@loca θέλει προσοχή η μείωση. Καλό είναι να συμβουλεύεσαι γιατρό πριν τα μειώσεις. Μόνος είναι επικίνδυνο. Ειδικά αν κάνεις ναρκωτικά μπορεί να προκαλέσει βαριά υποτροπή.
Printable View
@loca θέλει προσοχή η μείωση. Καλό είναι να συμβουλεύεσαι γιατρό πριν τα μειώσεις. Μόνος είναι επικίνδυνο. Ειδικά αν κάνεις ναρκωτικά μπορεί να προκαλέσει βαριά υποτροπή.
@ εσωτερικη καλα παει αν και ηπια ενα τσιγαρο πριν περιπου μια βδομαδα και μου βγαλε καταθλιψη αλλα καλα ειμαι καταφερνω και να διαβαζω για εξεταστικη
@serios εκλεισα ραντεβου περιμενω να με παρουν τηλεφωνο να μου πουνε ποτε
δε ξερω αν αυτο ειναι καταθλιψη η δε νοιωθω τιποτα...παντως ψυχολογικα ειμαι πολυ χαλια δε μπορω να κανω τιποτα
@παιδια γεια σας ο γιατρος απο το μαρτη μου αυξησε το τοπαμακ και μπορω να πω πως οι ημικρανιες μεωθηκαν αρκετα!
τα ψυχωσικα συμπτωματα μου παραμενουν ομως παρα την τοση μεγαλη δοση λεπονεξ..
βσκ δεν εχω πια καταθλιψη αντιθετως ειμαι στην τσιτα.. και δεν κοιμαμαι...
Γεια σου εσωτερική!!
Μπορείς να αναφέρει ποια είναι τα εναπομηναντα ψυχωσικα κ ποσο καιρό εχεις χωρίς κάποια υποτροπή;;
@σειριε γειά
Έχω φωνές ιδέες και πολλά αρνητικά
Και διαταραχές διάθεσης
Υποτροπες έχω συνέχεια
Και κάνω μαλακιες
Οι υποτροπές είναι το χειροτερο.
Όταν λες μαλακιες;; Απο άποψη συμπεριφορας η παίζεις με τα φάρμακα;;
@σειριε ευχαριστω για το ενδιαφερον!
δε θα ηθελα να αναφερθω εδω γιατι πολλοι με ξερουν και δενν υπαρχει απορρητο :(
@παιδια το τοπαμακ μου το πηγαν 100 απο 50 το παιρνει κανεις εδω;
εκανα εγκεφαλοραφημα και μαλλον δε βγηκε καλο...
μαζευω χαρτια για επιτροπη
επισης μαλλον πρεπει να αυξησω το ακινετον γιατι εχω παρενεργειες
σκ...
Ακόμη και εδώ υπάρχει απόρριψη
Βέβαια είναι τρελή
Μην της απαντατε
Ευχαριστώ για όλα.
Ρε συ εσωτερική εγώ δεν τα παίρνω αυτά τα φάρμακα δεν ξέρω
@μπου δεν το πήρα ακόμα αλλά από ότι μου είπε αυτή που το έκανε φάνηκαν οι επιληπτικες κρίσεις
Το ακινετον μου το αύξησε σήμερα στα 4 γιατί μου τρέχουν σάλια και όταν είμαι ξυπνια μπροστά σε κόσμο και γίνομαι ρεζίλι
Δεν είμαι καλά..
Εσωτερική άρχισε διατροφή αν μπορείς και πάρε ινβεγκα κ κάνε υπομονή να σε πιάσει η κόψε τα όλα κ κάνε γυμναστική κ πάρε συμπληρώματα μετά από ένα εξάμηνο αφού τα κόψεις όλα αντέδρασε σε αυτό που σου συμβαίνει όσο πιο δυναμικά μπορείς σε παρακαλώ κούκλα
δηλαδη εχεις επιληψια ή τα φαρμακα σου προκαλουν επιληπτικες κρισεις?
κι εγω 4μγ ακινετον παιρνω κι εχω μονο τρεμουλο στα χερια