Σκέφτομαι τη σημαία της μεγάλης βρε τανίας και με πιάνει μια αηδία στο στομάχι. ζήτω η ελλάς.
Printable View
Σκέφτομαι τη σημαία της μεγάλης βρε τανίας και με πιάνει μια αηδία στο στομάχι. ζήτω η ελλάς.
βλέπω ταινιούλα τώρα "τον κόμη του μόντε χρίστο" version 2002. ωραία ταινία χεχ και είχα διαβάσει παλαιότερα πως βασίζεται κάπως στην πραγματική ζωή του αλέξανδρου δούμα.
Βρηκα σπιτι στη σαλλονικη ΟΝΕΙΡΟΟΟΟΟ!
Ειμαι ΠΟΛΥ χαρουμενος!
Ειναι ενα σκετο κουκλακι!
Υπερχειλιζω μου φαινεται απο χαρα!
ειναι στην ανω πολη και οι ιδιοκτητες μου φανηκαν πολυ καλοι ανθρωποι!
Σκέφτομαι ότι εδώ μέσα έχω βρει βοήθεια στις πιο δύσκολες στιγμές μου. Ευχαριστώ.
Σκέφτομαι ότι στην επόμενη ζωή θα είμαι χώμα, αμουδιά βασικά και τα φυτά νεκρά.
Θα προσπαθήσεις να μάθεις τρόπους κιόλας πως να με λιώσεις?
Σκέφτομαι τώρα που βγαίνει το καράβι απο το λιμάνι τις Βενετίας πως ένα ταξίδι η ζωή μου σε γνωστές και άγνωστες θάλασσες
Πόσο χαίρομαι που κάποια άτομα που γνώρισα εδώ στο φόρουμ θα είναι σαν φάροι στο ταξίδι μου και δεν θα φοβάμαι ποια μην το ξαναρίξω σε καμιά ξέρα
Καλό καλοκαίρι φαροφύλακες
Η αλλιώς τον νού σας ρεμάλιααααα
Ωραία μετά βρες τρόπο να με εξατμίσεις.
Δεν θέλω να σου βάλω κάτι "δύσκολο".. βάλε μόνη σου και άντε να παίξεις με τα κουβαδάκια σου.
είπαμε όταν βρω τον τρόπο να εξατμίσω τον πλανήτη από όλους γιατί δεν αξίζουμε να ζούμε βρωμόζωα θα σας το πω.. αν προλάβω.
πλακίζω βρε ! :))))
Σκεφτομαι πως ολα στη ζωη ειναι ενα ΒΙG LIE κ οι ανθρωποι αρεσκονται σ αυτο φτανοντας σε σημειο να χτιζουν την ζωη τους πανω σ αυτο......