Κορίτσια καλό βράδυ και καλή ξεκούραση, φιλάκια.
Printable View
Κορίτσια καλό βράδυ και καλή ξεκούραση, φιλάκια.
Μπράβο, Eli μου! Το γοργόν και χάριν έχει! Χαίρομαι που κινείσαι ταχύτατα και δε σέρνεις το θέμα σου, μπας και το αποφύγεις τελικά.. Είναι συνήθης τακτική, μη νομίζεις..
Άντε, θα γίνει αφορμή να βρεθούμε από κοντά, έστω και μέσα σε νοσοκομείο. :)
Κορίτσια μου, το απόγευμα πήρα δρόμο και δρομάκι, μπας και γλιτώσω από τη μανία της κοπέλας. Μόλις είδα το παρεάκι και του παραπονέθηκα, είπε πως και αυτός είχε άλλες τέσσερις κλήσεις σήμερα από την ίδια. Συγκρίναμε τις ώρες στα κινητά και διαπιστώσαμε ότι τηλεφωνούσε πρώτα σ' αυτόν, αμέσως μετά σε μένα και ξανά από την αρχή.. Μανία κανονική. Μάλιστα το παρεάκι παραπονέθηκε, γιατί όταν όλα πήγαιναν πρίμα με το γκόμενο, τον είχε γραμμένο, τώρα τον πρήζει. Είπα και με το δίκιο μου, ότι καλά εσύ, είσαι φίλος της, εγώ τι της χρωστάω, μου λες; Μάλλον είμαι η παράπλευρη απώλεια. Τώρα που το θυμήθηκα, ας κλείσω το κινητό μου, μην τυχόν με ξυπνήσει αύριο και εξοργιστώ..
Πήγαμε με παρέα σε μεζεδάδικο, το πρώτο στην πόλη. Έχει απειροελάχιστη ποσότητα στις μερίδες του, αλλά είναι πολύ φτηνό. Έχει δύο ευρώ η μερίδα, άρα πήραμε πολλά πραγματάκια και δοκιμάσαμε πολλές γεύσεις. Πετυχημένη επιχειρηματική κίνηση, σκέφτηκα, γιατί σε αυτό το μαγαζί θα πάει και ο ευκατάστατος, αλλά και ο μη, να πάρει ένα τσίπουρο και ένα μεζεδάκι. Δηλαδή με πέντε ευρώ μπορείς να φας και να πιεις. Έξι άτομα, φάγαμε τον αμπάκουλα και πληρώσαμε πενήντα πέντε ευρώ. Σίγουρα θα ξαναπάμε! Βέβαια, από γεύσεις και έμπνευση δεν έλεγε και πολλά πράγματα, πολύ μικροκύματα, πολύ φιλαδέλφεια, πολύ ετοιματζίδικη κατάσταση, αλλά για μεζεδάδικο και οικονομικό μια χαρά είναι!
Αυτό έγινε το βράδυ. Με το που έφυγα από το σπίτι, σαν κυνηγημένη, πήγαμε πρώτα σε ένα καφέ- μπαρ, όπου ενθουσιάστηκα! Μικρό, ατμοσφαιρικό, με προσωπικότητα, με κεριά, με φωτάκια, με φανταστικούς καφέδες! Είναι μια τρύπα, χωρούν μετά βίας δέκα άτομα, αλλά οπωσδήποτε θα πάω το χειμώνα για ποτάκι. Φαντάζομαι το χειμώνα τι τέλεια θα είναι, πόσο ζεστά και χουχουλιάρικα και χαλαρωτικά.. Τουλάχιστον προέκυψε και ένα καλό. Εκεί που αυτομουτζωνόμουν, γιατί επιτρέπω στην κάθε τρελή να με τρομοκρατεί και να με διώχνει από το ίδιο μου το σπίτι, εκεί και ανακάλυψα δύο υπέροχα μαγαζιά και πέρασα τέλεια!
Χαρά μου, τώρα, το τελευταίο μήνυμα της ημέρας το απευθύνω σε σένα, γιατί το απόγευμα βιαζόμουν να φύγω, μπας και γλιτώσω.. Ο λόγος που δε βάζω τη μανούλα στη θέση της είναι ο πατέρας μου. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν άρχιζα μέσα στη μαύρη νύχτα να φωνάζω και να βρίζω και να κάνω όλα όσα φαντασιώνομαι και ίσως όλα όσα θα έπρεπε; Η υγεία του είναι κλονισμένη και οι συγχύσεις απαγορεύονται αυστηρά. Επίσης, η μανούλα, επειδή είναι πανέξυπνη, ξέρει τι κάνει και πού απευθύνεται. Ξέρει την αδυναμία που της έχει ο άντρας της, ξέρει την αδυναμία που έχω, με τη σειρά μου, στον πατέρα μου. Με το που θα της επιτεθώ, θα του πει τα πάντα, από τη δική της πλευρά βέβαια, οπότε θα βγω η άστοργη θυγατέρα, που κοιτάει μόνο την καλοπέρασή της και αδιαφορεί για τις ευαισθησίες των άλλων.
