε!!!
Να πω κ εγω ενα βιαστικο γεια,γιατι ο Νικος δεν βγηκε κ το θελει το λαπτοπ.Διαβαζω διαφορα σε πολλα τοπικ αλλα δεν εχω χρονο να γραψω ενω το θελω.Βασικα τωρα ειμαι χαλια γιατι θυμηθηκα οτι ειχα δωσει ραντεβου με τη φιλη μου 10 παρα 15 να παμε σινεμα κ το ξεχασα!Την εστησα κ θα μπηκε μονη της μαλλον.Ασε που ηθελα να δω το ταγκο των Χριστουγεννων κ τωρα θα πρεπει να παω αυριο μονη μου κ εγω.Τελος παντων...Αρχισα να στολιζω κ εγω αλλα απο γιορτινη διαθεση τζιφος.Εχω στολισει το μισο σπιτι κ την μιση ταβερνα.Αυριο λεω να κανω το κρεοπωλειο.Δεν ξερω δεν ειμαι καλα.Ουτε το βραδυ κοιμηθηκα.Ενα σκετο αγχος ειμαι.Μην σας φορτιζω ομως κ χαλαω την καλη διαθεση που πλανατε....Θα επιζησω αλλη μια φορα...
Καλημέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!
Μουντή και βροχερή ξημέρωσε σήμερα η 6η Δεκεμβρίου 2011! Είμαι ξύπνια από τα χαράματα, λόγω νεύρων. Εκεί που κοιμόμουν, άρχισα να σκέφτομαι τι θα γίνει με λεφτά που μου χρωστούν, πώς θα γίνει να τα πάρω πίσω, πώς θα πληρώσω τις δικές μου υποχρεώσεις, τι δουλειές έχω να κάνω σήμερα, ε, δε θέλει και πολύ... Όταν σηκώθηκα ήταν σκοτάδι έξω. Πριν από λίγο, πλησίασα το δέντρο και χάζευα τα φωτάκια του. Τι καλά, να μπορούσα να μείνω σπίτι, με τη ρομπίτσα μου, μπροστά στο δέντρο! Α, για να είμαι ακριβής, δεν είναι ρομπίτσα, αλλά ρομπάρα. Είναι από το παρελθόν και λυπήθηκα να την πετάξω, γιατί είναι ζεστή και απαλή. Τώρα, αν πιάσω τις άκρες της, μπορώ να τις φέρω στην πλάτη μου, χωράει άλλη μία σαν εμένα.. Φορώντας τη ρομπάρα μου, λοιπόν, θα ήθελα να μείνω μέσα, αλλά δε γίνεται. Έκανα ήδη τον δεύτερο καφέ της ημέρας και είμαι χωμένη στον απορροφητήρα, για το γνωστό θέμα του τσιγάρου. Θέλω, κάθε φορά που έρχομαι σπίτι, να μυρίζει σπιτικό και όχι τσιγαρίλα. Σκέφτομαι αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το ξέρω πως για έναν γνήσιο καπνιστή είναι μαλ..ία, αλλά θα το προσπαθήσω μόλις νιώσω έτοιμη να υποστώ και άλλες μα...ίες, εκτός από αυτές που υφίσταμαι ήδη. Τότε, θα παίρνω το "τσιγάρο" μου και θα το περιφέρω παντού στο σπίτι, χωρίς καπνίλες και βρωμιές, χωρίς τασάκια, ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα θα μπορώ να "καπνίζω". Κυρίως, όμως, θα απαλλαγώ από την ξεφτίλα. Χθες το βράδυ είδα ότι τελείωνε το πακέτο και με έπιασε ανασφάλεια ότι θα ξεμείνω. Βαριόμουν να ντυθώ κανονικά και βγήκα για τσιγάρα με τη νυχτικιά μου και το παλτό από πάνω. Από κάτω γυμνά πόδια και κάλτσες με αρκουδάκια. Αυτός είναι ο εξευτελισμός του εξαρτημένου και τον δέχομαι ευχαρίστως!
