ωραία εξέπληξέ τον την επόμενη φορά με το να σε βρει να τον περιμένεις εσύ αντί γι\'αυτόν...
Printable View
ωραία εξέπληξέ τον την επόμενη φορά με το να σε βρει να τον περιμένεις εσύ αντί γι\'αυτόν...
ουαου ωραια ιδεα!!!!θα περιμενω μετα 10 λεπτα να συνελθει!μπα !τερας ψυχραιμιας ειναι φωτια να του πεις οτι πηραμε αταραχος θα σου πει οτι την λυση θα δωσει η πειροσβεστικη..ο τυπος ειναι λεχοτανιλ των 6!!
Quote:
Originally posted by interappted
ουαου ωραια ιδεα!!!!θα περιμενω μετα 10 λεπτα να συνελθει!μπα !τερας ψυχραιμιας ειναι φωτια να του πεις οτι πηραμε αταραχος θα σου πει οτι την λυση θα δωσει η πειροσβεστικη..ο τυπος ειναι λεχοτανιλ των 6!!
Πω πω. Πολύ τον πάω τον γιατρούλη σου.
Ωραίος είναι;:D
υ.γ. Ίντερ, στο οτί αργείς δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία. Και ξέρεις οτί αυτό σου το λέμε καλοπροαίρετα.
ωραιος ειναι και σαν αντρας....αλλα...πανω αποολα ειναι ο γιατρος μου κι οσο ωραιος και 36 χρονων να ειναι (τοσο ειναι)ελαχε να ειναι ο γιατρος μου το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι θα ηθελα καποιον διπλα μου με τοση ηρεμια κ τοση κατανοηση...δεν πειραζει ομως...μονη μου με το παιδι μου γιατι για να μπει τριτος στην παρεα πρεπει να ειναι ακριβως οπως ο ψυχιατρος μου..ε,και δεν υπαρχουν παλι.Φαντασου οτι εδω για ψυχιατρο που νε με καταλαβαινει αλλαξα 4 οχι για για αντρα..δεν το συζηταω...
Καλά, δεν σου είπα να δεις το ψυχαναλυτικό ντιβάνι ως κρεβάτι, πλάκα έκανα.
Είχε πλάκα πάντως ο Γιάλομ όταν έγραψε το βιβλίο του \"Στο Ντιβάνι\". Διάβασε το, θα γελάσεις πάρα πολύ.
Πάντως εμένα αν ο γιατρός μου ήταν ωραίος, 36 ετών και ήρεμος σαν Βούδας, πολύ θα ήθελα να τον δω να τα χάνει λιγάκι.
:D:D:D:D
Συγνώμη ρε παιδιά, με έχει πιάσει η μλκ σήμερις.:P
γοιυπιιιιιιιιιι!!!!!!!που εισαι στη μλκ!!!!!κοιτα ...οχι οτι αν δεν ηταν γιατρος μου θα μου ξεφευγε.......γκουχου γκουχου
Κοίτα, αν ήμουν στη θέση σου, θα του έλεγα:...
\"Η διεισδυτική δύναμη της διάνοιας σας γιατρούλι μου, καιροφυλακτεί εκρηκτικά να συντρίψει τους αρμούς των στερεότυπων μου, να ανοίξει τα όρια της αυτογνωσίας μου....\"
:D:D:D:D
:P
Να σε δω κε Λεξοτανίλ μετά....
αχ ωραιο θα το γραψω να το πω!!!!προς το παρον του ειπα οτι..πρωτη φορα αγγιζουν στοργικα τοσο ευαισθητες χορδες της ζωης μου....αλλα μεχρι εκει .Τον χρειαζομαι τοσο σα γιατρο....τον....μεσα στα σωψυχα μου μπενει ρε για 50 λεπτα νομιζω οτι εχω παρεα μεσα μου!και ξερεις τι μου ειπε?εχεις τοσο μαυριλα μεσα σου που για λιγο που μπενω στην ψυχη σου ποναω....κλαψ-κλαψ του ειπα οτι με πιανει και καραμλκ...κ δεν το δωσε ντιπ σημασια...
Καλά, μην του το πεις, για θα σε παει σηκωτή!:D;)
Εγώ πάντως σε βρίσκω, υπό προυποθέσεις, μια χαρά άτομο.
Ε αμα δε με βρισκεις εσυ μια χαρα κατακαηκα....ελα ρε το πολυ-πολυ αμα του το πω να ανεβασει τα ταβορ για αντικουκου.....:D:D
Τι είναι το αντικούκου;
Εξοικείωσε με
με αυτούς τους όρους σε περικαλώ.
λιμπιντο σε πληρη καταστολη:D:D
Σαν να λέμε μπατσικό κατά της λίμπιντο;
Να λείπει το βύσσινο.
Εμεις τη θέμε την λιβιδώ μας, πες του.
Τα οιστρογόνα κάνουν ωραίο δέρμα.:P
χαχαχα ε ρε existir αφιερωνεις σημερα κ καθε μερα αλλα σημερα εισαι στο τσακιρ μου εφτιαξες την ημερα!!!!
Ναι ρε κορίτσι.
:)
Όλα θα πάνε καλά. Θα δεις.