https://www.youtube.com/watch?v=ZytLSW_9Sw8
Printable View
σκεφτομαι, καλη κι η επαρχια, αλλα ωραιες εκδηλωσεις μονο στην σαλονικαρα....
θα το επαναλαβουμε πολυ συντομα :)
Nα ηρεμησει λιγο ο κωλοκαιρος.. Καταντησε αηδια.
πολυ αερα ρε παιδι μου
μου λειπει η ανθρωπινη επαφη, σωματικη κ ψυχικη.
Αναρωτιέμαι γιατί ούτε οι έξοδοι δεν με βοηθάνε να νιώσω καλύτερα και γιατί μόλις γυρίσω στο σπίτι πέφτω πάλι ψυχολογικά...όχι ότι σήμερα ήμουν μες την τρελή χαρά ακόμα κι έξω...ίσως να πρέπει να χαλαρώσω και να κοιμηθώ μετά, ίσως αυτό με βοηθήσει να ηρεμήσω...επίσης σκέφτομαι ότι μου έχουν μείνει ακόμα κάποιες από τις παιδικές μου φοβίες ή φόβους, δεν ξέρω τώρα ποια είναι η κατάλληλη λέξη...
με επιασε ο λαιμος μου κ ειπια πεντακοσες οκαδες χαμομηλια κ τωρα καπως καλυτερα ειμαι αλλα νερουλιασα εντελως...
@αλεξ77 φασκομηλο πιες
Οτι ξεμεινα απο τσιγαρα και βαριεμαι να βγω εξω να παρω , εχει και παλιοκαιρο , και αναψα τωρα ενα τσιγαρο τυπου slim και αναρωτιεμαι γιατι τα καπνιζει αυτα ο κοσμος , ενω καλλιστα θα μπορουσαν να βγουν εξω να εισπνευσουν και στην συνεχεια να εκπνευσουν καθαρο κοπανιστο αερα..
Σκέφτομαι οτι σκέφτομαι περισσότερο απ'όσο πρέπει,για το αύριο και το χτές και δεν ζώ το τώρα,γιατί είναι τρομακτικό,ένας καινούργιος,απειλητικός κόσμος έτοιμος να σε καταπιεί και να τ'ανατρέψει όλα.
Το μόνο καλό είναι οτι σύμφωνα με τα παραπάνω δεν έχω γνωρίσει μεγάλο μέρος του εαυτού μου,οπότε όταν-και όχι άν-πάρω την απόφαση να πάω εξωτερικό καιν'αρχίσω α'τον μηδέν,θα χαρώ να με γνωρίσω.
Το ευχομαι αυτό σε όλους μας(οχι το εξωτερικό,την γνωριμία)
Σκέφτομαι ότι θέλω να σταματήσω κάθε φορά που ξυπνάω να σκέφτομαι τη γάτα μου...τα πρώτα λεπτά νομίζω πως ζει κι είμαι έτοιμη να πάω μέσα για να δω τι κάνει και μετά συνειδητοποιώ την αλήθεια και πονάω... :(
ε αγορασε μια αλλη που να της μιαζει
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης