Κούκλες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Printable View
Κούκλες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνύχτα, Τζινάκο! Όνειρα γλυκά!
Avaki μου δεν ξέρεις πόσοι τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν και στις μεγάλες πόλεις!
Μου θυμισες καταστάσεις πολλές, όχι πολύ παλιες, αυτές που βάζουμε συνήθως στο πίσω μέρος του μυαλού μας!
Όσο για τους γονείς είναι πώς θα μαθουνε!
Εμένα με είχαν αφήσει ανεξάρτητη από μικρή, με πολυ λίγη σημασια, λόγω του αδερφού μου (την έχω πεί την ιστορία) που είχε άλλες αναγκες πιο συμαντικές από τις δικές μου! Και από τα 18 μου και μετά προσπαθησαν, ευτυχώς ανεπιτυχως να εισβάλουν στον χώρο μου! Μετά από πολλά χρόνια βρίκαμε τις ισοροπίες μας αν και ακόμα η κατάσταση με τον μπαμπά μου είναι λίγο εκρυθμη αλλά παλευεται πλεον... εχει και τον εγγονό του να τον κακομάθει! Μοιαζει βλέπεις πάρα πολύ στον γιο του! μεγάλη υποθεση το εγγόνια τελικά!
καληνυχτα Τζινάκι.... καλό λαλαγγιασμα στις 05.00!!!!
Αυτό που λες, Αγγελικούλα μου, με τα εγγόνια το έχω σκεφτεί και είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Επειδή δεν είχα εγγόνι να τους παρουσιάσω, κατέστρωσα άλλο σχέδιο.. Δώσε τους εκεί πέρα κάτι να ασχολούνται, μπας και βρω την ησυχία μου. Είχα παρατηρήσει ότι η μητέρα μου τάιζε σκυλιά στη γειτονιά. Έτσι, προσπάθησα να της πάρω σκυλί. Κοίτα, μαμά, τι θα έλεγες να σου φέρω ένα γλυκό σκυλάκι, να το έχεις δικό σου και να το αγαπάς; Δεν ήταν τέλεια; Όχι, βέβαια, απάντησε. Άλλο το σκυλί έξω και άλλο μέσα στο διαμέρισμα. Τρίχες, μυρωδιές, φροντίδες. Μη τυχόν και μου κουβαλήσεις σκύλο εδώ μέσα, γιατί θα τον φορτωθείς εσύ! Τζίφος και αυτό το σχέδιο.. :lol:
πες της θα παρω γατα!!! γιατί αποφάσησα να αναγω το γεγονός ότι είμαι γεροντοκόρη σε επαγγελμα!!!!!
Θα ταρακουνηθεί και δεν θα ξαναμιλήσει!!!!
κατι τέτοια πεταγα στον μπαμπά μου μετά το πρωτο διαζυγιο και το κοψε το αστειακι!!!!
Έχεις την εντύπωση ότι δε δοκίμασα ήδη τα πάντα; Το έκανα κι αυτό και απάντησε, μην την ξαναπείς αυτή τη λέξη, αυτό που λες είσαι επειδή εσύ το θέλησες. Επειδή δεν έκανες όσα έπρεπε, επειδή έκανες λάθος επιλογές. Ακόμη έχεις τη δυνατότητα να αντιστρέψεις τους όρους, αλλά ποτέ δεν ακούς κανένα, άρα είναι και πάλι δική σου επιλογή. Άντε, βγάλτα πέρα..
Δεν βγάζεις καλη μου με γονείς ακρη!!!!
κοιτα να περνας καλά αρχικά για να είσαι εσυ καλα από όλες τις πλευρες, να αγαπας για να αγαπιέσαι και από εκει και πέρα ολα τα υπόλοιπα στην άκρη.
Σε κάποαι στιγμή η μαμα όταν καταλάβει τα δικά τις λάθη (ή να το θέσω σωστά όταν αποδεχτει ότι έχει κάνει λάθη) θα σου δώσει με τον τρόπο που θες εσυ αγαπη! μπορεί και να μην γίνει ποτέ γιατί όσο ο ανθρωπος μεγαλώνει γίνεται εγωιστης αλλά εσυ θα ξέρεις ότι εδωσες απλόχερα την αγαπη σου και στους δύο, όπως εσύ θεωρούσες καλο!
Είσαι καλός άνθρωπος και το ξέρεις!!!!
