-
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!
Μόλις γύρισα σπίτι από το ραντεβού μου με τον γυναικολόγο. Οι εξετάσεις μου και οι ορμονικές και καρκινικοί δείκτες βγήκαν πολύ καλές και σε φυσιολογικές τιμές. Το τεστ παπ δεν βγήκε ακόμη αλλά θα το πάρω το αργότερο Τρίτη ή Τετάρτη. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να κάνω άμεσα επέμβαση για να τα αφαιρέσω και βεβαίως να κάνουμε και τις απαραίτητες βιοψίες. Τον ρώτησα αν η επέμβαση μπορεί να γίνει λαπαροσκοπικά και μου είπε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν το προτιμάει γιατί τα ινομυώματα είναι πολλά και έχουμε και την κύστη στην ωοθήκη οπότε αν το πάμε λαπαροσκοπικά η επέμβαση θα πάρει πολλές ώρες και έτσι χάνουμε το πλεονέκτημα της επέμβασης. Αυτό βέβαια εξαρτάται μου είπε από την τεχνική που έχει ο κάθε χειρούργος αλλά αν την έκανε αυτός θα μου την έκανε με καισαρική τομή. Όπως και να χει όμως είτε την κάνω λαπαροσκοπικά είτε με ανοιχτή τομή σε ενδεχόμενη μελλοντική εγκυμοσύνη θα πρέπει να γεννήσω με καισαρική. Συνεπώς το δίλημμα δεν είναι μεγάλο και το σημαντικό είναι να γίνει σωστή δουλειά. Απλά με την ανοιχτή επέμβαση θα έχω μεγαλύτερο χρόνο ανάρρωσης αλλά αυτό δεν με ενοχλεί.
Η θεία μου ήρθε σε επαφή με τον γυναικολόγο που με παρακολουθούσε στην Θεσσαλονίκη και είναι προσωπικός της φίλος και χειρουργεί στο Παπαγεωργίου και θα βρεθούνε το ΣΚ να μιλήσουν. Θα έρθω και εγώ σε επαφή μαζί του να του πω όλες τις λεπτομέρειες και να του στείλω και τις εξετάσεις μου. Το σημαντικό είναι να κάνω άμεσα την επέμβαση και σε αυτό επικεντρώνομαι τώρα. Θα ήθελα ιδανικά να μπω αρχές Οκτώβρη εφόσον είναι εφικτό. Αυτά προς το παρόν ...
Ψυχολογικά είμαι καλά ευτυχώς και το έχω πάρει αρκετά ψύχραιμα και δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα. Απλά θέλω να τελειώνω το συντομότερο δυνατόν και να ξέρω τι μου γίνεται.
-
Είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα μα όλα καλά ζουζού μου!!! κουράγιο στην νέα επέμβαση αλλα έτσι γλυτώνουμε από μελλοντικά προβλήματα ;) τουλάχιστον οι εξέτασης είναι καλές και αυτό έχει σημασία e?:love::love::love::love::love::love::love::love: :love:
-
Έλλη μου ευτυχώς οι εξετάσεις σου βγήκαν καλές οπότε δρομολογείς κ την επέμβαση για να τελειώνει αυτη η ιστορία:yes:
-
Ελάκι το ξέρω ότι είναι ζόρι και μάλιστα από το πουθενά, αλλά τουλάχιστον είναι καλές οι εξετάσεις σου και θα γίνει και για καλό σκοπό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κάνεις σύντομα την επέμβαση για να ηρεμήσεις.
-
Κούκλες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
-
Καλημέρα, κορίτσια!
Ένα από τα καλά της εργένικης ζωής είναι ότι μπορείς να κάνεις ό,τι σου γουστάρει. Τώρα είναι τα μέσα της νύχτας; Η αρχή της μέρας; Ποιος νοιάζεται; Αυτό που ξέρω είναι ότι ξύπνησα στις τέσσερις και δέκα και από τότε περιφέρομαι. Έβαλα και μια φακή να γίνεται, που τη σκέφτομαι από χθες και μου τρέχουν τα σάλια και στρώθηκα να δω τα νέα σας.
