Δεν θέλω... Αν είναι για κοντινές αποστάσεις δεν με πειράζει αλλά για μακριά ναι και κυρίως όταν πάω για ψώνια θέλω και μια δεύτερη γνώμη... Επίσης δεν νιώθω ασφαλής μόνη ανάμεσα στο πλήθος...
Printable View
Ωραία.. Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι ο καθένας μας μπορεί να αλλάξει γνώμη οποιαδήποτε στιγμή για οποιο λόγο, και εσύ επίσης μπορεί να υποσχεθεις κάτι και να αλλάξεις γνώμη. Δεν θα πει σε καμία περίπτωση ότι κάποιος το κάνει αυτό για να μην βγει μαζί σου ή να χαλάσει τα σχέδια σου.. Και τότε ή θα βγεις μόνη σου ή θα μεταφέρεις την έξοδο σου για άλλη στιγμή. Δεν είναι τρομερό και εννοείται δεν είναι λόγος να κάνεις κακό στον εαυτό σου.. Καταλαβαίνω το είχες ανάγκη να βγεις και το πήρες "βαριά" το ότι η μάνα σου άλλαξε γνώμη.. Αλλά αντιδράς με λάθος τρόπο.. ΔΕΝ πρέπει να επιρεαζεσαι τόσο ΑΛΛΆ αφού σε πείραξε τώρα τι να κάνουμε.. Θα ήταν προτιμότερο να της κάνεις τα παράπονά σου και σε καμία περίπτωση να κάνεις αυτό που έκανες..
Και να σου πω και το άλλο; Εμένα με παράτησε όταν ήμουν 10 χρονων και το έκανε γιατί δεν ήθελε εμένα (και αυτό το έμαθα πολλά χρόνια μετά) και όχι γιατί "έτυχε".. Θα έπρεπε να είχα πεθάνει προ πολλού.. ΑΥΤΉ δεν με ήθελε, εγώ με θέλω.. Και αυτό ακριβώς πρέπει να λύσεις εσύ..
Αχ κυκνε μου πονάει η καρδιά μου πραγματικά όταν διαβάζω τι κακό κανεις στον ευατο σου.
Κοριτσάκι μου μην κάνεις παρορμητικά σκέψεις όταν δεν είσαι καλά και κυρίως μην τις κάνεις πράξεις....
Στο είπαν και τα παιδια αγάπησε σε παρακαλώ τον πολύτιμο ευατο σου και όλα θα αλλαξουν
Όλοι κάνουμε πισωγύρισματα στην ζωή μας, δεν μπορούμε να είμαστε πάντα δυνατοί, δεν είμαστε από πέτρα.. Όλοι σπάμε κάποιες φορές.. Αλλά κυκνε μου πότε δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε κακό στον ευατο μας.. Όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες.. Συνήθως οι προσδοκίες που έχουμε από τους ανθρώπους μας απόγοητεύουν.. Όταν κάνεις μια τέτοια σκέψη πρέπει απευθείας να απασχολείς τον ευατο σου με κάτι.. Ζωγραφική, μουσική , μια βόλτα, με τις γατούλες σου.. Ξέρεις πόσο όμορφη είναι η ζωή, ακόμα και με τις άσχημες και δύσκολες στιγμές της;;;
Εκχύλισμα από μάτια σκλήθρου για τέτοιες περιπτώσεις. Έχει, μεταξύ άλλων, την ιδιότητα να επιταχύνει την ανάπλαση των αιμοφόρων αγγείων και να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Αναφέρεται στα εγχειρίδια γεμμοθεραπείας αλλά το διαπίστωσα τυχαία πάνω μου πρόσφατα.
Στην τελευταία αιμοληψία λοιπόν, παρά το ότι οι φλέβες μου είναι εμφανέστατες (ξερογλείφονται οι νοσοκόμες όταν τις βλέπουν :p), η βελόνα τραυμάτισε τη φλέβα στο εσωτερικό της τοίχωμα και αυτό προκάλεσε μελανιά. Είχα ξεκινήσει λίγες μέρες πριν το εκχύλισμα που προανέφερα και διαπίστωσα με έκπληξη ότι η μελανιά άρχισε να αλλάζει μέρα με τη μέρα. Εκεί λοιπόν που άλλοτε περίμενα περίπου δύο εβδομάδες για να εξαφανιστεί (έτσι έγινε την προηγούμενη φορά), είδα ότι μόνο τέσσερις μέρες μετά είχε σχεδόν φύγει. Την πέμπτη μέρα δε φαινόταν τίποτα. Δεν ξέρω βέβαια αν το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο με πολλές μελανιές συγχρόνως.
