Quote:
Originally posted by MARGARET
Εμενα τα κιλα μου,δικαιολογουν επεμβαση σιγουρα.Αυτο εξ αλλου μου το ειπαν και δυο χειρουργοι εδω στην Αθηνα που με ειδαν.Το αν θα μες αναλαβει περισσοτερο φανταζομαι οτι θα εξαρταται απο τα αποτελεσματα των εξετασεων.Δεν ειμαι πολυ των γιατρων και ετσι εχω χρονια να κανω γενικο τσεκ απ,οποτε.....δεν ξερω τι θα βγαλουν.Βεβαια αιματολογικες κανω,δεν ειναι και χαλια.Εχω ΒΜΙ 41,αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτην την επεμβαση τη θελω καθαρα για λογους υγειας.Εχουν αρχισει κατι δυνατοι πονοι στα γονατα,εχω και δικοπαθεια[απ'αυτα που ξερω] οποτε πιθανον να ερχονται συντομα και αλλα.Εξ αλλου ειμαι και 51 ετων,μαλλον η μεγαλυτερη απ'ολους σας,και αν δεν την κανω τωρα ποτε θα την κανω??
Οσο για την sleeve λογω ΒΜΙ φανταζομαι οτι μου την προτεινε ο δευτερος γιατρος,την δε πτυχωση για την οποια μου μιλησε αποκλειστικα ο πρωτος δεν την συζητω,γιατι δεν μου ενεπνευσε και εμπιστοσυνη ο περι πολλου κυριος,δυστυχως δεν μπορω να πω το ονομα του. Γι'αυτο αποφασισα να αφεθω στην εκτιμηση του Κου Καλφαρεντζου,ο τ ι α π ο φ α σ ι σ ε ι!!!!
Ητανε πολυ ψυχοφθορο για μενα να τρεχω στον ενα και στον αλλο.Εξ αλλου νομιζω οτι αυτος ο επιστημονας ασχολειται σχεδον αποκλειστικα με την παχυσαρκια,δεν εχει ισως τον χρονο να ασχοληθει πλεον και με αλλα χειρουργεια.Αυτα μου τα ειπε φιλος μου που πηγε την προηγουμενη εβδομαδα και τον ειδε.Ποιος αλλος γιατρος περναει απο τετοιο κοσκινο τους ασθενεις του προτου αποφασισει τι ειναι το πιο σωστο για τον καθενα ξεχωριστα? ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ....
Αλλα αργουν πολυ τα ραντεβου του και φανταζομαι πως ολοι μετραμε τον ατιμο τον χρονο που δεν περνα.Ευτυχως υπαρχει και αυτη η επικοινωνια με ολα τα παιδια και παρακολουθουμε την πορεια τους..
Βρε παιδια,μια απορια μεγαλη εχω,δεν τρωτε πολυ γιατι δεν πεινατε,γιατι δεν μπορειτε η γιατι προσπαθειτε???
Ποσο μεγαλη προσπαθεια πρεπει να κανει καποιος μετα απο ενα τετοιο χειρουργειο??
Εξαρτάται από την επέμβαση,εγώ δεν πεινάω γενικώς αλλά τσιμπολογάω πολύ,μόλις πάω να φάω κάτι βιαστικά και όχι καλά μασημένο,νιώθω σαν να στέκεται,αλλά συμβαίνει ελάχιστα γιατί λέον μαθαίνεις να μασάς κι όχι να καταπίνεις σαν το γλάρο.Προσπαθώ όταν θέλω να φάω να τρώω χρήσιμες(πρωτεινούχες τροφές)για να μην χορτάσω με τά 'άχρηστα' και μετά δεν χωράει τι χρήσιμο.Μέχρι τώρα,δεν έχω προσπαθήσει στο ελάχιστο(ντρέπομαι που το λέω)να τηρήσω έστω την μη κατανάλωση της ζάχαρης,ότι έχω πετύχει,το έχει πετύχει ο Κος καλφαρέντζος με τη μέθοδο του.Το σωστό φυσικά είναι να τηρούμε αυτά που λέει για το μέγιστο αποτέλεσμα,απλά η συγκεκριμένη επέμβαση θέλει τις λιγότερες θυσίες και περιορισμούς από τον ασθενή.