-
Δύο πράγματα δε μπορώ να καταλάβω:
1ον: Αδυνατίζεις και δε χρειάζεσαι πια το φόρουμ. Ωραία. Και οι άνθρωποι, που σε βοήθησαν; Πού πάνε όλοι αυτοί; http://www.youtube.com/watch?v=v5RZHjNzzcc&feature=fvst
2ον: Είσαι στα ίδια χάλια και μάλιστα χειροτερεύεις μέρα με τη μέρα.. Εμείς τι δουλειά κάνουμε; http://www.youtube.com/watch?v=Aw2LAvKKnG8
Δε μπαίνω στο φόρουμ, μόνον όταν πρόκειται να προστατεύσω εσάς ή όταν απουσιάζω. Αλλιώς είστε οι φιλενάδες μου, η καθημερινότητά μου. Ξέρω τις ιστορίες σας, ξέρετε τις δικές μου, αυτό το θεωρώ σπουδαίο!
-
Αβα μου, μου δίνεις την εντύπωση πως απολογείσαι για τα όσα σου είπε η μαμά σου εαν δηλ είσαι τεμπέλα! Προσπάθησε να φιλτράρεις τα όσα σου λέει κ μην τα παίρνεις μέσα σου!
Εγώ μέχρι πρότινος ότι μου έλεγαν οι γονείς μου με επηρέαζε πάρα πολύ κ το έπαιρνα κατάκαρδα, τώρα πλέον προσπαθώ να φιλτράρω τα όσα ακούω κ να κατανοήσω πως ναι μεν ότι λένε το λένε απο αγάπη αλλά πολλές φόρες με λάθος τρόπο, έχουνε διαφορετικά βιώματα, διαφορετικές προσλαμβάνουσες όπως άλλωστε κάθε άνθρωπος.
Βέβαια στη δική μου περίπτωση φταίει πως ακόμα ζω μαζί τους κ δεν έχω κόψει τον ομφάλιο λώρο με την ανεξαρτητοποιησή μου, ακόμα μου συμπεριφέρονται λες κ είμαι μικρή παρόλα αυτά όταν χρειάζεται μιλάω λίγο πιο έντονα κ λέω σκληρές αλήθειες.
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, μου έλεγε η μάνα μου πάλι κόκα κόλα θα πιεις? πάλι γλυκό θα φας? επειδή δεν ήμουνα κ εγώ καλά της απάντησα κ σκληρά μάλιστα, της είπα κοίτα να δεις τα δικά σου κόμπλεξ μου έχεις φορτώσει (έχει θέμα με τα παραπάνω κιλά) τουλάχιστον άσε με στην ησυχία μου να τα ξεπεράσω, εαν ήμουνα σε άλλη φάση δεν θα της έλεγα τίποτα.
ΥΓ Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, εντελώς φιλικά κ καλοπροαίρετα τα λέω, επειδή ένιωσα καταπίεση διαβάζοντας το αρχικό μήνυμα σου κ επειδή θυμήθηκα κ τα δικά μου!
-
Σοκολατίτσα πολλά φιλάκια, με πέτυχες πάνω στις καληνύχτες. Κορίτσια πάω για ξάπλες, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
-
Έλη μου είδα τις φώτο με τις ποδηλατοβόλτες, πρέπει να ήταν σούπερ!!!!
Σε χαίρομαι που βρίσκεις εναλλακτικές κ διεξόδους άντε γιατί μου βάζεις φωτιές!!!!
Όμως κάτι τέτοιο προς το παρών για εμένα είναι λίγο δύσκολο αφενός λόγω του οικονομικού, δεν μπορώ να αγοράσω ποδήλατο αυτή τη στιγμή κ αφετέρου λόγω των κιλών, εδώ το μονοπάτι στη πρέβελη περπατήσαμε κ μου βγήκε η γλώσσα έξω παραλίγο να φωνάξουμε την ΕΜΑΚ:lol::lol::lol::lol: ,στη επιστροφή που ήτανε ανηφόρα, για να με αναιβάσει
-
Τζινάκο μου καλό σου βράδυ!
Είδα κ τα δικά σου κατορθώματα......τώρα λαλάγγι κ σε λαδοκούλουρο :lol::lol::lol:
-
Καληνύχτα Τζινάκο μου! Να έχεις όνειρα γλυκά σαν τα μπισκοτάκια σου! :love:
Καλώς την σοκολατίτσα μας! Άργησες λίγο μαναράκι και ναι μας πέτυχες στην αποχώρηση. Και εγώ είμαι πτωματάκι, σέρνομαι όλη μέρα και ήρθε η ώρα να πάω να ξαπλώσω.
Συμφωνώ με τα όσα λες Σοκολατίτσα μου και δεν μπορώ καν να φανταστώ σε τι κατάσταση θα ήμουν αν έμενα ακόμη με τους γονείς μου. Σίγουρα τα νεύρα μου δεν θα ήταν καλά πάντως... Ωστόσο και οι άγονες συγκρούσεις δεν βγάζουν πουθενά.... αν και όταν τα νεύρα μας είναι τεντωμένα δυστυχώς είναι αναπόφευκτες.
