χαχαχαχαχαχαχαχα ζωή μου σε αυτό δεν έχεις άδικο!
Printable View
χαχαχαχαχαχαχαχα ζωή μου σε αυτό δεν έχεις άδικο!
Πραγματικά Πωλίνα δίκιο έχουν τα κορίτσια που σου λένε ότι άδικα γκρινιάζεις που δε χάνεις!Κοίταξε λίγο τη μέση σου τώρα και πριν!Τεράστια διαφορά γενικά,αλλά η μέση που διαγράφεται κιόλας στις φώτο τα λέει όλα!
Cherie μου γκρινιάζω επειδή δεν χάνω άλλο! Εν το μεταξύ οκ, και το χθεσινό μπλουζοφόρεμα έχει τα τρικ του να κρύβει :P
Καλά είστε τρελές!Κοριτσάρες γίνατε!Μπράβο ρε σεις!!!
Πόσο κουράγιο παίρνω!!
Πωλίνα μου ότι και να κρύβει το ρούχο,η μέση σου φαίνεται πλέον και αυτό είναι γεγονός.Το κακό είναι ότι η εικόνα που έχουμε για το σώμα μας δε μας αφήνει πολλές φορές να δούμε την πραγματικότητα.Που θα πάει,κάποια στιγμή θα το συνηθίσεις;)
Το ελπιζω cherie μου. Πάντος η αλήθια είναι πως ενώ βλέπω την διαφορά στον καθρέφτη μου το πριν με το τώρα, δεν μου φαίνετε τόσο μεγάλη όσο φαίνετε στις πιο πάνω φωτογραφίες.
πωλινα πολυ μεγαλη διαφορα..μπραβο....αντε..ολοι εδω να παιρνουμε κουραγιο ο ενας με τον αλλον..ευχαριστω κοριτσια μου για τα καλα σας λογια...
Έτσι είναι.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρίνεις τις φωτογραφίες,και να μετράς τους πόντους!ʼσε τη ζυγαριά,όλες αυτή μας χαλάει!
Και σε κατώτερα εύχομαι,αν και το έχεις σίγουρο!Περαστικά στο μπουμπούκι σου!
Εγώ μπορεί να έχω μεγάλη διαφορά κούκλα μου, αλλά εσύ έχεις τεράστεια διαφορά!!!!!!!!!!! Και σε συνχαίρω ξανά!!! Συνέχισε έτσι και θα τα καταφέρεις!Quote:
Originally posted by migg
πωλινα πολυ μεγαλη διαφορα..μπραβο....αντε..ολοι εδω να παιρνουμε κουραγιο ο ενας με τον αλλον..ευχαριστω κοριτσια μου για τα καλα σας λογια...
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μουQuote:
Originally posted by Cherie
Έτσι είναι.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρίνεις τις φωτογραφίες,και να μετράς τους πόντους!ʼσε τη ζυγαριά,όλες αυτή μας χαλάει!
Και σε κατώτερα εύχομαι,αν και το έχεις σίγουρο!Περαστικά στο μπουμπούκι σου!
να σαι καλα κουκλα μου...θα τα καταφερουμεεεεεεε......μετα πωλινα ξερεις ε??playmate...χαχαχαχαχα
καλημερα κουκλες!
δεν φανταζεστε τι δυναμη δινετε με τις φωτο του πριν και μετα! μιλαμε για ντουζ αισιοδοξιας! τι κριμα που ειμαι ασχετη με τα κολπα και δεν μπορω να σας δειξω και τα δικα μου κατορθωματα... αλλα που θα μου παει μολις ερθει η αδερφη μου στο νησι θα την βαλω να μου δειξει... πραγματικα αξιζει τον κοπο και ειναι ενα καλο κινητρο για τις δυσκολες στιγμες να τα βλεπουμε και να συνεχιζουμε...
εως τοτε σας ευχαριστω ολες για την δυναμη που μου δωσατε με τις φωτο αυτες (και οχι μονο...)
Μπα, είναι για κοπέλλες χωρίς μυαλό το playmate!!! Κατι πιο advance θα πάμε εμείς!!!!Quote:
Originally posted by migg
να σαι καλα κουκλα μου...θα τα καταφερουμεεεεεεε......μετα πωλινα ξερεις ε??playmate...χαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα μωρε δεν βαριεσαι....χαχαχαχαχα
λορα μου φανταζομαι με αλλα 9 κιλακια που εχεις να χασεις μονο θα σαι ΤΕΛΕΙΑ...αναμενουμε...να παιρνουμε κουραγιο...
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by zwhtsa
και νομιζωω πως ολες μας δειχνουμε μικροτερες ...
φανταστειτε ποσο θα σκανε οσες μας κακολογουσαν για τα κιλα μας ..
και αδυνατησαμε .. και μικριναμε σε ηλικια .. ενω αυτες θα πρεπει να κανουν λιφτινγκ χαχαχα
καλα δωσαμε ρεστα χθες ε :lol: