Aγγελικούλα πολύ τρέλεια τα cupcakes, λέω κι εγώ να πάρω δύο.......σειρές! :lol: Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά και όταν είναι να μας ειδοποιήσεις για να δούμε τι θα δούμε χιχιχι.
Printable View
Aγγελικούλα πολύ τρέλεια τα cupcakes, λέω κι εγώ να πάρω δύο.......σειρές! :lol: Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά και όταν είναι να μας ειδοποιήσεις για να δούμε τι θα δούμε χιχιχι.
Κούκλες σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Πέρασα και εγώ να σας καληνυχτίσω και να στείλω φιλάκια σε όλα τα ζουμερά μαγουλάκια :)
Όνειρα γλυκά κοριτσάκια μου και να ξημερώσει για όλες σας μία όμορφη και ξέγνοιαστη Κυριακή.
Γεια σας, κορίτσια και καλή νύχτα σε όσες φεύγετε.. Ευτυχώς που είστε κάποιες ακόμα εδώ..
Βγήκα και κακοπέρασα.. Ζορίστηκα από όλες τις απόψεις. Είπα τελικά να κάνω το χατήρι του παρεακίου και πήγαμε στο πανηγύρι, ο Θεός να το κάνει! Φάγαμε σουβλάκι, λουκάνικο, μπιφτέκι και ήπιαμε νερό και κόκα κόλα. Κάποια στιγμή με έπιασε το γνωστό και έτρεχα στις ρεματιές, στα όρη στ' άγρια βουνά, με την ομπρέλα, μέσα στη βροχή, προκειμένου να ξελαφρώσω. Πάει κι αυτό..
Μετά πάμε στο μπαράκι. Στο μεταξύ μου είχε φύγει η διάθεση. Πήρα ένα ποτό με το ζόρι και δήλωσα στο παρεάκι ότι δε σκοπεύω να πιω άλλο και θέλω να πάω σπίτι μου. Δεν με άφησε. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει στην επαρχία και γιατί δεν επιτρέπεται να πιεις το ποτάκι σου και να φύγεις, παρά πρέπει να κάνεις κατανάλωση και καλά στο γνωστό ή φίλο σου.. Παρήγγειλα δεύτερο ποτό, που δεν το άγγιξα. Τότε έρχονται και τα σφηνάκια.. Έβρεξα τα χείλη μου και μου την είπαν, γιατί δεν το κατέβασα μονορούφι. Προκειμένου να ξεμπερδεύω, άρχισα να σιγοπίνω το δεύτερο ποτό μου. Τότε κάναμε μία κουβέντα ουσίας με το παρεάκι. Μου είπε ότι βλέπει πώς δεν είμαι μια αδιάφορη παρουσία και απορεί γιατί είμαι μόνη μου ακόμη. Του είπα ότι όταν πέρασα μία ηλικία ορόσημο είχα δύο δρόμους μπροστά μου. Αυτόν του απόλυτου συμβιβασμού, προκειμένου να κάνω ένα παιδί ή αυτόν που ακολουθώ τώρα. Το απόλυτο ή το τίποτα. Με το δρόμο που διάλεξα ήδη ή θα έχω στο πλευρό μου τον άντρα που θα με κάνει περήφανη ή δεν θα έχω τίποτα. Το διάλεξα με απόλυτη σαφήνεια, εδώ και ένα χρόνο, απλά μου πήρε καιρό να το συγκεκριμενοποιήσω στο μυαλό μου. Πάντως η επιλογή έγινε και τώρα πορεύομαι με βάση αυτή την επιλογή.
Δε νιώθω μίζερα και υποστηρίζω απόλυτα αυτό που αισθάνομαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί το παρεάκι είχε τόσα ερωτηματικά σήμερα.. Με έφερε σπίτι και σταμάτησε το αμάξι κάτω από το σπίτι μου, ώστε να με ρωτήσει κάτι ακόμη: Γιατί είμαι τόσο φειδωλή στο ποτό έξω, ενώ με παρέα στο σπίτι του δίνω και καταλαβαίνει; Του απάντησα ότι έχω δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι έξω, στα μαγαζιά εδώ, δεν μου αρέσει η μουσική. Πάρα πολύ βασικό για μένα. Και ο δεύτερος είναι ότι εδώ, θέλω δε θέλω, είμαι γνωστή και δε θέλω να με δουν σε κάποια φάση που δεν ελέγχω απόλυτα. Δεν τον έπεισα.. Είπε ότι έχει να μου μιλήσει, αλλά όχι τώρα. Του είπα, σωστά, τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια.. Πήγαινε να πιεις κανένα ποτό και τα λέμε άλλη ώρα. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον καταλαβαίνει περισσότερα από όσα νόμιζα και ότι θα έχουμε μία δύσκολη συζήτηση προσεχώς.. Πάντως, για κάποιο λόγο, άγνωστο σε μένα, δυσαρέστησα το παρεάκι και δεν το ήθελα, αλήθεια.. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να έχουμε μια ωραία βραδυά και να γυρίσω στο σπιτάκι μου.
