μη σου πω το 55 μισο..κανει τη διαφορα ε???:lol::lol:
αστα γελαμε να μην κλαιμε...
Printable View
μη σου πω το 55 μισο..κανει τη διαφορα ε???:lol::lol:
αστα γελαμε να μην κλαιμε...
Μερικες τα θελετε ολα μου φαινεται!Α δεν αντεχω θα το πω! Και να τρωτε και τερατα και να βγαινετε στην παραλια και να φορατε και τα σορτσακια!Σταματα κοριτσι μου να τρως! Εγω προσωπικα αν ειχα φαει τον αμπακο κ μετα πλακωνα και την Μερεντα θα σιχαινομουν τον εαυτο μου.ΤΟΣΟ δυσκολο ειναι πια να το κοψεις το ρημαδι το φαι? Τοσο πια να μην μπορεις να συγκρατηθεις?Quote:
Originally posted by absolute
50 νταν το πρωι,αυριο αγνωστο μιας και εχω φαει τερατα...+μολις τελειωσα και την υπολοιπη μερεντα...
νεος στοχος το 55!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
το σαλιγκαρι μας αποχαιρετα...ποιος ξερει ποτε θα γυρισει π
ισω...
(Φυσικα ΔΕΝ τα εννοω αυτα.Απλως ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΤΥΛ σου.Γιατι μπηκα χτες τυχαια στο θεμα''Βουλιμικα και ενεργεια απελευθερωσης''στο φορουμ της βουλιμιας και ειδα τι εγραφες στην καημενη την ΜΑΡΥ P 40 και εμεινα συξηλη!
βρε lessing ακου να δεις..δεν το παιζω και εγω οσια ή οτι δεν κανω με τον εαυτο μου τοοοοσα λαθη και μαλακιες αλλα ναι οσον αφορα το θεμα των εμετων μου προκαλει τοση αηδια το θεμα που μονο τοσο αηδιαστικα μπορω να το σχολιασω...
ειμαι καθετη και το παραδεχομαι!
σορρυ κιολας,αν τρως τον αμπακο θα γινεις γουρουνα...αν θες να τα βγαζεις προβλημα σου(οχι εσυ,γενικα μιλαμε τωρα),φορουμ ειναι και θα σχολιασω,αλλα μη μου απαιτουν να τρωνε για 5 ατομα μαζι και να εχουν και κορμι!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!αυτο προσπαθω η καημενη να πω,με σωστο ή με λαθος τροπο....
και εγω αυτες τις μερες σαβουριαζω οτι βρω και βαριεμαι και να γραφω εδω...ειναι και αυτη μια φαση...τι σημαινει οτι δεν πρεπει να περιμενω τις επιπτωσεις????το τιμημα της μαλακιας μου στην προκειμενη θα το πληρωσω,δεν θα μπω στη διαδικασια να τα βγαλω για να συνεχισω να το παιζω κορμαρα!!!
:thumbup:Quote:
το τιμημα της μαλακιας μου στην προκειμενη θα το πληρωσω,δεν θα μπω στη διαδικασια να τα βγαλω για να συνεχισω να το παιζω κορμαρα!!!
To ζητημα δεν ειναι αυτο.Το ζητημα ειναι πως απευθυνεσαι σε εναν ανθρωπο που εχει προβλημα.Του δινεις μια κ τον πας ακομα πιο κατω.Που ειναι η συμπονια?ΣΥΜΠΟΝΙΑ.Δηλαδη αν αυριο μεθαυριο ειχες μια κορη που ηταν βουλιμικη και ειχε το ιδιο προβλημα ετσι θα της μιλουσες?Quote:
Originally posted by fuxia
το τιμημα της μαλακιας μου στην προκειμενη θα το πληρωσω,δεν θα μπω στη διαδικασια να τα βγαλω για να συνεχισω να το παιζω κορμαρα!!!
