Quote:
Originally posted by Alterego
Καλησπερα..Τα οσα διαβαζω με κανουν να νιωθω δεος για το μεγαλειο ψυχων καποιων ανθρωπων.Ειναι πανεμορφο και το εχω ξαναπει να συναντας ανθρωπους που να μπορουν να μιλουν για σενα μεσα στην ψυχη σου και για ακομα μια φορα σας ευχαριστω.
Αγαπημενη μου φιλη weird χαρηκα που σε ξαναβρηκα εδω,μου ελειψε ο γραπτος σου λογος.Δεν ξερω τι εχει συμβει,θα πρεπει να ηταν ομως κατι σκληρο για να σε κανει να θες να φυγεις τοσο μακρια,να ξεφυγεις..μερικες φορες μπορει η φυγη να ειναι ευκολη λυση αλλα θελει τοση δυναμη να το κανεις.Απλα να φυγεις...να φυγεις για καποιο διαστημα με τις σκεψεις σου,με σενα και να ηρεμησεις την ψυχη σου.Να μην εχεις αναγκη τοσο να μιλησεις με καποιον απλα να θες να συναντησεις τον εαυτο σου και να τα πειτε οι δυο σας.Και εσυ βρηκες την δυναμη μεσα στην αδυναμια σου και το εκανες.Οτι κι αν εκανες εκει που πηγες,οτι κι αν σου προσφερθηκε εκανες μια μικρη αλλαγη,εδωσες ενα φρεσκο αερα στις σκεψεις και στον καημο.Και για μενα αυτο ειναι απο τα σημαντικοτερα βηματα που μπορεις να κανεις.Να ξερες ποσο πολυ θελω να ηρεμησω εστω και για λιγο το μυαλο μου.Μερικες φορες το νιωθω τοσο βαρυ,τοσο δυστροπο,τοσο εξαντλημενο που δεν μπορω να βρω ουτε μια στιγμη ηρεμιας.Οσο κολλημενο κι αν ειναι το μυαλο μου στα ιδια και στα ιδια,οι σκεψεις δεν σταματουν ποτε να με γυροφερνουν.Ολο λεω να ξεφυγω κι ολο μενω ακριβως στο ιδιο σημειο..Πως γινεται να σκεφτομαι συνεχως τα ιδια και τα ιδια?Τους ιδιους φοβους και προβληματισμους;..πως γινεται να μην μπορω να λειτουργησω και να νιωθω ακομη και τα ακρα μου ανυμπορα;..δεν μπορω να συγκεντρωθω.
Η μανια μου να γνωρισω σχεδον τα παντα αρχιζει να σβηνει γιατι δεν της δινω πια τροφη,ουτε καν σε μενα για να ελπιζω.Νιωθω να ειμαι ακινητος εδω και πολυ καιρο και το μονο που κινειται ειναι τα ημερολογι απεναντι μου.Σβηνοντας μια μια τις μερες νιωθω να σβηνω και εγω μαζι τους.Παλεψα και παλευω μα δυσκολευομαι πολυ...παρα πολυ.Και οσο κι αν θελω να ζησω κατι με τραβαει πισω λες και εγω ο ιδιος θελω να βασανιζω εμενα,λες και εχω να ξεπληρωσω μια καταρα,ενα τιμημα,μια τιμωρια.Ποση δυναμη χρειαζομαι να ξυπναω καθε πρωι να πηγαινω δουλεια,να κανω ακριβως τα ιδια και τα ιδια χωρις ευχαριστηση.Ναι νιωθω οτι βουλιαζω..
Ουτε ορεξη για διαλογο δεν εχω,απομονωνομαι.Βλεπω τους ανθρωπους απλα για να τους βλεπω.Τρωω απλα γιατι τρωω,καιμαμαι 5-6 ωρες γιατι πρεπει..Εγω που ειχα εντονες τις ασθησεις μου νιωθω να τις χανω.Εγω που αγαπω τοσο πολυ την ζωη νιωθω να με εγκαταλειπει.Ακομη και το φεγγαρι και τα αστερια μου φαινονται ξενα,ακομη και η ποιηση που τοσο αγαπω και τα γραψιμο μοιαζουν αψυχα.Φοβαμαι και οσο φοβαμαι τοσο χανω την δυναμη,τον στοχο.Και ακομη εγω που ζητουσα παντοτε ανθρωπους να με βοηθησουν νιωθω οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα πια,δεν ζηταω βοηθεια.Γιατι σκοτωνω την υπαρξη μου που εδωσε τοσα σε μενα;Γιατι το κανω αυτο στον εαυτο μου;Τι φταιει ακριβως;
Συγνωμη που ειπα πολλα...μα με επιασε η αναγκη να απελευθερωθω εστω και για λιγο.Γιατι αυτη η φυλακη μου με πνιγει.
αχ Αλτερακο