Ίσως δεν είναι τυχαίο που είμαι μόνη μου. Πραγματικά δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και απαιτώ οι άντρες της ζωής μου να μου φέρονται με τον αρμόζοντα σεβασμό. Αν παρεκκλίνουν στο ελάχιστο, έφυγαν.. Εννοείται ότι δείχνω και εγώ τον ανάλογο σεβασμό και κυρίως είμαι ήρεμη και γελαστή, δεν κρίνω ποτέ και δεν κράζω κανέναν.
Πραγματικά το θέμα το εξαντλήσαμε και κουράστηκα, πόσο μάλλον εσείς.. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Αν ήμουν μόνη σε αυτή τη διαμάχη, πιστεύω ότι θα τα είχα καταφέρει. Δεν θα υπήρχε καν ζήτημα.. Αλλά τώρα έχω να σκέφτομαι ότι κάθε μου λέξη ή ενέργεια έχει επίπτωση στον πατέρα μου και αυτό δεν το θέλω. Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω, από δω και πέρα, είναι να μη με αγγίζουν τόσο τα όσα λέει. Απέτυχα; Είμαι άχρηστη, τεμπέλα, χαμένο κορμί, δεν ξέρω κι εγώ τι; Ναι, βεβαίως, είμαι όλα αυτά και ακόμη περισσότερα ή ίσως δεν είμαι τίποτε από όλα αυτά, πάντως ό,τι είμαι, είμαι για τον εαυτό μου και μόνο.
Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει και άλλη λύση: Να παντρευτώ ένα κτήνος, έναν αγριάνθρωπο, να δεις για πότε θα βάλει την πεθερά, το "ατίθασο κορίτσι" στη θέση του. Αν και πάλι, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω.. http://www.youtube.com/watch?v=77B1z...eature=related
Πω πω, κορίτσια, ψάχνοντας για πεθερές, μιας και έχουν πλάκα, την πάτησα! Με το παρακάτω με έλουσε κρύος ιδρώτας:
http://www.youtube.com/watch?v=N1hNpG7l9PA
'Αβα μου,
πραγματικά σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες όσα διαδραματίζονται με τη μητέρα σου και δεν μπορώ να βρω τι ακριβώς να σου γράψω γι'αυτό τις προηγούμενες ημέρες προτίμησα να μην το αγγίξω το θέμα. I'm at a loss,που λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι, έχω ιδέα για το τι σημαίνει παρεμβατικός, καταπιεστικός, αφοριστικός, προσβλητικός γονιός (όλα από αγάπη πάντα, μην παρεξηγηθώ), έχω φίλες που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις και τις πάνε μίλια πίσω αντί για μπροστά. Όμως το δικό σου το βίωμα ξεπερνάει κάθε τι άλλο που έχω ακούσει. Δεν θα επεκταθώ, θέλω να σου πω μόνο, ένα μεγάλο μπράβο γιατί έχοντας ζήσει στο πετσί σου τέτοια αντιμετώπιση όλη σου τη ζωή, έχοντας απούσα την αποδοχή από το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή ενός ανθρώπου, έχεις καταφέρει να είσαι αυτό που είσαι, αυτόνομη, δυναμική, αυτάρκης, συναισθηματική, ορεξάτη για ζωή, δίνεις αξία στις μικρές λεπτομέρειες και χαρές της καθημερινότητας, αντλείς δύναμη από σένα και τα φέρνεις βόλτα μια χαρά. Αυτό είναι θαυμαστό και είναι το εύσημό σου που -παρόλο που δεν είχες ηθική υποστήριξη- εσύ τα κατάφερες να είσαι ενεργή και ΠΑΡΟΥΣΑ στη ζωή και να μη ζεις τη ζωή μιας άλλης ή τη ζωή που θα ήθελαν οι άλλοι. Έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες με τις συνθήκες που αντιμετώπισες. Ζωγράφισες την καλύτερη δυνατή ζωγραφιά με τα χρώματα που σου δόθηκαν.
Φιλιά!
