Μου έχει τύχει να ταιριάζω με δύο, απλά δεν ταιριάζω με την πλειοψηφία. Δηλαδή έχω περιορισμένες επιλογές.
Και δεν είναι ότι με απωθεί κάτι απλά δεν με έλκει κάτι.
Printable View
Δεν απάντησα κάτι συγκεκριμένο επειδή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.
Αφού επιμένεις να σου δώσω παράδειγμα οκ;
Λοιπόν θα πω αρχικά για τον πρώτο: άσχημος, πανέξυπνος αστείος, με έκανε να γελάω ή μάλλον να ξεκαρδίζομαι στα γέλια, παρα μα πάρα πολυ μορφωμένος
Δεύτερος: Κούκλος, ευαίσθητος, πατάει στη σχολή μια φορά το χρόνο. Αυτόν δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω οπότε δεν συνεχίζω.
Αυτ'α δεν τα έβαλα σαν λίστες αλλά για να δείξω πως δεν ψάχνω, ούτε έλκομαι από κάτι συγκεκριμένο αφού αυτοι οι δύο είναι εντελώς διαφορετική.
Ναι αλλά τώρα θα μου πεις δεν γίνεται κάτι κοινό θα είχαν που σε έκανε να τους θες;
Ναι υπήρχε το συναίσθημα....δεν γίνεται να περιγράψω το συναίσθημα.
Τι εχεις να χασεις?
Και το βασικό τους κοινό ήταν πως με ήθελαν και οι δύο πολύ.
Δεν είπα ''α να μια ωραία κοπέλα ας πάμε να της την πέσουμε και βλέπουμε''.
οκ....καποια στοιχεια ειναι κοινα παντως...οπως η ιδιαιτεροτητα του χαρακτηρα.....
για περιεγραψε τωρα το συναισθημα...πως ενιωθες οταν ησουν ερωτευμενη...και πως σου τελειωσε; δηλαδη τι αφησε πισω του αυτο που ενιωσες.....
Κοίτα για το συνοψίσουμε λίγο το θέμα.. είσαι μια απελπισμένη 20χρονη που προς το παρόν δεν μπορεί να ερωτευτεί, ενώ θέλει να κάνει σχέση.
Το ζητούμενο που μπήκες στο φόρουμ ήταν θα ακούσεις άποψη από ειδικό, διαπίστωσες ότι αυτό δεν γίνεται, ενώ οι λοιποί εμείς σου προτείναμε
λύσεις για δωρεάν ψυχολογική στήριξη.. επειδή υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Αν το συνεχίζεις είναι γιατί ψάχνεις κάτι άλλο.. όπως σου είπε κι η Σουέλ!
Μπορείς να μας πεις ξεκάθαρα τι άλλο θέλεις να δούμε μαζί (αν μπορούμε..), τη στιγμή που όποια λύση κι αν σου δόθηκε εδώ μέσα δεν φαίνεται να σε ικανοποιεί?
Τοσο ομορφη και μορφωμενη γυναικα δε συναντας ευκολα.