Ξεκινώ με την Καλλιόπη μας. Πόσο βασανιστικοί μπορούν να γίνουν άραγε οι γονείς; Σε θαυμάζω που είσαι, τουλάχιστον επιφανειακά, αδιάφορη και ψύχραιμη. Έτσι πρέπει! Όχι σαν εμένα, που κάθομαι και υποφέρω.. Είναι παράλογες οι απαιτήσεις του πατέρα σου και καλά έκανες και δεν τον δέχτηκες. Έχεις τα δικά σου θέματα και τις δικές σου υποχρεώσεις. Υποχρέωσή σου είναι και να φροντίζεις και τον πατέρα, αλλά σίγουρα όχι το να κάνεις τον ξεκατρουλιάρη. Άμα πια, τι άλλο θα ακούσουμε! Μου αρέσεις, που δεν κάθεσαι μετά να κατατρώγεσαι από τύψεις. Βαδίζεις στο σωστό δρόμο.. Μια φίλη μου έλεγε ότι ο πατέρας τους, που έπασχε από άνοια, όταν ήταν μόνο η οικογένεια ήταν υποδειγματικός και κύριος. Μόλις, όμως, είχαν επισκέψεις, τότε έβαζε σε ενέργεια το σατανικό του μυαλό, προκειμένου να τους φέρει σε δύσκολη θέση. Τι έκανε; Περίμενε να "ζεσταθεί" η ατμόσφαιρα στο σαλόνι, να αρχίσουν τα γέλια και οι χαρές και έμπαινε μέσα, τάχα για να χαιρετήσει και να γίνει μέρος της παρέας, αλλά στην πραγματικότητα για να ξεβρακωθεί μπροστά στον κόσμο, να κατουρήσει, αν προλάβαινε και να τρέχουν να τον μαζέψουν! Πόσο εφευρετικοί μπορούν να γίνουν, προκειμένου να σε ταλαιπωρήσουν!
Χθες η μαμά ήταν καλύτερα και στην υγεία της και στη διάθεσή της. Αυτό είχε άμεση επίπτωση και σε μένα. Κακώς, το ξέρω, αλλά είμαστε σα συγκοινωνούντα δοχεία. Μπορεί και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μου μεταφέρει τη διάθεσή της. Όσο και να ακούγομαι ανέμελη και αδιάφορη, όσο και αν προσπαθώ να της μεταδώσω τη χαρά της ζωής, βρίσκει τον τρόπο να με καταρρακώσει, αρκεί να το επιθυμεί. Μια φορά θυμάμαι, ήμουν στο πατρικό μου. Ήταν η εποχή που είχα μετακομίσει εδώ και το σπίτι μου είχε ελλείψεις ακόμη και έτσι πηγαινοερχόμουν. Είχα ξυπνήσει μέσα στη νύχτα (από τότε το έχω το κουσούρι) και διάβαζα, να νυστάξω. Την άκουσα που σηκώθηκε και έσβησα το φως, για να την αποφύγω. Ανοίγει απότομα την πόρτα του δωματίου μου και το φως και μου είπε αρχικά να μην κάνω τέτοια "κόλπα", γιατί δεν είναι χαζή. Στρώθηκε και άρχισε να μου απαριθμεί τα λάθη μου, ότι πήρα λάθος απόφαση, ότι ρήμαξα τη ζωή μου, ότι παράτησα μία στρωμένη κατάσταση και κυνηγώ χίμαιρρες, ότι θα το φάω το κεφάλι μου, ότι, ότι.. Πάνω στην απελπισία μου, αποφάσισα για μία φορά να μην το παίξω ψύχραιμη, ως συνήθως, αλλά να της δείξω τι μου κάνει. Άρχισα να κλαίω μέχρι που έπαθα δύσπνοια, δε μπορούσα να πάρω ανάσα και έπεσα κάτω από το κρεβάτι, στην προσπάθειά μου να ανασάνω. Πανικοβλήθηκε, άρχισε να κλαίει, πήγε να με σηκώσει και την έσπρωχνα πίσω. Άνοιξε τα παράθυρα και τότε λίγο συνήλθα. Μου είπε τι έκανα, η κακούργα, τι θέλεις παιδί μου, τι να κάνω να σε βοηθήσω; Να πας μέσα να μου φέρεις τα τσιγάρα μου, ένα τασάκι και ένα ουίσκυ. Αυτά γύρω στις τρεις τη νύχτα! Τότε μου είχε υποσχεθεί ότι θα είναι πιο διακριτική στο μέλλον και είχα την αφέλεια να την πιστέψω. Τέλος πάντων, ο άνθρωπος δεν αλλάζει, ιδίως σε μία ώριμη ηλικία. Εγώ πρέπει να αλλάξω και να δω πώς θα το καταφέρω.