Avaki, μια συνάδελφος μου το χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τη βοηθάει πολύ όπως λέει, είναι με αυτό συνέχεια στο χέρι βέβαια, κάνει πια μόνο κανα-δυο κανονικά τσιγάρα την ημέρα, και με τη γεύση του δεν έχει κανένα πρόβλημα. Και μιλάμε για θεριακλού καπνίστρια, όχι ερασιτέχνη!
Ίσως να μην είναι ακόμη κάτι που θα χρειαστεί "να υποστείς" αλλά μια θετική αλλαγή.. μια απαλλαγή από μια εξάρτηση ...μια απελευθέρωση..
Σημείωση, η σχέση που έχεις με το σπίτι σου με γοητεύει, έτσι κάνω και εγώ , το νιώθω το προσωπικό μου καταφύγιο από όλα τα "υπέροχα" που μας συμβαίνουν έξω από αυτό...Είναι το μέρος που πάντα επιστρέφω με ανακούφιση και μπορώ να περάσω εδώ ατέλειωτες ώρες!..
καλημέρα!!
χθες και εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. 3 το πρωι κατάφερα να κλεισω τα μάτια μου. Ενώ πήγα για υπνο στις 11 σηκώθηκα με στομαχόπονο αλλά όχι αναγούλες. Το βραδυνό μου ήταν ελαφρυ και σχετικά νωρίς οπότε δεν κατάλαβα τον λόγο του πόνου. Σκέφτηκα να μπω Online να γυρέψω παρηγοργια αλλά ούτε να γράψω δεν μπορούσα από την εξάντληση. Σήμερα νιώθω καλά δεν έχω πόνο. Ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό.
και επειδή είμαι πολύ καταναλωτικο ον σας παραθέτω το φόρεμα που αγόρασα χθες και θα φορέσω στις εξόδους μου τα Χριστούγεννα . Αυτού του τύπου φόρεμα ήταν ή μεγάλη μου φαντασίωση από πάντα και ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μπορέσω να το φορέσω και να το υποστηρίξω επάξια. Από ότι μου είπε η αδελφή μου που το ψωνίσαμε μαζί ( και μου τα λέει παντα χύμα) είναι πολύ όμορφο επάνω μου. Α δειτε και την τιμή!!! Και να σας πω και το καλύτερο .... το νουμερο αυτού SMALL!!!!!
http://www.hm.com/gr/product/95853?a...rticle=95853-C
Γιώτα μου, τη μέρα που θα το αγοράσω, θα το φορτίσω και θα το "μπουμπουνίσω", θα το μάθετε αμέσως! Θα σας βάλω το τραγούδι "στο άδειο μου πακέτο απόψε μπήκες"! Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει η φίλη σου, να μην ταλαιπωρηθώ το καημένο. Ακόμη θυμάμαι τι φρίκη είχα φάει όταν είχα κόψει το κάπνισμα για έναν μήνα. Υποτίθεται ότι μασούσα και τσίχλες νικοτίνης και πάλι είχα φρικάρει από τη στέρηση. Μπορείς να ρωτήσεις τη φίλη σου πιο λεπτομερώς? Ο καπνός που παίρνει είναι 12άρι? Τι γεύση? Νιώθει τίποτα ή συγκρατείται λόγω της επιθυμίας της να απεξαρτηθεί? Πες της ότι σε ρωτάει πορωμένη καπνίστρια, αλλά συνάμα περίεργη. Ενώ λατρεύω το κάπνισμα και απολαμβάνω τον καπνό όσο τίποτε άλλο, δεν τον θέλω στο χώρο, στα ρούχα, στα τασάκια μου. Καθαρίζω και αερίζω σαν υστερική, κάτι που δε συμβαίνει σε άλλους καπνιστές του είδους μου. Το να δω ξέχειλο τασάκι, ισοδυναμεί με αναγούλα. Περίεργο, αλήθεια, για μια καπνίστρια του πακέτου ημερησίως..
Όσο για το σπίτι και τη σχέση μας με αυτό, συμφωνούμε απόλυτα! Και για μένα είναι φωλιά, καταφύγιο..