Όσο για μένα, να σας πω ότι η δικιά μου η μανούλα επέστρεψε από το χωριό της όπου και πέρασε τις τελευταίες δυο εβδομάδες, τις κατευχαριστήθηκε αφού μετά από πολύ καιρό έκανε παρέα με άτομα της ηλικίας της και των ενδιαφερόντων της οπότε καταχάρηκε! Μετά τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια, έκανα το λάθος να της μιλήσω για όλη την ταλαιπωρία της διορθωτικής του στήθους που πέρασα καθώς και για την γενική αδυναμία που νιώθω τελευταία και το πλήρωσα ακριβά το λάθος αφού την έκανα χάλια, ανησύχησε μέχρι αηδίας , άρχισε να με ψέλνει εκ νέου για τη διατροφή μου ώσπου αγανάκτησα και της είπα "μα ποτέ δεν θα βρω ανάπαυση, ως παχιά με έπρηζες για τη διατροφή μου, ότι θα αρρωστήσω, και ως αδύνατη με πρήζεις για τη διατροφή μου, ότι πάλι θα αρρωστήσω" , ένα είναι σίγουρο για τη μάνα μου, θα αρρωστήσω!..
Η αλήθεια είναι ότι η πολύ χαμηλή Β12 και ο πεσμένος αιματοκρίτης δεν είναι ότι καλύτερο, μάλιστα διάβασα τα εξής για την έλλειψη Β12, μπορεί να επιφέρει "χλωμάδα, αδυναμία, κούραση, εξάντληση, ταχυπαλμία και δύσπνοια,δυσκολίες στο περπάτημα, απώλεια όρασης, διαταραχές της μνήμης, παραισθήσεις, λύπη, μελαγχολία και αλλαγές στην προσωπικότητα". Κάποια από αυτά τα βιώνω ήδη. Θα μιλήσω με το γιατρό μου να δούμε αν θα χρειαστεί τελικά να κάνω ενέσεις. Και πονάνεεεεεεεε....
Καλημερα στις φιλεναδες!Μακουλινι καλημερα!Πολυ μου αρεσε αυτο που εγραψες για την Αβα.Εχεις απολυτο δικιο.Ειναι πολυ χαρουμενος κ ζωντανος ανθρωπος κ πραγματικα με εκπλησει κ δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα,το ποσο ευτυχισμενη γινεται με μικρες χαρες.
Να πας στο γιατρο σου Μακ μου αμεσα.Δεν ειναι να παιζουμε με αυτα κ οταν εχουμε μια προδιαθεση σε καποια πραγματα.
Εχτες δεν ηρθα στην παρεα σας γιατι Χαρα μου,πηγα σε πανυγηρι!Ειναι ενα τεραστιο πανυγυρι με παραγκες με σουβλακια με ωραια τραγουδια...Μπορει να παμε κ σημερα ολοι μαζι με το θεατρο.Παω να κανω καμμια δουλεια κ θα τα ξαναπουμε αργοτερα!Ομορφη μερα να εχουμε!
Καλημέρα. Μακ απ'ότι ξέρω η Β12 επηρεάζει άμεσα και τα νεύρα στο σώμα μας, μπορεί ο γιατρός σου να σου πει να πάρεις και χάπια neurobion και να μην χρειαστεί να κάνεις ενέσεις, γιατί η Β12 επανέρχεται και με τα χάπια. Πουλάκι μου αφού την ξέρεις πόσο αγχώνεται η μανούλα σου μην της τα λες όλα, κρύβε λόγια κρύβε λόγια!
Καλημέρα!
Παλιοκόριτσα, με συγκινήσατε.. Κάθησα να σας διαβάσω και χαμογελούσα δακρυσμένη. Έτσι, έγινα τούρμπο, φόρεσα την ποδιά μου και άρχισα να τρίβω ντομάτες. Ακόμη και γι' αυτή την ασήμαντη μαγειρικά διαδικασία, φοράω ποδιά, γιατί έτσι νιώθω σπουδαία μαγείρισσα.. χεχε.. Επίσης, η ποδιά είναι ίσως το μόνο που θέλω άψογα σιδερωμένο, οπότε φορώντας την, αισθάνομαι και σπουδαία νοικοκυρά! Αυτές τις ντομάτες μου τις έδωσαν από κήπο. Είναι κακοσχηματισμένες, άλλες μικρές, άλλες μεγάλες, οπτικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που παίρνουμε από το μανάβη. Αλλά είναι θεικές! Μου εξήγησαν ότι τα άσχημα προιόντα είναι και τα πιο αγνά και τα πιο νόστιμα και έχουν δίκιο! Σήμερα θα φάω μακαρονάδα σπέσιαλ!
