Κορίτσια σωστή η παρατήρησή σας, όντως ένα έχει αρπάξει λίγο, μου αρέσουν όμως τα ξεροψημένα και γι'αυτό είπα μέχρι να βρω ένα να το αρπάξω εγώ να αφήνω αυτά ν'αρπάζουν λίγο στο φούρνο! :lol:
Printable View
Κορίτσια σωστή η παρατήρησή σας, όντως ένα έχει αρπάξει λίγο, μου αρέσουν όμως τα ξεροψημένα και γι'αυτό είπα μέχρι να βρω ένα να το αρπάξω εγώ να αφήνω αυτά ν'αρπάζουν λίγο στο φούρνο! :lol:
Ξαπλώσαμε για λίγο με την μητέρα μου και τελικά με τόσο γέλιο που κάναμε δεν κοιμηθήκαμε και ξανασηκωθήκαμε. Την ώρα που ξαπλώσαμε και λίγο πριν με πάρει ο ύπνος άκουσα την μητέρα μου που σηκώθηκε, οπότε της λέω (και είχε περισσότερη πλάκα γιατί της μιλάω και στον πληθυντικό) δεν μπορείτε να κοιμηθήτε; και μου λέει όχι και της λέω γιατί δεν παίρνετε τον πούλο να τον φάτε μήπως και σας έρθει ύπνος; :lol: :lol: Αντε να κοιμηθείς μετά....
Κυρία, κυρία, μπορώ να διαλέξω ένα, παρακαλώ; (Ο ζήτουλας)...
Διαλέγω αυτό που είναι πάνω αριστερά, δίπλα από το αριστερό κουλουροστήθος. Και καλούτσικο είναι σε μέγεθος και δεν άρπαξε. Γιατί, βλέπεις, προτιμώ τα πιο "αφράτα" :lol::lol:
:lol::lol::lol: Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα, όλα τα ζυμώνω όλα τα ψήνω! :lol: :lol:
Τζίνα μου, αυτό, που μιλάτε με τη μητέρα σου στον πληθυντικό, το κάναμε με τον αδελφό μου όταν είμαστε φοιτητές και είχε φοβερό γέλιο! Με μια μικρή παραλλαγή: Δεν ήταν απαραίτητος ο πληθυντικός, αλλά επιβάλλονταν το να μιλάμε ευπρεπώς. Για παράδειγμα, είναι μέσα στην τουαλέτα κι εγώ απ' έξω χτυπάω την πόρτα,
- Κύριε, σας παρακαλώ, θα είχατε την ευγενή καλωσύνη να συντομεύετε;
- Μάλιστα, κυρία μου, εντός ολίγων λεπτών θα ελευθερώσω την τουαλέτα,
- Μα, τι κάνετε; Ουρείτε; Επείγομαι, σας λέω..
Οικογενειακά παιχνιδάκια. :lol:
:lol::lol::lol:
Αφιερωμένο, λοιπόν:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol::lol::lol: Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα, όλα τα ζυμώνω όλα τα ψήνω! :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=fvq42qoMvv0
Ρε Τζίνα εσύ που έχεις σκυλιά πες μου κάτι .
Τι ράτσα μπορεί να είναι αυτό το διαολάκι που μου φέρανε ?
Τζίνα; Κοπράκι με ίχνη κόκερ; (τα αυτιά)
Λίγο λαμπραντόρ ίσως; (το στρόγγυλο κεφάλι)
Για λέγε..
Πάντως, Ντόρα μου είναι πολύ γλυκό! Το υιοθέτησες ή απλά το φιλοξενείς; Είναι ομορφούλι και φαίνεται να έχει ήρεμο και καλό χαρακτήρα. Αν είναι να το υιοθετήσεις, ψάξε τα του χαρακτήρα, μην τυχόν και μαρτυρήσεις!
Oύτε το υιοθέτησα , ούτε το φιλοξενώ . Μου το φορτώσανε κι αυτό .
Η γυναίκα του αφεντικού μου το είχε πάρει για τα παιδιά της στο σπίτι και δεν μπορούσανε να το κουμαντάρουνε ( γαύγιζε ασταμάτητα ) και το φέρανε στο μαγαζί .
Πάντως όσο γλυκό φαίνεται τοσο διάολος είναι .
Εγώ της έχω πάρει τώρα λίγο τον αέρα , αλλά είναι πολύ κακομαθημένη .
Ντόρα είναι κουκλάκι, θα το κρατήσεις; Πες μας είναι αρσενικό ή θηλυκό; Δεν ξέρω ποιές ράτσες έχει ακριβώς αλλά σίγουρα έχει μέσα dachshund (τα μαλλιαρά όχι τα άλλα) γιατί τους φέρνει αρκετά και στην φάτσα και στο χρώμα και στο τρίχωμα, μόνο που το δικό σου νομίζω είναι πιο μεγαλόσωμο. Καλορίζικο μπρε, να το χαίρεσαι και να σε χαίρεται.
Τώρα που το λες, σα να διακρίνω μία σπίθα διαολιάς στο μάτι..
Ευτυχώς που δεν τον έχεις σπίτι σου, τον καμουφλαρισμένο διάολο! :lol:
Πάω μια βολτίτσα, να διαλέξω και καμια ταινιούλα, να πορευτούμε το βράδυ. Φιλάκιααα!
Ντόρα αφού είναι κακομαθημένη καλά κάνεις και είσαι αυστηρή μαζί της, μην ξεχνάς ότι είναι κακομαθημένη γιατί έτσι την έμαθαν τα άλλα αφεντικά και όχι εσύ. Εσένα τώρα σε ζυγίζει και δοκιμάζει να δει τι την παίρνει να κάνει και τι όχι. Να της δώσεις λοιπόν από την αρχή να καταλάβει ότι εσύ δεν είσαι σαν τους προηγούμενους και ότι σε σένα δεν περνάνε αυτά.
Τελικά ήσαστε φοβερό παρεάκι κορίτσια μου:love::love::love::love:
Απο τη μια η Άβα με τις φοβερές αφηγήσεις της, πόσο ωραία τα γράφεις, ζηλεύω( με την καλή έννοια) τον γραπτό σου λόγο κ τον τρόπο που εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου! Πάντα στην έκθεση στη βάση είχα, τελικά είναι χάρισμα αυτό!
Απο την άλλη η Τζίνα με το χιούμορ της κ τα περίφημα λαλάγγια, τώρα κ σε νεα έκδοση έτσι βρε αδελφέ να μη βαριόμαστε χαχαχααχ εγώ θα διαλέξω το μελαμψό, έτσι επειδή το έχω αποθημένο χαχααχα
Δώρα φοβερό το σκυλάκι σου!
καλεεεεε!ειμαι κ εγω εδω!Χωρις κουλουρι θα μεινω η ερμη....Τζινα τη φιλεναδα σου?Ουτε φιστικωμα ουτε κουλουριασμα?