Προσοχή μόνο σε περίπτωση εμφάνισης όγκου, γιατί το σκλήθρο προκαλεί αγγειογένεση, ή λήψης αντιθρομβωτικών, γιατί έχει και αντιθρομβωτική δράση. Και αυτό τυχαία το είδα γιατί αυτή τη φορά κάναμε ένα τεστ πήξης αίματος και ο γιατρός δεν μπορούσε να εξηγήσει το αποτέλεσμα. Με ρώτησε μάλιστα αν παίρνω αντιθρομβωτικά φάρμακα (που δεν παίρνω). Αργότερα θυμήθηκα να συμβουλευτώ ένα εγχειρίδιο που επιβεβαίωσε την υποψία μου για το δέντρο αυτό.
Δε σου έδωσαν κάτι ή κάποιες συμβουλές για τον πόνο; Αν όχι, ίσως λίγος πάγος να βοηθούσε.
Σε πονάνε τα χέρια και η μαλακ.. Που πήγες να κάνεις δε σε πονάει ε;
Εχτιζες ένα κάστρο και ήρθες και του έδωσες μια κλωτσιά και το χάλασες! Κι όλα αυτά γιατί; επειδή δεν ήθελε να πάτε εκεί που ήθελες; Έχει να κάνει με τα δικά της θέλω.. Και όχι με σένα. Το πήρες σαν απόρριψη!! Αν εγώ και εσύ αποφασίσουμε να πάμε για καφέ και μου πεις Ξέρεις δεν έχω διάθεση να πάω.. Επειδή δεν είσαι καλά ή δεν θες ρε παιδί μου. Εγώ τι πρέπει να κάνω; να σε υποχρεωσω να πας? Αφού δεν θες!!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόσουν. Νομίζω ότι λυπάσαι τον εαυτό σου για ότι πέρασε. Αντί να τον αγαπήσεις επιτέλους. Τον λυπάσαι!! Και για πες μου. Και αν γινόταν το κακό τι θα άλλαζε; Τέτοιος θάνατος σου αξίζει? Από τι πήγε η κόρη σας; εμμ δεν ήθελα να πάω μαζί της κάπου..
Καθε φορά που δεν ήμουν καλά και νόμιζα ότι θα πεθάνω.. Σκεφτόμουν πως δεν θα με νικήσει... Όταν πεθανω.. Θα πάω από μετεωρίτη ή θα έρθει ούφο και πέσει πάνω μου. Και πεισμωνα. Όσο χάλια και να ήμουν.. Και εσύ τα παρατάς έτσι;;
Συγνώμη που είμαι σκληρός.. Ξέρεις πως ότι σου λέω παντα είναι με καλή πρόθεση.. Τα συζητήσαμε τόσες φορές.. Εδώ και με μηνύματα. Μη ξανά σκεφτείς να κάνεις τέτοια μαλακ..!!!!!!
Θέλω πολύ να σε δω εδώ μέσα να προσπαθείς και να Μας τα γράφεις.....
Ξέρεις κάτι και εγώ αυτή την στιγμη ψυχοπλακωνομαι Όλοι έχουν πάει στις υποχρεώσεις του και θέλω τόσο πολύ να βγω μια βόλτα....
Ξέρεις τι θα κάνω δεν θα χαλαστω για κανέναν, βάζω φόρμουλες ακουστικά στα αυτιά και παίρνω δρόμο για περπάτημα ,όπου με βγάλει μια ωρίτσα να αναπνεύσω καθαρό αέρα και ας μην μάρεσει να περπατάω μόνη μου ..
Να γεμίσει οξυγόνο ο εγκέφαλος να γυρίσω να κάνω ένα ζεστό μπανακι να χαλαρώσω και έχει ο Θεός μετά ......