Χθες, που λέτε, επειδή ήμουν χαρούμενη, αποφάσισα να επιδοθώ σε ένα όργιο σπατάλης! Ξόδεψα πενήντα ευρώ, που είναι πια μεγάλο ποσό, αλλά το ευχαριστήθηκα! Πήρα ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, δύο αφρόλουτρα, ένα αρωματάκι, ένα ψηφιακό θερμόμετρο και μία γλάστρα με κίτρινα χρυσάνθεμα. Για θερμόμετρο ξεκίνησα και φορτώθηκα και τα υπόλοιπα. Επειδή χθες αποφάσισα να μην καπνίσω, άρχισαν τα στερητικά. Από το ζόρι μου δεν ήξερα τι ήθελα. Έφαγα σοκολάτα. Έφαγα γαριδάκια. Μετά άρχισα να ζεσταίνομαι. Μετά άρχισα να έχω ρίγη. Έτσι, ξεκίνησα να πάρω το θερμόμετρο και κατέληξα με όλα τα άλλα όμορφα πραγματάκια. Τελικά, σήμερα, άναψα το τσιγαράκι μου και ησύχασα. Ούτε κρυώνω, ούτε ζεσταίνομαι, ούτε φαντασιώνομαι γεύσεις.
Αγγελικούλα μου κι εσύ στα βάσανα, βλέπω.. Ευτυχώς έχεις το μικρούλη σου, να χαίρεσαι. Μπορείς, επίσης, να τον "χρησιμοποιήσεις" ως ασπίδα. Έχεις τις υποχρεώσεις σου, μπαμπά; Ναι, αλλά έχω κι εγώ το παιδί μου να φροντίσω, δεν προλαβαίνω να σου κάνω αυτό ή εκείνο. Έτσι είναι, όλα είναι δανεικά..
Eli μου, όλα να γίνουν με το καλό! Όλα θα πάνε καλά και θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, να κάνουμε νοσοκομειακό πάρτυ! Μη φοβάσαι, αν μας πετάξουν έξω από το νοσοκομείο, θα σε πάρω να σε νοσηλεύσω σπίτι μου!
Τζίιινααα, περαστικά στη μανούλα σου, με το πρόστυχο δαχτυλάκι της! Ευτυχώς δεν είναι το μεσαίο, γιατί τότε θα είχατε πρόβλημα.. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν στις χειραψίες; :bigsmile: Επίσης, είδα ξανά τα κουλουράκια σου.. Είδα κάτι στη μέση της πιατέλας ή μήπως το μυαλό μου κάνει "πουλάκια"; Πού είναι ο μυαλοφάγος, βρε παιδιά;
Αυτά τα χθεσινά και τα σημερινά νέα. Ανακεφαλαιώνοντας: Όλα καλά από το γονεικό μέτωπο. Διάθεση καλή. Υγεία καλή. Λίγη αυπνία, αλλά αφού δε δουλεύω, δε με νοιάζει. Θα τα πούμε μετά κούκλες. Πάω να δω τι γίνεται με το φαγητό μου. Προς το παρόν, σας φιλώ!
-
Καλημερες!!!
Avaki μου γλυκό όλοι λίγο πολύ κουβαλάμε εναν σταυρό μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασια! Οι γόνεις όσο μεγαλώνουν αρχιζουν να έχουν παραξενιες!
Elaki μου πόσο χαίρομαι που οι εξετάσεις σου είναι καλες! Εντάξει την επεμβασουλα δεν την γλυτώσεις αλλά ΟΚ. αυτό που σου λέει όμως για την καισαρικη έχει ξεπερστει πλέον από τους γιατρούς στην Ευρώπη και στην αμερική τουλαχιστον και έχει αρχίσει και συζητιέται και στην Ελλάδα! Όλα με την σειρά τους κοριτσακι μου!!!!!
-
Να μαι πάλι!
Ένα πτωματάκι.. Τίναξα χαλιά, σκούπισα, σφουγγάρισα, έπλυνα το μπάνιο, την κουζίνα, μαγείρεψα και έβαλα και το πλυντήριο του μπέμπη! Ποιος είναι αυτός; Ποιος άραγε; Για κάντε μία προσπάθεια, για ρίξτε μία ματιά στο τικεράκι μου..
Διαπίστωσα ότι κατήντησα μία αισχρή, ένας μπέμπης! Πυζάμες, μπλούζες, μέχρι και σεντόνια έχουν στάμπες από σοκολάτα.. Δε φτάνει που οργιάζω, λερώνομαι κιόλας..
Έγινα ένα γνήσιο παιδί της επαρχίας. Παλιά έβλεπα μύγα και έπεφτα ξερή. Έβλεπα έντομο και τα κανα πάνω μου. (Να τος πάλι ο μπέμπης). Τώρα, πήγα να κάνω στην άκρη τη γλάστρα με το χρυσάνθεμο, για να σκουπίσω και είδα κάτι μαυράκια κάτω και μία κάμπια. Ψυχραιμότατα πήρα μία χαρτοπετσέτα και τη μάζεψα. Δεν ξέρω τι είναι αυτά τα μαυράκια, πάντως το χρυσάνθεμο το βλέπω να μετακομίζει στο μπαλκόνι. Το έβαλα στην κουζίνα, να το βλέπω και να χαίρομαι, αλλά δε γίνεται να είμαι συνέχεια με τη σκούπα στο χέρι.
-
Aβάκι μου, καλημέρα σου προκομένο μου..
και εγώ σηκώθηκα νωρίς αλλά αντί να πάρω τη σκούπα και το ξεσκονόπανο ως όφειλα, πήρα το ζεστό καφέ, το λαπτοπ, το ημερολόγιό μου και τις σκέψεις μου, φόρεσα ένα φθινοπωρινό μπουφανάκι και την άραξα στο μπαλκόνι, είναι ήσυχη η γειτονιά μου και ειδικά τα πρωϊνά είναι η καλύτερη στιγμή..
Σε λίγο καιρό θα ταξιδέψω στο νησί που έχω αφήσει πολλή αγάπη, τη σάμο μου και ήδη ονειρεύομαι τις γνώριμες εικόνες που θα απολαυσω, τους δρόμους που άφησα τη σκέψη μου, τους ορίζοντες που ακούμπησαν πέντε από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου..
Φεύγω τώρα , πάω να καφεδιαστώ σε μια φίλη μου, τα λέμε αργότερα..
-
Τυχερό Μακόνι! Ταξιδάκι σε νησί και μάλιστα στην καλύτερη εποχή.. Μπράβο σου, πάντα τέτοια!