Ανά δεν έχω καταλάβει κάτι..η κάτι υποψιάζομαι που δεν ξέρω αν είναι αλήθεια..Το "παρεακι" τρέφει αισθήματα για σένα? το "παρεακι" είναι πρώην σου? με έχεις μπερδέψει λίγο...
όσο για την επιλογή σου σύμφωνο απόλυτα ...
Νίνα μου, μερικά πράγματα δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι, πόσο μάλλον να σχολιαστούν..
Πάντως τις απαντήσεις σου ελπίζω να πρόλαβες να τις πάρεις..
Καλημερα!Να εχουμε μια ομορφη Κυριακη ξεκουραστη κ χαμογελαστη παρ 'ολα τα συννεφα που μας πολιορκουν.
Καλημέρες από το γραφείο και μια μισοσυννεφιαζμένη βάρκιζα!
Σας εύχομαι να περάσετε τελεια!!!!
Quote:
Originally posted by Ava
Νίνα μου, μερικά πράγματα δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι, πόσο μάλλον να σχολιαστούν..
Πάντως τις απαντήσεις σου ελπίζω να πρόλαβες να τις πάρεις..
Ava μου καλημέρα , καταλαβαίνω τώρα πως ότι έγραψες το έγραψες εχθές εν βρασμό ψυχής :) πήγα για ύπνο σύντομα μετά που ρώτησα ότι ρώτησα και έτσι δεν είδα αν απάντησες η όχι. Ίσος καλύτερα γιατί δεν είσαι έτοιμη να το μοιραστείς..οποτε το μυστικό είναι καλά κρυμμένο προς το παρόν :D Εύχομαι να έχεις δύναμη να αντιμετώπισης ότι σου αναποδιά η δυσκολία σου έρχεται αυτές τις δύσκολες ώρες και μεις εδώ είμαστε πάντα το ξέρεις αυτός άλλωστε. Απέχω μονο ένα μήνυμα μακριά :*
καλημερακια στα κοριτσάκια μου
καλησπερουδια αγαπημενες!!!
Λιλακι καλησπέρα,
πώς είναι οι αμυγδαλές σου?
ειμαι σχεδον εντελως καλα αγγελικουλα!!!!μονο λιγο μπουκωμενη απο την υγρασια και τα πεσμενα φυλλα ειμαι.εχω τις αλλεργιες μου βλεπεις
οι αλλεργίες είναι μεσα στο πρόγραμμα.... οι αμυγδαλές είναι εκτακτό περιστατικό!!! μπράβο κορίτσακι μου που συνήλθες!!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
Η μέρα μας κύλησε πολύ όμορφα σήμερα! Έριξε βροχούλα και δρόσισε, ρομαντική φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. Μαζευτήκαμε φίλοι στο σπίτι, μαγείρεψα νόστιμα φαγάκια και περάσαμε όλη την μέρα παρέα. Το μενού είχε μουσακά, σαρμαδάκια με γιαούρτι, ψητές πιπεριές γεμιστές με τυράκια, σαλάτες και καλό κρασί. Ήταν όλα νοστιμότατα κατά κοινή ομολογία, η παρέα υπέροχη και ο χρόνος κύλησε χωρίς να το καταλάβουμε. Τώρα αράξαμε και μπήκα να σας διαβάσω :)
Λιλάκι μου πόσο χαίρομαι που συνήλθες γρήγορα! Μπορεί να ζορίστηκες με την διπλή αντιβίωση αλλά είχε άμεσο αποτέλεσμα, ευτυχώς! Άντε και γρήγορα εντελώς καλά!
Αβάκι μου δύσκολη η κουβέντα που σου άνοιξε το παρεάκι, αλλά εφόσον τα έχεις τακτοποιημένα μέσα σου προσπάθησε όταν έρθει η ώρα να εξηγήσεις αυτά που νιώθεις. Είναι καλός φίλος σε αγαπάει και θα σε καταλάβει έστω και αν σε κάποια πράγματα δεν συμφωνείτε.
Καλημερα κ καλη εβδομαδα απο τη δουλεια σας γραφω πλεον..την "παλευω" οσο μπορω..σηκωνομαι για να μην καθομαι πολυ μαζεμενη στην καρεκλα κ ποναω..Αυτα..φιλια κ ευχες για ομορφη μερα.