Ρε παιδια!!!! Το troll ειπε κατι σωστο!!!! Κουλαθηκες και δουλεψε ο εγκεφαλος??? χαχαχαχαχαχαχα
Printable View
Αν το προσωπο σου ειναι σα να εισαι ας πουμε 13 χρονων, ναι ειναι μεγαλο προβλημα. Ειναι ΤΟΣΟ εντονο το προβλημα στο προσωπο οσο στο 1ο βιντεο?
Αν διαβάσεις το thread από την αρχή Lilyanna θα δεις πως δεν έχω ορμονικά προβλήματα απλά έχω την ατυχία του να δείχνει έτσι το πρόσωπό μου. Επίσης δεν έχω στάνταρ εξωτερικής εμφάνισης. Κανείς δεν μου έχει πει κάτι που να μην έχω κάνει ήδη, απλά το αγνοούν αυτό και μου το ξαναλένε επειδή δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι άλλο.
Εχω μία ελάχιστη τριχοφυία στο πιγούνι και πολύ πιο αραιά φρύδια σε σχέση με το άτομο στο βίντεο αλλά το δέρμα μου είναι επίσης τόσο άσπρο που φαίνονται οι φλέβες από μέσα και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Δεν διορθώνεται μέσω μαυρίσματος ή εμφυτεύματος γιατί δεν παράγω αρκετή μελανίνη και έχω κίνδυνο καρκίνου από το υπεριώδες φως και δεν έχω κατάλληλους θύλακες στην περιοχή για να υποστηρίξει τριχοφυία.
Οπως έχω πει και στο THREAD έχω μιλήσει με ειδικούς και αν γινόταν κάτι θα το έκανα.
savatage περιγράφω το πρόσωπο μου σε σχέση με το άτομο του βίντεο, αυτό δεν ήθελες;
Αυτό δεν το ξέρουμε. Στο πρώτο βίντεο εμφανίζεται κάποιος με ένα ασυνήθιστο ιατρικό πρόβλημα που τον καθήλωσε στην παιδική ηλικία, ενώ στο δεύτερο κάποιος άλλος με χαρακτηριστικά ενηλίκου αλλά άσχημος (χώρια που θυμίζει αρρενωπή ομοφυλόφιλη γυναίκα - βρίσκω πιο ωραίο τον παρουσιαστή κι ας έχει ίσως και τα διπλάσια χρόνια). Μόνο ο ίδιος του (ο agnostosgnostos) μπορεί να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει με την εμφάνισή του. Αν συμβαίνει κάτι.
Τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου παραπεμπουν περισσοτερο σε εφηβο? Και εαν ναι ποιας ηλικιας? Θελω να πω οτι το προσωπο ενος ενηλικα διαφερει σημαντικα απο αυτο ενος εφηβου.
ΟΚ λοιπον οποτε συνεχισε τις προσπαθειες γνωριμιων και προσεγγισεων χωρις να απορριπτεις εκ των προτερων ευκολα κατηγοριες γυναικων και βαση στατιστικης καποια στιγμη θα βρεις και εσυ μια κοπελα που δε θα φρεναρει στο εμφανισιακο σου προβλημα και θα την κερδισεις στα πιο δυσκολα σημεια. Οπως τοσες και τοσες ειναι με ασχημους(ναι ξερω εχεις πει επανειλλημενως οτι εσυ στον κυκλο σου δε βλεπεις κανεναν ασχημο να εχει σχεση) για αλλους λογους, ετσι μπορεις και εσυ και ολοι!