Και μάλιστα πολυτελείας...
Ευχαριστήθηκες τώρα;
Printable View
Και μάλιστα πολυτελείας...
Ευχαριστήθηκες τώρα;
Tζινα κατι σε τετοιο υπαρχει?σου κανει?Αντε μη σε πλακωσω στο ξυλο με αυτο το χαλια πια.Σε εχω αχτι απο το καλοκαιρι με τη βερμουδα!Αν κ συμφωνω μαζι σου.Αν ειχα λεφτα θα εκανα ολες τις πλαστικες που θα μπορουσα για να μαζεψω πραγματα οχι για να φαινομαι χρονια νεωτερη.Εκεινο που δεν θα εκανα ποτε ειναι μποτοξ γιατι εχει τοσο ψευτικο αποτελεσμα.
Και επειδή ξέρω ότι περιμένεις και κάτι ακόμη από εμένα, ορίστε και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=i4jAyUT6Oa0
Γαιδουρίτσα μου! :smilegrin:
:lol: :lol: :lol: Αυτήν την γαϊδούρα βλέπω κι εγώ πάντα! :lol: Σας ευχαριστώ αμφότερες για τους χαμαιλέοντες, μου αρέσουν και οι δύο!
Είδες, Τζινάκο μου; Προχωρημένα πράγματα..
Και σε περτικαλί και σε φούξια, για όλα τα γούστα!
αχχ εχω κολισει με το f/b και δεν βλεπω να θαμωνιαζομαι τελικα....
εγω να δειτε πλαστικες που θελω αλλα δε το σκεφτομαι καν ετσι και αλλιως δεν υπαρχει μια!!!!!!!
και για τον εοπυυ δε ξερει κανεις να μας πει
αντε αλλα 10 θελω ακομη......
Κορίτσια καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.
χιχιχι έτσι έτσι να με σκέφτεσαι μωρό μου ;)Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κοινώς περί ορέξεως......ο μουσακάς της Ελλης που ακόμα να τον ξεχάσω! :lol:
:lol::lol::lol::lol: Σου αφιερώνω και εγώ έναν μοβ-φούξια χαμαιλέοντα να έχεις να διαλέγεις χουτζίνι μου!Quote:
Αβα καλέ πότε με είδες και δεν το θυμάμαι; χιχι Αν εννοείς στις φωτό, εννοείται ότι δεν φαίνεται τίποτα αφού ξέρω να κρύβω το χάλι μου όπως κρύβεται ο χαμαιλέοντας, εγώ είμαι ο χαλιλέοντας! :lol:
:lol::lol::lol:Quote:
Αβα μου εγώ από όποια γωνία και να κοιταχτώ και κατακόρυφο να κάνω πάλι τη γαϊδούρα βλέπω! :lol: Να έρθεις στα μέρη μου για να με δεις από κοντά, μόνο τότε θα καταλάβεις, οι φωτό ξεγελάνε, δεν κάνω βέβαια photoshop αλλά σίγουρα όταν ντύνομαι κάνω Τζινοshop! :lol:
Κορίτσια το Τζίναshop είναι ανώτερο λογισμικό με πολλές εφαρμογές! :lol:
Δεν είναι τρελό το κορίτσι έχει λόγο που παραπονιέται και σκέφτεται τις πλαστικές, το επιβεβαιώνω και εγώ.
Καλημέρα αγαπημένες μου!
Χθες δεν ήμουν στα κέφια μου για αυτό παρόλο που ήμουν σπίτι δεν είχα κουράγιο για κουβεντούλα. Δεν έχει συμβεί κάτι, απλά οι γνωστές σκέψεις και τα γνωστά προβλήματα...
Πάω να δώσω αίμα για τις εξετάσεις μου και μετά έχω βόλτα σε λογιστή και εφορία που βαριέμαι αφόρητα!!! Σας φιλώ και εύχομαι να έχετε μία όμορφη μέρα :D
καλημερα και απο μενα!
ελπιζω να ειστε ολες καλα!
και για μια ομορφη μερα..........
καλημέρες και από μένα από το γραφείο πλέον!
Καλημέρα από το συννεφιασμένο Δήλεσι.
:lol: :lol: :lol: Νά'σαι καλά μωρέ Eli γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν χρειάζομαι πλαστικό αλλά οφθαλμίατρο! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Κορίτσια το Τζίναshop είναι ανώτερο λογισμικό με πολλές εφαρμογές! :lol:
Δεν είναι τρελό το κορίτσι έχει λόγο που παραπονιέται και σκέφτεται τις πλαστικές, το επιβεβαιώνω και εγώ.
Ο φούξια χαμαιλέοντας είναι μακράν ο καλύτερος, απλά τέλειος!!