Μακόνι μου, εξήγησε στη μαμά σου ότι θα κάνεις όλα όσα απαιτούνται, προκειμένου να μην αρρωστήσεις. Κάνε της μία μεγάλη αγκαλιά και πες της, χαζή είμαι, βρε μαμά, να αρρωστήσω και να σε βλέπω στενοχωρημένη; Εγώ θέλω να είμαστε καλά και να γελάμε! Πες της και κανένα χαζό, να την αποπροσανατολίσεις.. Του τύπου, άντε, παραπονιάρα, που μόλις μου γύρισες από το χωριό, άρχισες τη γκρίνια.. Μετά πες της ότι θα πίνεις κάθε μέρα δύο ποτήρια γάλα ή μία μικρή μπριζόλα ή μια μερίδα θαλασσινά (διάβασα ότι με αυτές τις τροφές καλύπτεις τις καθημερινή σου ανάγκη σε B12). Επίσης, Μακόνι, στο συκώτι θα συναντήσεις συγκεντρωμένη τη βιταμίνη αυτή και γενικότερα στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης. Ξαμολήσου, λοιπόν, στον κρεοπώλη της γειτονιάς σου! Εννοείται ότι θα πας και στο γιατρό σου, να δούμε μήπως τελικά σου δώσει συμπλήρωμα και γλιτώσεις τις ενέσεις.
Χαρά μου, πανηγυρτζού μου εσύ! Τι έκανες χθες στο πανηγύρι; Ψώνισες τίποτα καλό; Έφαγες κανένα σουβλάκι; Σε λίγο θα έχει και στα μέρη μας εμποροπανήγυρη, οπότε άρχισα να νιώθω λαρτζ! Το πρωί στο μπάνιο μου, πήγα να αλλάξω εσώρουχο και είδα ότι αυτό που φορούσα άρχισε να ξηλώνεται στο λάστιχο. Το πέταξα αμέσως! Είπα ότι θα ψωνίσω από το πανηγύρι, πανάκριβα βρακιά, με ένα ευρώ το καθένα! Να πας και σήμερα στο πανηγύρι! Κανόνισε να πας από νωρίς, ώστε να προλάβεις και αυτό και το θέατρο!
Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά! :love:
Έκλεισα ήδη εισιτήριο για να ανέβω με το τραίνο Θεσσαλονίκη την Τρίτη. Το απόγευμα θα πάω στο ιατρείο του γιατρού να με δει και να του δείξω και τις εξετάσεις μου. Λογικά θα μείνω επάνω και θα περιμένω πότε θα μπορέσει να με περάσει ως έκτακτο χειρουργείο. Αυτό μπορεί να πάρει αρκετές μέρες... Μίλησα και με τον συμμαθητή μου που είναι σε άλλο νοσοκομείο και μου είπε και αυτός ότι με τον ΕΟΠΥ και με τις επισχέσεις εργασίας είναι δύσκολα τα πράγματα και ότι και αυτός θα δυσκολευόταν να μου κλείσει ημερομηνία χειρουργείου μέσα στον Οκτώβριο. Για να μην τα πολυλογώ θα ανέβω επάνω χωρίς να ξέρω πότε θα επιστρέψω... Ελπίζω όλα να γίνουν σχετικά γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθώ πολύ.
Μέσα στην αγωνία μου έχω την χαρά ότι θα δω πολύ αγαπημένους μου ανθρώπους, μεταξύ αυτών και την Ναταλία μας, όπου σίγουρα κάποιες μέρες θα μείνω και στο σπίτι της για να την χαρώ :D.
Άβα μου πολύ θα χαρώ να σε δω και να σε γνωρίσω από κοντά. Θα είμαστε σε επαφή και θα το κανονίσουμε!!!
Αυτά τα δικά μου νέα προς το παρόν.
Μακ μου μην μου στεναχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε και τώρα που ξέρεις τι σου φταίει θα επιληφθείς του θέματος και σύντομα θα επανέλθεις σε φυσιολογικά επίπεδα ενέργειας. Και εγώ έχω κάνει το λάθος στην ανάγκη μου να χαϊδευτώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες στους γονείς μου από τι χρειάζεται και μετά να το μετανιώσω. Πρέπει να είμαστε λίγο εγκρατείς σε αυτές μας τις ανάγκες γιατί μετά τις πληρώνουμε με ανησυχία και γκρίνια... Δεν πειράζει όμως, ξέρω ότι εσείς οι δύο μοιράζεστε μία ιδιαίτερα δεμένη σχέση και δεν σας πτοούν τέτοιες καταστάσεις. Επίσης να σου πω ότι μου άρεσαν πολύ αυτά που έγραψες για την Άβα μας. Μπορεί όπως λες να άργησες να γράψεις άλλα όταν έγραψες ζωγράφισες ;). Περιττό να πω ότι συμφωνώ με όλα.
