Αυτη ειναι η αποψη σου , εγω εχω απο την 7/15 τακτικες φιλικες σχεσεις , τηλεφωνακια , με μια 19χρονη , σε πληροφορω, αν κιημουν αρνητικος στην αρχη , λογω διαφορας ηλικιας , συνεννοουμεθα περιφημα , αλλα ειναι ατσιδα η κοπελα , και πολυ ωριμη .....
και πολλοι αντρες επισης ενα χερακι ξυλο το θελουν γιατι δεν εκτιμουν ! τα απαιτουν ολα ετοιμα και στρωμενα απο τη μαμα-γκομενα, και αν τους κουνησει την ουρα καμια γατα, γινονται λουης...
Και οταν τους φορτωσει τα κερατα η γατα αυτη, μετα φταινε οι απιστες, οι φιλοχρηματες, κλπ...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Μα άμα μια γυναίκα σου φορτώσει κέρατα αυτομάτως είναι άπιστη και ******* και τσούλα εκτός φυσικά άμα καταπιέζεται πάρα πολύ άγρια στην σχέση της (πχ δέχεται κακοποίηση, σωματική ή ψυχολογική, απο τον συντροφο της)...Απλά πράγματα!
Φιλοχρήματες?? Μα ολες οι γυναικες του κόσμου δεν είναι παραδόπιστες?? Άμα έχεις αμαξι πολυτελειας και βαρύ πορτοφαλι και χρυσό σκουλαρικακι την έχεις λιώσει την άλλην, αυτή είναι η αλήθεια....
χαχα ξερεις εδω και κατι δεκαετιες οι γυναικες εχουν βγει στην αγορα εργασιας, εχουν μισθο, ασφαλιση! Δεν περιμενουν απο τον κουβαλητη του σπιτιου να τους τα φερει ολα ετοιμα κλεισμενες στην κουζινα....
Μη σου πω οτι υπαρχουν κατι αντρες που κοιτανε ποια εχει σιγουρο μισθο να της προτεινουν γαμο για να εξασφαλιστουν.
Καλά, έτσι μου έρχεται να αρχίσω να ανοίγω τώρα τα παλιά μου θέματα για το πως θα επρεπε να ειναι η κοινωνια αλλα δεν γουσταρω να ξαναφαω μπαν....