Αυτό φροντίζω, Αγγελική μου, καθημερινά! Να είμαι καλά, να καλοπερνώ και να γελάω! Δε μου πάει η μιζέρια, βρε παιδί μου..
Αγάπη λαμβάνω και από τη μητέρα, αλλά όχι όπως θα ήθελα. Δεν πρόκειται να μεταλλαχθεί και να γίνει χαδιάρα και αυτό που ονειρεύομαι.. Να με πάρει αγκαλιά και να με σφίγγει και να μου χαιδεύει τα μαλλιά και να μου λέει πόσο καλή είμαι, πόσο όμορφη, πόσο περήφανη είναι για μένα, πόσο πολύ με αγαπάει.. Ουφ, οι κλάψες μιας μεσήλικης! Άστο καλύτερα..
Δείχνει την αγάπη της όχι με χάδια, αλλά με έργα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχω γίνει σούπερ χαδιάρα. Μόλις ξεθαρρέψω, γιατί στην αρχή μιας σχέσης είμαι δειλή, αγγίζω πολύ τους ανθρώπους, τους χαιδεύω, τους νταντεύω, γίνομαι μαμά.
Η ίδια δυσκολεύεται να εκδηλώσει τα συναισθήματά της δημόσια. Αν ποτέ έβλεπε τι γράφω εδώ, αρχικά θα λιποθυμούσε από ντροπή! Στη συνέχεια, μόλις σηκωνόταν από τα πατώματα και συνερχόταν από το σοκ, θα τα έβαζε μαζί μου, γιατί την εκθέτω. Εντάξει, μωρέ, δεν σας έδειξα και φωτογραφία της.. Ακόμη.. :)
Σήμερα είχα ένα χαρούμενο, Κυριακάτικο ξύπνημα! Είδα ένα μήνυμα του αδελφού μου, που με παρότρυνε να ακούσω το παρακάτω: http://www.youtube.com/watch?v=47swlvS4RMQ
Περίμενα και χειρότερα και χειρότερα, βεβαίως, βεβαίως! Θυμήθηκα με χαμόγελο πόσο με βασάνιζε, όταν συγκατοικούσαμε ως φοιτητές, με τις μουσικές του επιλογές. Πολλές από αυτές ήταν υποτονικές, βαρετές, καταθλιπτικές και χαμογελούσε σαρδόνια, κάθε φορά που με έβλεπε να βασανίζομαι και να απέχω από τα χαρούμενα ακούσματα που συνήθιζα..
Μου έκανε, βέβαια, μεγάλο καλό. Σε πολύ νεαρή ηλικία ήξερα απ' έξω και ανακατωτά τη ροκ σκηνή, είχα ακούσματα που λίγοι συνομήλικοί μου είχαν. Μου μετέδωσε μία κουλτούρα που την ενστερνίστηκα και κατά καιρούς, έστω και με τη δανεική κουλτούρα, έκανα το κομμάτι μου..
Πολλές φορές τον έχω σκεφτεί με τη Ναταλία μας. Α, ρε Τήρη, μη με μισήσεις, σε παρακαλώ, απλά λέω ότι βλέπω πόσο θα ταίριαζαν αυτοί οι άνθρωποι.. Όσο για σένα, να ξέρεις ότι πρώτη πρώτη θα χορεύω στο γάμο σας!
Θα σας καληνυχτίσω, με ένα μουσικό εφιάλτη μου, από τα χρόνια εκείνα..
Τώρα δε μου φαίνεται πια τόσο φρικαλέο, θα έλεγα πως μου αρέσει κιόλας! Ωριμάζω, ως φαίνεται και αλλάζω.. Τότε ακουγόταν στο σπίτι και με έπιανε απελπισία.. Χεχεχε!
Καληνύχτα!
http://www.youtube.com/watch?v=Lm39YkGrHp8
άφησαν την Άβα οι αϋπνίες κ έπιασαν εμένα :lol::lol::lol::lol::lol:
Καλό ξημέρωμα αγάπες:love:
Καλημεεεεεεεεεερααααααααα !!! Μερα δεν ειναι ηδη η οχι?? χαχαχαχαχαχαχ
Μια ομορφη καλημερα σε ολες σας μαζι με τις ευχες μου για μια ομορφη,δημιουργικη μερα κ εβδομαδα.
καλημερα και απο μενα!!