εχεις δικιο..μερικες φορες ειμαι απαραδεκτη..ποσο ειναι η φυσιολογική απώλεια σε εναν μηνα?
Printable View
εχεις δικιο..μερικες φορες ειμαι απαραδεκτη..ποσο ειναι η φυσιολογική απώλεια σε εναν μηνα?
4 κιλα ειναι το σωστο για να μην τα ξαναπαρεις
εκτος αν ακολουθεις καποια μεθοδο αλλη με διαιτολογο όπως εγω που πρεπει να χανω τουλαχιστον 8 κιλα το μηνα τωρα που ειναι αρχη και μετα θα κανω μια παυση να ξεκουραστω για 1 μηνα και θα συνεχισω με 4 κιλα τον μηνα, αλλα εγω εχω να χασω 70 κιλα, οποτε δεν συγκρινομαστε ;)
εσυ εχεις ξεκινήσει καιρο?μπραβο σου παντως που το αποφάσισες θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη και σου ευχομαι μεσα απ την καρδιά μου να τ καταφέρεις!
σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου
εγω οχι δεν την εχω αρχισει καιρο, αυριο ολοκληρωνω την 1 εβδομδα
αλλα η ψυχολογια μου ηταν κουρελι γι αυτο και εφτασα εδω που εφτασα εννοω στα κιλα , σαν πρωτο στοχο ειχα να φτιαξω την ψυχλογια μου και πηγα σε ψυχολογο ο οποιος με στηριζει ακομα και δυναμωσα ωστε να ειμαι ετοιμη να τα βαλω με τα κιλα μου, δεν μπορουσα και ουτε τωρα μπορω καλα καλα να αποδεχτω τον εαυτο μου ετσι γιατι δεν ημουν παντα ετσι, ημουν αδυνατη και γυμνασμενη και μεσα σε 2,5 μηνες πηρα τα πρωτα 30 κιλα και τωρα τους τελευταιους 3 αλλα 30 κιλα
αλλα τωρα το παλευω και θελω να φτασω στον στοχο μου τα 70 κιλα :D
επειδη ειναι πολλα ομως δεν μπορω να τα χασω μονη μου ειχα προσπαθησει να κανω αυτο που κανεις κι εσυ αλλα δεν επιανε
Αχ καραμελιτσα πως σε καταλαβαινω. Εμεις που εχουμε πολλα κιλα να χασουμε ειναι το δυσκολοτερο
κοριτσια μην χανετε την πιστω σας.....! η γιαγια μου (μεγαλη γυναικα κιολας) επερνε gili diet και εφτασε 80 κιλα απο 150 μεσα σε ενα χρονο... αλλα δεν αλλαζε τπτ απο το προγραμμα που ειχε... αν το καταφερετε να κρατησετε προγραμμα θα πετυχετε!!!!!
αυτο λεω κ εγω στον εαυτο μου... κ εγω λεω "εχω κοντΑ 20 κιλα ακομα... σιγα μη τα χασω..."
τη μια ειμαι σουπερ διαθεση και την αλλη απογοητευση.... ελπιζω ομως στο καλυτερο...!
κορίτσια μην στεναχωριέστε!κ εγω μπορει να μην εχω πάρα πολλά να ΄χασω αλλα πριν να βρω το σαιτ ολο ξεκινούσα κ ολο σταματούσα!γραφοντας εδω ενοιωσα οτι υπαρχουν κ αλλοι σαν κ μενα κ οτι μπορω να μιλήσω κάπου και να μην τους φανει χαζομάρα η αγωνια μου για το πόσες θερμίδες εχει πχ μια σήζαρ!κ πλέον νοιώθω οτι θα τα καταφέρω.κάθε φορά που απελπίζομαι ή βαριεμαι ή βλεπω οτι ήρθε το καλοκαίρι κ ξενερώνω σκέφτομαι αν σταματήσω τώρα απλά θα ειμαι όπως πριν απογοητευμένη ενω αν συνεχίσω ακομα και αν εκανα "αταξία" μόνο κερδισμένη θα βγω στο τέλος.
Οσο περνανε τα χρονια και δεν καταφερνω ναν σταθεροποιηθω σε καποια κιλα,τοσο με απογοητευει και κανει καθε νεα προσπαθεια αδυνατισματος δυσκολοτερη. Αλλιως ειναι οταν κανεις διαιτα και εισαι 20 και αλλο οταν εισαι 30. Μεσα σε αυτα τα 10 χρονια εχω κανει του κοσμου τις διαιτες! Ποσο αλλο να αντεξω
τωρα πως τα πας?εχεις κολλησει η πας κανονικά?
Ειμαι στη φαση μια μερα τρωω μια μερα προσεχω. Η πιο πρωτοτυπη και ανεπιτυχης διαιτα. Εχω ραντεβου με τον οδοντιατρο. Μηπως να του πω να μου βγαλει τα δοντια μπας και ησυχασω ετσι;...
ρε παιδια τι ειναι το λιποτοξ??και τι δουλεια κανει?
χαχαχαχαχαχα.καλο!δε νομιζω οτι πιανει παντως γιατι εχουν βγει κ οι μασελες!Quote:
Originally posted by Pelagia1000
Ειμαι στη φαση μια μερα τρωω μια μερα προσεχω. Η πιο πρωτοτυπη και ανεπιτυχης διαιτα. Εχω ραντεβου με τον οδοντιατρο. Μηπως να του πω να μου βγαλει τα δοντια μπας και ησυχασω ετσι;...
Ξεκινησα!!!!!!!!!!!!!
"Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ"
day 1 υδατανθρακες
cornflakes 1 ποτηρι χωρις γαλα
τοστ με μπιφτεκι λαχανικων
cornflakes
αποψε θα φαω 1 πιατο μακαρονια με κοκκινη σαλτσα
φιλουθκιααααααααααα !
Πεταλουδίτσα
Σαλάτες και φρούτα;
Quote:
Originally posted by Danai20