Η συνέχεια αύριο ;)
Σας φιλώ γλυκά όλες, καληνύχτα μας :kiss::kiss:
-
Σοκολατίτσα μου, ζω παραπάνω από τη μισή ζωή που έχω διανύσει μόνη μου και όμως δεν κατάφερα να κόψω τον ομφάλιο λώρο. Όχι γιατί δεν έχω τη δύναμη, όχι γιατί δε μου δόθηκαν οι ευκαιρίες, αλλά γιατί πάντα υπερίσχυε η συνήθεια και η αγάπη και η λύπηση για τους ηλικιωμένους.
Απολογούμαι στον εαυτό μου, δηλαδή με κάνει η μητέρα μου και σκέφτομαι δυνατά, ας το πούμε κι έτσι..
Όλη τη μέρα την πέρασα έτσι σήμερα. Αναρωτήθηκα τι στο καλό θέλω εδώ, από τη στιγμή που είμαι τεμπέλα. Θα μπορούσα να είμαι μια χαρά τεμπέλα και στη Θεσσαλονίκη και να μη πληρώνω και ένα σωρό ενοίκια. Κατέληξα ότι πρόκειται για παραλογισμό, στον οποίο, όμως, υπέκυψα.
Αυτό αισθάνομαι τώρα και θα ήθελα να κάνω "τουρουτουτου" στο αυτί της. Παιδιάστικο; Ίσως.. Αλλά, για δες κάτι, για άκουσε: http://www.youtube.com/watch?v=tIUtcaUjTgA
Πού είναι αυτό το χρυσό κορίτσι, να πάω να το βρω; Στη Γαλλία;
-
Όνειρα γλυκά κ σε εσένα Ελάκη!
Άσε έχω κάνει τη νύχτα μέρα :lol::lol::lol:
-
Καληνύχτα, Τζινάκο μου! Καλό ξημέρωμα! :love:
-
Καληνύχτα, Ελούκο μου! Και σε σένα, επίσης!
Βάλε και καμία μυοχαλαρωτική αλοιφή, ε; :love:
-
Πάω κι εγώ για ύπνο..
Για "καληνύχτα" σας αφιερώνω ένα κομμάτι, που προφανώς άρεσε μόνο σε μένα, έτσι που πάτωσε, στη Eurovision 2008.
Το "Senhora do Mar" αγαπημένο μου, απολαύστε το: http://www.youtube.com/watch?v=_pFazr1cL_M
Καληνύχτα!
-
Καλέ επιλογές Αβα, καλό βράδυ!
Αύριο το πρωί ελπίζω να είσαι ξαλαφρωμένη απο τις σκέψεις, συνήθως εγώ ξυπνάω απαλλαγμένη απο τις σκέψεις την νύχτας..........
-
καλημερα και απο μενα !
εγω το θεμα γονεις δε το πιανω καθουλου το μονο που θα σας πω ειναι οτι με βοηθισε πολυ και στο να βρω το σωστο πατερα για τα παιδια μου και φυσικα να γινω καλη μανα (τουλαχιστον ετσι πιστευω και ετσι μου εχουν δωσει τα παιδια μου να καταλαβω)
φυσικα και εγω εχω προβλημα με το πατερα μου και ειχα παντα αλλα δε παιζετε βρε κοριτσια πια οποτε ειπα και εγω να γινω γαιδουρα!!!!!!!
-
α και η αποθεωση!
προχθες μου ειπε μαζεψε τα ρουχα μου θα ερθω να μεινω επανω στο σπιτι σου!
τα μαζεψα μια χαρα και μετα του λεω αν θες να ερθεις επανω θα βαλει πανα !
δε δεχομαι να ερθεις και να κατουρας επανω σου και στο κρεββατι και οπου βρεις
με επριξε 2 ωρες θυμωσε γιατι του ειπα πως κατουριετε με εβρισε κιολας αλλα ηταν και η κορη μου μαζι και δε τον αφηνε να ερθει χωρις να τη φορεσει απο το σπιτι του (εκεινος ελεγε παμε και θα τη βαλω εκει)
φυσικα και δεν ηθελε η μαρια να ερθει ο παππους σπιτι γιατι ηξερε οτι θα ειχαμε φασαριες για το τι ωρα ηρθε τι ωρα εφυγε και που παει (εχει ενα θεμα μαζι της) και περιμενε και το αγορι να ερθει!
τελικα δεν εβαλε πανα και φυσικα δεν ηρθε !
αλλα απο εχθες μου κραταει μουτρα δε μιλαει και αν ηταν αλλος καιρος θα ειχα σκασει τωρα χιαρομαι που τουλαχιστον δε κατουραει μεσα στο σαλονι μου
-
βρε αβα θελω να σε ρωτισω τοσο καιρο τι εγινε με το σαχλαμαρακι??