Την επόμενη φορά που θα θες να βγεις καν τω σε παρακαλώ έστω και για 10 λεπτά μόνη σου παρέα με τον ευατο σου,Ν περπατήσεις να σκεφτείς καινά τον κάνεις τον καλύτερο σου φίλο.
Όλα πονάνε, όχι μόνο τα χέρια αλλά και αυτά με δυσκολία πληκτρολογώ...
Πονάει κι η ψυχή μου αλλά εσύ τι θα έκανες αν σου έλεγαν ότι οι προηγούμενες απόπειρες ήταν θέατρο όταν εγώ είχα ξαπλώσει και περίμενα να πεθάνω χωρίς να το ξέρει κανείς;
Το ξέρω ότι έχεις καλές προθέσεις...
Θα προσπαθήσω παιδιά...
Θα σου πω τι σκέφτομαι... Δεν θέλουν να παραδεχτούν τις ευθύνες τους για την κατάσταση και τα ρίχνουν σ' εμένα... Μία από τις απόπειρες μου ήταν μετά από ξύλο που είχα φάει απ' τον πατέρα μου και δεν ήταν η πρώτη φορά... Οπότε τον συμφέρει να με βγάλει τρελή για να φαίνεται ότι δικαιολογείται για τις φορές που με έχει χτυπήσει... Και χθες έλεγε ότι είμαι "φακελωμένη" επειδή υπάρχουν γνωματεύσεις και το βιβλιάριο υγείας που γράφει την αγωγή μου... Ε, αυτά τα λόγια με πληγώνουν...
Όταν η λέξη προσπαθήσω φύγει.. Και γίνει Θα το κάνω.. Εγώ θα ξανά μιλήσω μαζί σου..
Θες να καθισεις για ακόμη 20 χρόνια να κλαις για την μαύρη σου ζωή; κάνε το!!!
Ή που θα φερθεις σαν ενήλικας (του εαυτού σου) ή αστην ζωή να χάνεται μπροστά στα μάτια σου. Αύριο θα σηκωθεις και θα πεις ότι αρκετά κλαψαμε πάμε παρακάτω. Ας πάνε να γαμηθ.. Όλοι όσοι δεν ήταν εντάξει μαζί σου. Και δεν λέω γιαυτους που δεν μπόρεσαν να πάτε για ένα καφέ. Αλλά γιαυτους που σου έκαναν πραγματικά ζημιά. Αρκετά κλαφτηκες. Ξύπνα. Και πάρε την ζωή στα χέρια σου.. Δεν βαρέθηκες να λυπάσαι τον εαυτό σου; Δεν έχεις πείσμα; Εγωισμό; Νεύρα; Κάτι ρε παιδάκι μου που να σου δώσει ώθηση.. Εγώ ξέρεις ότι είμαι εδώ πάντα. Και σου απαντάω στα μηνύματα σου. Συζητάμε.. Αλλά δεν περίμενα να διαβάσω ότι έκανες τέτοια μαλακ.. Όταν θα αποφασίσεις να βοηθήσεις τον εαυτο σου. Όχι να τον κλάψεις. Θα τα ξαναπούμε..
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά οπότε τώρα γράφω με κάθε επιφύλαξη αλλά αν εννοείς ότι θα μιλήσουμε ξανά όταν δυναμώσω, θ' αργήσουμε λίγο... Και δεν το λέω με προσβλητική διάθεση, το διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ...
Να πω και κάτι άλλο που σκέφτομαι εδώ... Το έλεγα στο γιατρό ότι σκέφτομαι να κάνω κακό στον εαυτό μου και μου έλεγε ότι όσο μένει μόνο στη σκέψη δεν πειράζει... Δεν ξέρω τι θα λέει τώρα...
Γλυκάκι Ε? Τέλεια να ξέρεις ζηλεύω γιατί δεν μπορώ να φάω ,μέσα σε όλα χαλασα και το στομάχι μου από την στεναχώρια μου και μου λείπουν παρά πολύ τα γλυκά .Να πιεις το ωραίο σου καφεδάκι να απολαύσεις και το γλυκάκι σου και μετά να κάνεις κάτι ωραίο για να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ!
Αυτά τα μικρά και απλά μας δίνουν πολύ χαρά ξέρεις και ηρεμία.