Πονος σας λέω! εδώ και τρεις ώρες μάλλον με έπιασε κολικος του εντ΄ρου ο οποίος μόλις αρχισε λίγο να περνάει... Μπιαχ και τώρα πάω για δουλεια.
Κατερινάκι το φορεμα φοβερο και είναι το αγαπημενο μου χρώμα! καλοφορετο!
Ωωωωω, Κατερίνα!!
Κάποια θα κάνει θραύση τις γιορτές!
Με γειά σου, καλοφόρετο, το αξίζεις!!
Περαστικά yannaki, δεν ξέρω τι πόνος είναι αυτός, αλλά το φαντάζομαι σαν κάτι πολύ επώδυνο. Αφού δε μπορείς να γλιτώσεις τη δουλειά, κουράγιο!
περαστικό να είναι γιαννακι , είναι πολύ επίπονο ! μπορείς να οδηγήσεις και να δουλέψεις? προσπάθησε να πας τουαλέτα μπας και ξαλαφρώσεις....
Αχ Γιάννα μου εύχομαι να σου περάσει σύντομα, επίσης ελπίζω να φόρεσες το πιο άνετο σου παντελόνι σήμερα για την δουλειά. Θυμάμαι και εγώ να πηγαίνω στην δουλειά με κολικούς στο έντερο άπειρες φορές και δεν μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα. Ουφ σε νιώθω, περαστικά σου και πολύ γρήγορα εύχομαι και αν επιμένει μην κολλάς δρόμο για σπίτι!
Θα συμφωνήσω με Ava και Γιώτα και εγώ ευχαριστιέμαι τόοοσο πολύ το σπίτι μας. Αφού πολλές φορές το λέμε το οχυρό μας ή την φωλίτσα μας :blush:. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να έχεις και να χαίρεσαι τον προσωπικό σου χώρο και τώρα που λόγω συγκυριών έχω μείνει και άνεργη προσπαθώ να το χαρώ όσο πιο πολύ μπορώ και μου έχει λήψει τόσο πολύ που στην κυριολεξία δεν το χορταίνω! Αν δεν με άγχωνε το οικονομικό θα ήθελα να κάτσω 2-3 χρόνια άνετα στο σπίτι μου και να αραδιάσω και ένα κουτσουβελάκι να το γεμίσουμε λίγο. Αχ τι λέω πρωινιάτικα.
Κορίτσια σήμερα πήγα με την αδερφή μου σε ένα μαγαζί ξηροκαρπάδικο ΚΟΛΑΣΗ!!!! Εκτός του ότι έχει τους πιο καταπληκτικούς ξηρούς καρπούς ανάλατους άψητους που έχω φάει ποτέ στην ζωή μου είχε όλα τα καλούδια του κόσμου μαζεμένα. Μέχρι φωτογραφία μου ήθρε να βγάλω τον υπέροχο πάγκο με τις χειροποίητες σοκολάτες, άσπρες, μαύρες, γάλακτος με κάθε λογής ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα! Βουνό οι σοκολάτες! :lol::lol:
Ότι παστέλι, μαντολάτο και σοκολατένιο μπορείτε να φανταστείτε το είχε! Στις γυάλινες βιτρίνες μικρά σοκολατάκια χειροποίητα με φατσούλες, λουλουδάκια, χριστουγεννιάτικα σχέδια πω πω πω τόση ομορφιά και τόση γλύκα μαζεμένη σε ένα μαγαζί δεν το χωρούσε ο νους μας! Βέβαια εμείς κυρίες πήραμε τα ξηρά καρπά μας, τις μπάρες μας με αποξηραμένα φρούτα, τα κράνα μας και τα goji berry μας τσίμπησα και ένα παστέλι χειροποίητο μοσχοβολητό με μέλι και φιστίκια αιγίνης (για τα σνακ του μήνα) και εξαφανιστήκαμε! Αλλά τι όμορφη και γιορτινή εικόνα αυτή σήμερα μου έφτιαξε το κέφι, ένιωσα Χριστούγεννα μέσα στο μαγαζί αυτό!
