δε πειραζει!Κ εγω νοιωθω οτι κολλησα αλλα τι να κανουμε!
Printable View
δε πειραζει!Κ εγω νοιωθω οτι κολλησα αλλα τι να κανουμε!
Ετσι νομιζω κι εγω γιατι κατα τα αλλα δεν εκτροχιαστηκα.Μετα δηλαδη την Κυριακη του Πασχα το μονο παραπανω πραγμα που εφαγα ηταν η καρυδοπιτα.Παρολαυτα τα κιλα παρεμειναν σταθερα.Αφου δεν ανεβηκαν ομως καλα ειμαστε.:P
ασε ειμαι τοσο ανυπομονη!ΘΑ ΣΚΑΣΩ!
Eχει ανοιξει ο καιρος κι εχουμε ψιλοφρικαρει ολοι.Εγω μολις ειδα οτι ο κοσμος εξω φοραει κοντομανικα εκνευριστηκα.Λεω οχι ρε γμτ ηρθε το καλοκαιρι κιολας?:P
βασικα εμενα με προβληματιζει το οτι μου φαινεται περναει ο καιρος και δεν προλαβαινω.βεβαια δεν εχω κλεισει ακομα ουτε μηνα διαιτας αλλα ειμαι ανυπομονη σαν χαρακτηρας και δεν κρατιεμαι!
- 1 κιλο σημερα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι
είμαι πολυ χαρουμενη, αυριο ολοκληρωνεται η πρωτη εβδομαδα διατροφής
μπραβο καραμελιτσα μου!αντε κ οσο πιο χαμηλά γίνεται!!!
στα ιδια κιλα και σημερα.... δε πειραζει... περιμενω την Κυριακη!!!!!!!!!!!!!!! :)
Σε ευχαριστώ σεμι μου
μτσεκ ποσες μερες εχεις κολλήσει?
Μπράβο Καραμέλα!!
Κι εγώ - 800γρμ. σήμερα! (73.200)
αυτό δεν θα το κάνεις ποτέ.....
πάντα πρωί και χωρίς πολλά πολλά ρούχα...
ξανατσεκαρέτο το πρωί και θα δείς ότι είσαι μιά χαρά....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
+100 γρ 65 στρογγυλα.
Ρε παιδια μην ζυγιζεστε βραδυ. Και αν το κανετε μην περιμενετε να ειστε ιδια κιλα με το πρωι που δεν εχετε ουτε νερο στο στομαχι σας και το εντερο σας ειναι αδειο...
-100 σήμερα 55,8.
penou, αν ήπιες κανα νεράκι και δεν πήγες τουαλέτα δεν θα αυξηθεί το βάρος σου? :)
κοριτσια ποσο λίπος πρεπει να χανουμε το μήνα?
για λίπος δεν ξέρω αλλά λένε ότι για να χάνεις ασφαλώς με όσο το δυνατόν περισσότερο λίπος πρέπει να χάνεις αργά. Το 10% του βάρους σου ανά μήνα? Αν το θυμάμαο καλά. Εσύ πάντως semie αγχώνεσαι πολύ και άδικα. Σωστά δίαβασα ότι αυτή τη βδομάδα ήθελες να είσαι στα 55? δηλαδή 9 κιλά μείον ή λάθος κατάλαβα?