Ρεεε πας καλά?? Έτσι αντιδράς με όλα? Για να συνέλθεις στα λέω.. Κάνε κάτι να ζήσεις. Πεισμωσε και βγες από όλο αυτό που ζεις. Το παρελθόν σου σε έχει καταπιεί. Το παρόν σου δεν σαρεσει. Και τι κάνεις; Παρεξηγήθηκες με μένα που δεν σου έκανα ωωω στην πλατουλα; Θέλω να κάνεις κάτι για να είσαι καλά. Δεν πάει άλλο έτσι... Οι άλλοι σου τα λένε με τον ωραίο τρόπο. Εγώ στα λέω με τον σκληρό τρόπο. Αλλα για να σηκώσεις κεφάλι.. Όχι να σκύψεις τελείως!! Έχουμε πει τόσα εμείς.. Αντεε
Κοίτα.. Εκείνος δεν ξέρω αν θα γυρίσει.. Για να βρεις κάποιον σαν εκείνον ΣΉΚΩ ΌΡΘΙΑ!!
Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνη σου; Έλα να μείνεις μαζί μου! Στο λέω αλήθεια, θέλεις;
Κάποιος "εκεινος/εκείνη" λείπει από όλους μας! Έλα να κλάψουμε μαζί..
ΚΑΙ ΣΤΕΊΛΕ ΜΟΥ ΜΉΝΥΜΑ ΤΏΡΑ..
Φαντάζομαι ότι το σκλήθρο είναι γνωστό σαν δέντρο στον περισσότερο κόσμο. Είναι αρκετά κοινό στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και προτιμά υγρά εδάφη, γι' αυτό και το συναντά κανείς κατά μήκος των ποταμών και των ρεμάτων. Τα μάτια είναι τα μέρη εκείνα ενός δέντρου από τα οποία φυτρώνουν τα νέα βλαστάρια την άνοιξη. Στην αγορά δε θα βρεις τα μάτια του σκλήθρου αυτούσια αλλά το εκχύλισμα απ' αυτά. Επενεργεί στον ανθρώπινο οργανισμό με διάφορους τρόπους, όπως ανέφερα και το διαπίστωσα πάνω μου (δεν είναι placebo γιατί έτυχε να έχω κάνει ανάλυση αίματος που το κατέδειξε, συν η αλλαγή στην εξέλιξη της μελανιάς).
Μπορείς να το αναζητήσεις σε μαγαζιά με προϊόντα φυτοθεραπείας ή διατροφικά συμπληρώματα. Ειδάλλως υπάρχει και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Για την αναζήτηση χρήσιμη είναι η επιστημονική ονομασία του, Alnus glutinosa.
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες Vox...
Μήπως κατά τύχη είναι ξύπνιος κανείς; Δεν έχω άλλο ύπνο και σηκώθηκα...
Καταθλιψη , αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν θεωρει οτι εχει βιολογικη βαση οτι πιστευει οτι εχει περισσοτερο να κανει με καποια τραυματικα γεγονοτα που περασα.Με την αγωγη σου εισαι τυπικη;ελπιζω να μην παρεξηγεις που ρωταω...κυριως ρωταω γτ αν δεν παιρνεις τα φαρμακα ο,τι κ να πει ο καθενας εδω μεσα ισως να μην μπορει να σε βοηθησει οσο θα ηθελε.Μηπως να σιγουρευτεις κιολας οτι η διαγνωση ειναι σωστη;ρωταω γτ δεν ειναι δυσκολο να γινει δυστυχως λαθος διαγνωση.
Δεν σε παρεξηγώ, μην ανησυχείς... Είμαι αρκετά τυπική, μόνο κάποια βράδια τυχαίνει να μην τα πάρω σε περίπτωση που αποκοιμηθώ στην τηλεόραση αλλά κατά τα άλλα ναι...
Για τη διάγνωση σ' όποιον γιατρό και να πήγα τα ίδια είπε κι έχω κουραστεί με τις αλλαγές γιατρών (έχω παρατήσει έναν - δύο γιατί ήταν αγενέστατοι, αν σου πω τι μου είπε ο τελευταίος θα καταλάβεις) και δεν θέλω ν' αλλάξω πάλι...
Τώρα περιμένω να ξυπνήσουν οι γονείς μου αλλά θα πάρει σίγουρα κάνα δίωρο, ευτυχώς που είσαι εσύ εδώ...