ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΜΟΥΝ ΟΣΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΟΝΟΜΟΣ Κ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΤΕΛΩς ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΚΑΠΟΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΑΥΟΤΣ Ο ΝΟΜΟς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΕΙΓΕΙΣΕΤΕ?
Printable View
ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΜΟΥΝ ΟΣΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΟΝΟΜΟΣ Κ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΤΕΛΩς ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΚΑΠΟΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΑΥΟΤΣ Ο ΝΟΜΟς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΕΙΓΕΙΣΕΤΕ?
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ?ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΥΝΑΙΚ Κ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ
Το θεμα δεν ειναι ο νομος....οι δυσκολιες της ζωης ειναι μεσα στο παιχνιδι...αλλα το πως νοιωθουμε και αντιμετωπιζουμε αυτες.
Αλλος μπορει να στενοχωρηθει λιγο και να συνεχισει...αλλος μπορει να το σκεφτεται συνεχεια απο τον εαυτο μας εξαρταται.
Και εγω με συμβαση ειμαι αλλα δεν ανησυχω καθολου αν με διωξουν...γιατι ειμαι καλα ειμαι δυνατος και δεν θα χαθω.
Το ζητημα των παιδιων με προβληματιζει και εμενα οπως ολους...σιγα-σιγα γινονται ολα.
ΕΜ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΜΕΣΩς ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟς Ο ΝΟΜΟς?ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΥΧΑΙΟ
Ποτε ψηφιστηκε εχεις το νομο στα χερια σου?
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟς ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΝΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΙς ΖΩΗΣ ΜΟΥ
Αν αισθανεσαι ταλαιπωρημενη τοτε το συζητας με τον γιατρο σου...ισως επιπλεον φαρμακα και η παροδος του χρονου...(ναι χρειαζεται πολυς χρονος) να βοηθησουν...εγω πλεον δεν αισθανομαι ταλαιπωρημενος....οσο για παιδια δεν ξερω αν θα κανω
Απο τον οκτωβρη σου ειπανε?
Αν σε απασχολει τοσο τοτε βρες τον νομο ποτε ψηφιστηκε.
ΕΜ ΜΟΛΙ ΕΦΥΔΓΑ ΕΓΩ ΤΣΟΥ ΖΗΤΑΝ ΧΑΤΡΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΣ ΑΠΑΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΙΡΙΞΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΗΘΕ ΛΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ?ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΦΙΛΑΞΕ ΜΕ ΑΝΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΝΑ ΕΧΩ
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ?
Ε και εγω στο βιβλιαριο μου τα γραφω και μαλιστα οταν στην αρχη τα γραφαν σε αλλο βιβλιαριο τους εβαλα χερι και τους ειπα στο δικο μου θα τα γραφεται.
ΟΥΤΕ Κ ΓΩ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ
ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΦΡΑΦΟΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩς ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΥΤΑ ΟΙΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