-
Μπου κρατησου ως τη δευτερα, ευτυχως ειναι συντομα το ραντεβου και αν θες ανεφερε ποσο ομορφα σε κανει να νιωθεις. Εγραψε ο maus για μια μελετη και τις ουσιες. Μπορει και η γιατρος να εχει μια εξηγηση. Εγω προτεινω να κρατηθεις γιατι φοβαμαι μη "στα σκασει αρνητικα" και μετα δε βρισκεις και το δικιο σου.
Θα κρατηθεις μπου ?
Αν ξερει κι αλλο μελος κατι παραπανω για τον συνδυασμο ας πει μια γνωμη. Δεν γνωριζω τι ειναι προτιμοτερο αλλα η λογικη μου λεει - ας το στην ακρη. Μπορει να ειμαι λαθος ομως
-
δε θα κανω αλλο ως τη Δευτερα.μου εβγαλε ψυχωτικα.αλλα απο την αλλη ενιωσα καλυτερα.πολυ μπερδεμα.η γιατρος στο παρελθον μου ειχε πει μακρυα απο αυτα.αλλα δεν αντεχω ωρε ωρες
-
α ρε μπου, εσυ εχεις τα δικια σου και αυτη τα δικα της. το μονο που ξερω ειναι οτι δε κανει να μπερδευονται χημειες χαπιων με χημειες αλλες. το προβλημα ειναι οτι η καθε γιατρος δε ξερει ποσο δυσκολο ειναι να βρουμε κατι που για καιρο να μας δινει ντοπα χαρα απο την καθε μαυριλα. Κατα τα αλλα καλυτερα ακολουθησε μεθοδους εκτονωσης θυμου - θυμασαι που ειχες γραψει στο φορουμ ιδεες ? - ηταν πολυ καλες παρα για μια μερα να ψαχνεσαι.
εχεις ξανα παρει αλοπεριντιν ?
-
αμα της πω οτι απο το τσιγαρο και μετα αρχισαν τα οπτικα θα με κραξει ασχημα.αλλα δεν ηξερα και τι καλυτερο να κανω
-
εχω παρει στο παρελθον 30mg aloperidin σε συνδυασμο με 600mg solian και κατι αλλα και ημουν μια χαρα για 9 μηνες.μετα εκοψα το εκοψα και χειροτερεψα μετα απο λιγο καιρο.απλα ειχα πολλα εξωουραμιδικα γι αυτο κοψαμε.ελπιζω τωρα να μην παθω τα ιδια
και εμενα μου αρεσαν οι στοχοι που ειχα βαλει αλλα οταν υποτροπιαζω δε μπορω να σκεφτω τιποτα.δε το συζηταω καν να σκεφτω και στοχους.δε γινονται και τα 2 μαζι
-
με την ιδια γιατρο δηλαδη ειχες κανει αυτη τη θεραπεια, σωστα ? μακαρι να νιωσεις καλυτερα και μαλιστα με το που το ξεκινησεις.
-
σε ευχαριστω c.c. μου!μακαρι να πανε καλυτερα τα πραγματα.αμα δεν πιασει κι αυτο..δε ξερω τι θα γινει.το εχω αγχος και ισως αυτο με δυσκολεψει
μου τα πρωτοδωσανε αυτα τα φαρμακα οταν ειχα νοσηλευτει τη 2η φορα και μετα συνεχισα με την ψυχιατρο αυτη οταν βγηκα.τοτε την βρηκα.μου τη συστησανε.με αυτην την γιατρο συνεχισα τη θεραπεια μεχρι που μου το εκοψε γιατι εκανα μεγαλες διπλωπιες.κρατουσαν 1-2 μερες..
-
τωρα που ειναι ζορικη η φαση καλυτερα να κανεις σκεψεις οτι - θα νιωσω καλυτερα - παρα το αντιθετο. Ισως αυτη τη φορα να μειωσεις την δοσολογια πριν σου κανει θεμα με τα ματια. Βρες κατι να σε χαλαρωνει ή να σε απορροφα ετσι ωστε να μη καταλαβεις καν οτι εφτασε η δευτερα. Ελπιζω να εχεις κατι στο νου. game, τανια, κατι.
Το παλευεις με οση δυναμη εχεις, μη το ξεχνας.
-
μουσικη ολη μερα.αυτο εχω να κανω.και προσπαθω να διαβασω για το μαθημα που εχω αυριο.δεν τα πολυλκαταφερνω ομως.δε μπορω να συγκεντρωθω.
-
εγω οταν δε μπορουσα να συγκεντρωθω το αφηνα αλλά ξυπνουσα πιο νωρις την επομενη μερα. δε πως θα βγει :)
-
Boo απο τι βλεπω πηγες να διορθωσεις την κατασταση και την εβγαλες εκτος οριων...αν επινες και καμια κοκα θα ηυαν τρεις χειροτερα....παντως οσον αφορα τα ναρκωτικα απο την εμπειρια που εχω δεν πρεπει να ανησυχεις εσυ δεν εχεις θεμα εθισμου η χρηση σου βασιζεται αποκλειστικα επειδη εχεις ψυχωση δεν εχεις την διαταραχη εθισμου και να εισαι ευγνωμον γιαυτο...εγω που τυχαινει να χω και ψυχωση και εθισμο σε διαβεβαιωνω οτι το ενα ειν χειροτερο απο το αλλο...μολις σταματησουν τα συμπτωματα δεν θα πινεις εγω επινα ακομα και οταν δεν ειχα συμπτωματα και δεν επινα μαυρο το χα τερματισει το κοντερ....παντως οσο πινεις την συγκεκριμενη ουσια δεν θα δεις βελτιωση ακομα κι αν παρεις λεπονεξ να σαι σιγουρη
-
Αυτό στο λέω κι εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να κανεισ αλλά με τους μπαφουσ μάλλον θα χειροτερευεισ
-
δε βρισκω τροπο να ξεσπασω απο την ολη κατασταση νομιζω να ξεφυγω λιγο απο ολα
-
Boo, μια μερα εμεινε, πως εισαι σημερα ?
-
εχω φωνες και βλεπω πραγματα.παιδακια.χτες βραδυ εβλεπα σκιες για λιγο.το περιεργο ειναι οτι πολλες φορες οταν ειμαι με καποιον και τον κοιταω φανταζομαι να τον σκοτωνω με τσεκουρι στο κεφαλι.και βλεπω αυτην την εικονα.δεν το εχω ξαναπαθει αυτο.