Έχω να δω τηλεόραση κάτι χρόνια.. Μόνο dvd βλέπω, για να μην ταράζομαι. Άρα δεν ήξερα για το έιτις θέραπυ και τώρα που το έμαθα, έψαξα και βρήκα μία γελοία σκηνή. Απολαύστε σκηνή με πεθερά: http://www.youtube.com/watch?v=5kV_chsh2VE
-
Όσο για χθες, πήρα τη σοκολάτα και την κουβέρτα μου και την άραξα να δω την καινούρια ταινία με τον Robert De Niro, το "red lights": http://www.youtube.com/watch?v=vatOw6FquzU
Ή ήταν δύσκολη ταινία ή έχω πάθει οξεία μπεμπίτιδα, πάντως ομολογώ πως δεν την πολυκατάλαβα.. Αναφερόταν στους απατεώνες μέντιουμ και ερευνητές παραψυχικών φαινομένων και εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου. Αυτό είναι το ρεζουμέ, αλλά για λεπτομέρειες μη ρωτάτε και πολλά.. Πάντως ένα είναι το βέβαιο, ότι ο Ντε Νίρο δεν θα προσυπέγραφε μία ανοησία.
-
Καλημέρα κοριτσάκια μου!
Μακόνι μου τι όμορφο το πρωινό σου! Καλό καφέδιασμα με την φιλενάδα σου :)
Αγγελικούλα μου στην δουλειά να υποθέσω ε;
Αβουλίνα μου καλέ τι σε πιάνει και σηκώνεσαι από τα άγρια χαράματα; Αυτό ποτέ δεν μπορούσα να το καταλάβω πως το κάνουν κάποιοι άνθρωποι :puzzled:. Μου συμβαίνει πολύ σπάνια και όταν συμβαίνει είναι είτε επειδή πονάω από περίοδο είτε επειδή κάτι άλλο με έχει ενοχλήσει διαφορετικά αν δεν βγει ο ήλιος το μάτι δεν ανοίγει με τίποτε!
Είδα το τρέιλερ από την ταινία και μου άρεσε λέω να την δω και εγώ.
-
Καλημέρα Ελούκο μου!
Δεν ξέρω τι παθαίνω, νυστάζω και κοιμάμαι κανονικά και ξαφνικά το μάτι γαρίδα. Είναι χάλια, ιδίως όταν έχεις πρωινό ξύπνημα. Τότε αγχώνεσαι και πιέζεσαι να κοιμηθείς και απλά χειροτερεύεις την κατάσταση. Πάντως σήμερα με ωφέλησε! Έκανα τις δουλειές μου στο πιτς φιτίλι και τώρα είμαι ξέγνοιαστη.
Δες την ταινία, να μου πεις τη γνώμη σου. Εμένα, ίσως επειδή δεν την πολυκατάλαβα, δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.
-
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε. Το είδα το red lights προχθές, είναι περίεργη ταινία αλλά μου άρεσε, έχει ωραία σκηνοθεσία και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι πολύ καλός. Αβουλίνι όπως λέει και στην διαφήμιση τι δεν καταλλλλαβαίνεις από την ταινία; χαχαχαχα
Μακ πολύ χαίρομαι για το ταξιδάκι που θα πας, τρέλεια, καλό καφέδιασμα.
-
Καλημέρα, Τζινάκο μου!
Ψιλοκουτουλάω, γι' αυτό άργησα να καταλάβω πως μας καλημέρισες! Χιχιχι!
Η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα τι ακριβώς δεν κατάλαβα.. :puzzled: Τουλάχιστον το θέμα το κατάλαβα ή να τρέξω να γραφτώ στο νηπιαγωγείο; Τώρα, όσο είναι ακόμη καιρός.. :lol: Να το κάνω οικειοθελώς, πριν με καταλάβουν και με μαντρώσουν και μου φορέσουν τη σαλιάρα και με βάλουν να παίζω παρέα με τα άλλα παιδάκια..
Πάω να την πέσω λιγάκι. Δε νομίζω ότι θα κοιμηθώ, αλλά θέλω να ισιώσω λίγο το κορμάκι μου.