:lol::lol::lol: Αβα αν κάποια στιγμή καταλάβεις τι δεν κατάλαβες πες μου να σου εξηγήσω να καταλάβεις. :lol: Ξέχασα να σου πω ότι καλά είδες στα κουλουράκια, δεν έκαναν τα μάτια σου "πουλάκια" :lol: Καλή ξεκούραση.
Printable View
:lol::lol::lol: Αβα αν κάποια στιγμή καταλάβεις τι δεν κατάλαβες πες μου να σου εξηγήσω να καταλάβεις. :lol: Ξέχασα να σου πω ότι καλά είδες στα κουλουράκια, δεν έκαναν τα μάτια σου "πουλάκια" :lol: Καλή ξεκούραση.
Καλό ίσιωμα Αβουλίνα :)
Τζινιους καλημέρα!!! Το λαλαγγοκούλουρο ωραίο ήταν φιλενάδα αλλά έκανες μόνο ένα! Που να φτουρίσει μόνο ένα; Πάει εξαφανίστηκε με την πρώτη βραδινή υπογλυκαιμία! Χαζά χαζά σκέφτομαι και εγώ πολύ καιρό τώρα να κάνω κουλουράκια γιατί όλο ψωνίζω από το σούπερ και σπάζομαι. Μπορεί να κάνω τα αμυγδαλωτά παξιμαδάκια πορτοκαλιού, τα βρήκα ενδιαφέρον :)
Καλημέρα Ελάκι, κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι πολύ νόστιμα αυτά τα παξιμαδάκια.
Ουουυυυ! Τζίνααααα; Είδα αυτό και σε σκέφτηκα χιχιχιχι
http://www.youtube.com/watch?v=_yx_K...layer_embedded
Δυστυχώς δεν βρήκα σε φούξια! :lol:
:lol: :lol: :lol: Τι γλυκούλι που είναι!
Ελάκι απίθανο είναι!!!!
Quote:
Originally posted by look
Καλημέρα και από μένα!!!!
Γλυκαίνετε τις στιγμές μου!!!!
Έλλη έχεις γίνει τόσο θετικό άτομο ....που θα πάνε όλα καλά!!!
Άβα έχω αρχίσει να λέω γιατί τελικά να μην είμαι τεμπέλα? ποιος τελικά ορίζει σε μια εργαζόμενη γυναίκα το όριο της τεμπελοσύνης???
Άβα δούλεψε μικρή μου αγαπημένη την ουσιαστική απεξάρτηση σου!!!
Η ψυχολόγος που δουλεύω μαζί της την διατροφικές διαταραχές μου ....μου έλεγε να μην νιώθω τύψεις για όσα συναισθήματα νιώθω για την μητέρα μου....γιατί είναι όλα ύστερα από δική "δουλειά"....!
Και στο λέω εγώ ούσα μητέρα...που όπως αντιλαμβάνεσαι το βάρος αυτών των λόγων πέφτουν βράχοι ολάκεροι πάνω μου!
Άφησε τα βαρίδια σου και πέτα!!!!!
Δώσε ότι μπορείς και πίστεψε με είναι αρκετό!
Μου προκαλεί φοβερή εντύπωση πως μια γυναίκα σαγηνευτική,δυναμική,εφευρ ετική,ζεστή, πανούργα αξιολογεί ακόμα την εικόνα της μέσα από την εικόνα της Μητέρας. ( Η Έλενα η κόρη μου όταν το παρακάνω με τις παρατηρήσεις και θέλει να με βάλει στη θέση μου, μου λέει εντάξει μητέρα με ύφος πομπώδες...και βάζουμε και οι δύο τα γέλια!)
Τζινάκο μου αγαπημένο μας!!! ακόμα πονάει το χέρι??? αν και αυτό δεν το εμποδίζει από ότι βλέπω να πλάθει λαλάγκια!!
Πριγκηπισένια μου είδα πολύ μετά το μνμ σου!!
Θα τα καταφέρουμε κάποια άλλη στιγμή!
Η λίλα έχει καιρό να γράψει η εγώ δεν έχω πετύχει νέα της???
Η μικρή ναταλίτσα έχει νέα??? η ακόμα φτιάχνει φιόγκους για να δωρίσει?-)))
Look χαίρομαι που είσαι καλά, πολλά φιλάκια.
Εφτιαξα πριν λίγο και άλλα λαδοκουλουράκια για να δώσω και στην αδερφή μου που θα έρθει σήμερα. Ελάκι σκέφτηκα αυτό που μου είπες προηγουμένως κι έτσι έφτιαξα περισσότερα οργανοκούλουρα για νάχω να πορεύομαι χιχι. Επεκτάθηκα και σε άλλα μέρη του σώματος, αυτά είναι τα λεγόμενα αντρικά λαδοκούλουρα χιχιχιχι
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
θα με πεθανεις Τζινακο!
Μακ όση ώρα προσπαθούσα να φτιάξω το κουλουροστήθος σκεφτόμουνα τον γιατρό σου και πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του αφού κι εμένα με παίδεψαν για να τα πετύχω ίδια μεταξύ τους! :lol: :lol:
γεμισαμε λαλαγγια!!!!
Ίσιωσα και ξύπνησα άλλος άνθρωπος, λέμε!!
Μόλις ήρθα να δω τι έγινε εδώ μέσα, με κάνατε καινούρια! Σας ευχαριστώ!
Τζίιιναααα, :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σου άρπαξε λίγο ένας γεννητικός αδένας και μέρος των γεννητικών οργάνων του αρσενικού, που απαντάται σε όλα τα θηλαστικά και έχει διττή λειτουργία, την παραγωγή σπερματοζωαρίων και την παραγωγή ανδρικών ορμονών, κυρίως της τεστοστερόνης!
Eli, τι γλυκό και καθαρό πλασματάκι είναι αυτό; Το μανάρι μου... Ποτέ δε φανταζόμουν ότι ένα ερπετό μπορεί να είναι τόσο χαριτωμένο!
Look μου, θα σκεφτώ όσα μου είπες, γιατί με συμφέρουν και με ανεβάζουν και ψυχολογικά!
Αλλά πάνω απ' όλα: Γεμίσαμε λαλάγγια, όπως λέει και η Αγγελικούλα μας και πολύ το χάρηκα!!
Τζίνα αυτό είναι που λένε φάτε μάτια ψάρια ......
:lol::lol::lol::lol:
Πέθανα στο γέλιο ....
Ά κι ένα όντως έχει αρπάξει ...
Εκτος κι αν είναι εξ Αφρικής .