θα πω οσα ξερω απο αυτα που ακουσα απο τον γιατρο ΜΟΥ
η οριακη διαταραχη δεν γιατρευεται ειναι διαταραχη προσωπικοτητας που εχει τις ριζες τις στα πρωτα 7 χρονια της ζωης του ανθρωπου απο μωρα εντελως υποσεινηδητα μαζευαμε ερεθισματα απο το περιβαλλον μας με τα οποια χτισαμε τον χαρακτηρα μας..αυτος ειναι ο λογος που δεν γιατρευεται..γιατι που να γκρεμισεις κατι που χτιστηκε κατα την παιδικη ηληκια?ομως η διαταραχη βελτιωνεται αν ευνονουν οι εξωτερικοι παραγοντες και σε καποιο ασχημο γεγονος επανερχεται
η Κεηζεν πχ βγηκε παντρευτηκε και εζησε ευτιχισμενη με τον ανθρωπο που αγαπουσε κ την αγαπουσε με αποτελεσμα η διαταραχη να μην ειναι εκδηλη.η λογικη παραμενει ακεραια κ δεν επιρρεαζεται κι οσο για την κληπρονομικοτητα ενα παιδι με τασεις διαταραχης αν γεννηθει σε περιβαλλον που δεν ειναι ευφορο για την διαταραχη τοτε αυτη μπορει να μην παρουσιαστει.δεν ειναι μαθηματικα να πεις 1+1=2 συντελουν πολλα οι τασεις του χαρακτηρα που ηδη εχεις κληρονομισει απο τους γονεις κ απο κει και περα το περιβαλλον
πχ τα αδερφια μου ειναι νορμαλ σε εμενα προυπηρχε μια ταση που ομως αν τα βιωματα μου ηταν καλα κι οχι σκατα οπως ηταν δεν θα παρουσιαζοταν η διαταραχη
ειναι σαν τα φρουτα που δεν καλλιεργουντε σε ακαταλληλο χωμα κ κλιμα