Σας φιλώ, πάμε για ένα ουζάκι με τον Γιώργο και μετά μάλλον για καφέ στην πεθερά. χιχιχιχι και τώρα που το έφερε η κουβέντα, Άβα γέλασα πολύ με το βιντεάκι με την πεθερά που δεν αγαπάει την νύφη της :lol:
Έφυγα αγαπημένες μου, θα τα πούμε το βράδυ.
Θα γνωρίσω την Eli, τι καλά, τι καλά!!
Έτσι, να δρομολογούνται γρήγορα τα πράγματα, για να ξεμπερδεύουμε με αυτά μία ώρα αρχύτερα!
Καλό ουζάρισμα με το Γιώργο σου! Σίγουρα θα περάσετε όμορφα, έχει ωραία λιακάδα, έχετε καλή διάθεση, έχετε όλα τα υλικά! Μετά, η πεθερά με τον καφέ, όλο και κανένα γλυκάκι - έκπληξη θα βγάλει.. Αν είχα πεθερά, θα πήγαινα τάχα για καφέ και θα την έκανα αγκαλιές και χαρούλες.. Πεθερούλα μου, πεθερούλα μου γλυκειά, πόσο σε αγαπάω! Τι καλό έφτιαξες σήμερα; Φαντάζεσαι να μου απαντούσε σαν την πεθερά του βίντεο; :lol:
Αλόχα κι από μένα, πήγα για μπάνιο με την τζιναδερφή κσι πάγωσα ολίγον τι αλλά ήταν λάδι η θάλασσα οπότε πέρασα ωραία. Εφυγε μετά η αδερφή μου και πήγε στο εξοχικό του αγοριού της που είναι μισή ώρα από εδώ, τις έδωσα μαζί και οργανοκούλουρα για να φάνε αύριο στο πρωινό τους χιχι. Κέρασα και τους γείτονες από τα πικάντικα κουλούρια και γελάσαμε βεβαίως βεβαίως. Εν τω μεταξύ καλά που άκουσα την προνοητική Ελι και έφτιαξα κι άλλα οργανάκια χιχι γιατί σήμερα πάλι ξύπνησα με υπογλυκαιμία το πρωί, τσάκωσα ένα, το έφαγα κι όλα ο.κ. Βασικά είναι η τρίτη συνεχόμενη μέρα που ξυπνάω στις 5 το πρωί με υπογλυκαιμία, ούτε ραντεβού να είχα τέτοια συνέπεια χιχι, και την βολεύω με τα κουλούρια, αλλά βασικά κατάλαβα ότι πρέπει να μειώσω την βραδυνή ινσουλίνη μήπως και κοιμηθώ σαν άνθρωπος.
Ελάκι εύχομαι να μην χρειαστεί να περιμένεις και να καταφέρεις να κάνεις την επέμβαση σύντομα, χαίρομαι γιατί θα είσαι σε καλά χέρια και θα έχεις και καλή παρέα να σε συντροφεύει. Καλά να περάσετε σήμερα, πολλά φιλάκια.
Από ό,τι βλέπω, η ομάδα μας έχει παρουσιάσει προβληματάκια σύσσωμη... βρε λες να επικοινωνούμε τόσο πολύ που να επηρεάζονται οι υγείες μας για να δίνει συμπαράσταση η μια στην άλλη? :lol:
Αυτό το είχα ακούσει για γυναίκες που ζουν μαζί, πχ μοναχές, ως προς την περίοδό τους. Λέτε να έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις το ζήτημα; Λέτε η επηρεάζουμε η μία την άλλη στην υγεία μας;
Πάω να την πέσω κορίτσια, να διαβάσω το βιβλιαράκι μου και να κοιμηθώ. Λίγο, όχι πολύ, γιατί μετά θα έχω πρωινές αφυπνίσεις.. Βρε, να μη ζούμε κοντά! Θα συναντιόμασταν μέσα στο μαύρο χάραμα και θα ενώναμε τις αυπνίες μας!
Για το βράδυ έχω προγραμματίσει κάτι καλό, κάτι πολύ καλό, όπως υποψιάζομαι: http://www.youtube.com/watch?v=OnrmWLp1Ub8
Κορίτσια ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό που λέτε, επειδή εμένα πάντα κάτι με ταλαιπωρεί, μικρό ή μεγάλο, μήπως να αραιώνω σιγά σιγά από την παρέα σας; χιχι Αβα την έχω δει αυτήν την ταινία και είναι όντως ωραία, αν και την περίμενα ακόμα καλύτερη.