Επίσης αναρωτιόμουν αν ήμουν παρέα με την Ava τι γέλιο θα είχαμε κάνει :punk::punk::lol::lol::lol::lol:
Μπράβο κορίτσια που κρατήσατε χαρακτήρα:thumbup::thumbup::thumbup:
Αλήθεια τα κράνα κ τα goji berry τι είναι?
Θέλω κ εγώωωωωωωωωωωωω:rolleyes::rolleyes: :rolleyes: ναι είμαι ζηλιάρα!
Yannaki, ελπίζω να νιώθεις ήδη καλύτερα και να μην βασανίζεσαι, περαστικά, περαστικά, περαστικάαααα!
Αβα, μόλις πάρω περισσότερες πληροφορίες για το τσιγαράκι θα στις πασάρω, σημειωτέον, σήμερα πήγα να βγάλω εισιτήρια για το θέατρο ("Γυναίκες στα Προθυρα Νευρικής Κρίσης") και έγραφε στο ταμείο ότι επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου μέσα στο θέατρο! Γουάου!
Το φόρεμα, Κατερινάκι, είναι όλα τα λεφτά και ήδη σε φαντάζομαι να το φοράς! Πολύ σέξι αλλά ταυτόχρονα classy! Πήρα και εγώ ένα αλλά όταν μπήκα στο site της εταιρίας για να σας το ποστάρω , είδα ότι η δίμετρη μοντέλα που το φορούσε το πλάσαρε ως μπλούζα! χιχι, εμένα με το 1.67 μου πηγαίνει λίγο πάνω από το γόνατο!
Είναι μικρά κόκκινα αποξηραμένα φρουτάκια στο μέγεθος μεγάλης σταφίδας και είναι πολύ θρεπτικά και κυρίως αντιοξειδωτικά, τα ανακατεύεις μαζί με διάφορους ξηρούς καρπούς και έχεις έτοιμο ένα σνακ για όλες τις ώρες όπου και να βρίσκεσαι. Εγώ βάζω το μείγμα σε μικροσκοπικά ταπεράκια μέσα στην τσάντα μου και κυκλοφορώ παντού με αυτό :-)Quote:
Originally posted by break
Μπράβο κορίτσια που κρατήσατε χαρακτήρα:thumbup::thumbup::thumbup:
Αλήθεια τα κράνα κ τα goji berry τι είναι?
Θέλω κ εγώωωωωωωωωωωωω:rolleyes::rolleyes: :rolleyes: ναι είμαι ζηλιάρα!
Ένα google search θα σε πείσει ;)
Κατερινα σεξ συμπολ εχεις γινει κοριτσι μου!με γεια κ καλοφορετο!
Μη λετε για ξηρους καρπους!Τρελενομαι!
Παω να αρχισω δουλειες αλλα δεν το κλεινω.Θα ριχνω κλεφτες ματιες.Μην γραψετε ενα σωρο κ δεν προλαβαινω να σας διαβασω...:cul::cul:
Γιώτα μου τι ωραίο!!! Που να ήσουν και κοντή δηλαδή για maxi θα το φορούσες χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:
Με γεια σου και καλοφόρετο ανυπομονώ να σε καμαρώσω και από κοντά κάποια στιγμή ξανά!
Αυτη για το Κατερινακι!Καλε ποτε θα σας κανω μαθηματα να στελνεται κ εσεις?Ελι?
Αααα σήμερα ρωτούσα την Κατερίνα και είπα να πάρω την Ναταλία τώρα που γύρισε στα πάτρια εδάφη χεχεχεχε αλλά ξέχασα πάλι να πάρω τα τηλέφωνά σας :lol::lol: μα που το χω το μυαλό μου?????
Χμμμμ και ότι συζητούσαμε σήμερα ότι θέλει να πάρει κάτι σέξυ και κόκκινο για τα Χριστούγεννα χαχα καλό το συνολάκι ;)