ΤΟΤΕ να μη μπαινεις στη βουλιμια που περιλαμβανει θεματα με εμετους παρα μονο στα αλλα.:thumbdown:Quote:
βρε lessing ακου να δεις..δεν το παιζω και εγω οσια ή οτι δεν κανω με τον εαυτο μου τοοοοσα λαθη και μαλακιες αλλα ναι οσον αφορα το θεμα των εμετων μου προκαλει τοση αηδια το θεμα που μονο τοσο αηδιαστικα μπορω να το σχολιασω...
ειμαι καθετη και το παραδεχομαι!
το λες επειδη δεν κανεις εμετους κ δεν ξερεις πως ειναι.Quote:
Originally posted by fuxia
θα μου πεις εγω ξερω? οχι αλλα, οπως πολυ σωστα ειπαν, συμπονοια,
κ αν θεωρεις οτι δεν την αξιζει ο αλλος απλα μην απαντησεις στο θεμα που ανοιξε.
συγνωμη που παρεμβαινω αλλα κ μενα μουρθε καπως το μηνυμα της,
ομως ή γραφουμε να βοηθησουμε ή να βοηθηθουμε ή απλα δε γραφουμε.
εγω δεν καταλαβαινω, τελικα σε ποια κατηγορια διατροφικης διαταραχης εντασσεσαι?
τους βουλιμικους τους βριζεις
τους παχυσαρκους τους λες οτι γινονται γουρουνια
(εν ολιγοις εχεις προβλημα με τα 2/3 αυτου του φορουμ)
ανορεξικη εισαι?
edit: ακυρο, ουτε ανορεξικη εισαι, εγραψες οτι κατα περιοδους τρως μεγαλες ποσοτητες.
σε εμένα απευθύνεστε? εγώ δεν ξέρω που εντάσσομαι, ξέρω ότι έχω προβληματική συμπεριφορά με το φαγητό. Φαντάζομαι το πως νιώθουν τα άτομα που κάνουν εμετούς, απλά εγώ προσωπικά συμφωνώ με τη συγκεκριμένη πρόταση που είπε η absolute, θέλω να πω αυτό λέω κι εγώ στον εαυτό μου για να μην αρχίσω και εμετούς. Γιατί άπαξ και έκανα τον πρώτο εμετό θα μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να μη φάω πολύ.
στην absolute απευθυνομαστε.
ειναι κι αλλα ατομα που ειναι στο φορουμ για λογους διαιτας χωρις να ειναι σε καποια κατηγορια του φορουμ, αλλα τουλαχιστον δεν τα βαζουν με τους υπολοιπους...
ρώτησα γτ ούτε εγώ ξέρω που πατώ. αλλά το σίγουρο είναι πως σε φάση δίαιτας δεν είμαι!
Aπευθτνομαστε στην ΑΠΣΟΛΟΥΤ και της ζητω να απαντησει σε αυτο που τη ρωτησα:ΑΠΣΟΛΟΥΤ αν ειχες μια κορη κ ηταν βουλιμικη ετσι θα της μιλαγες?Οπως μιλησες στη ΜΑΡΙΑ-Π-40?Την αληθεια ομως.
koralaki: οταν ειδα το συγκεκριμενο ποστ με τον εμετο μου ηρθε καπως κατακουτελα και για αυτο απαντησα,γιατι μου φανηκε τοσο αρρωστο και ενιωσα τοση μεγαλη λυπη και οργη και το σχολιασα καλως ή κακως,ΑΛΛΑ οχι για να κανω τα πραγματα παντως χειροτερα...
click:οσον αφορα σε ποια κατηγορια εντασσομαι θα σου απαντησω οτι δεν ξερω και οπως ειπε και η fuxia ουτε εγω ξερω που πατω, προσπαθω να βρω τις ισσοροπιες μου μαλλον.
lessing:αν ειχα μια κορη πιστευω οτι θα της μιλουσα ετσι ακριβως, για να ξυπνησει να το πω ετσι...οχι οτι δε θα στεναχωριομουν για εκεινη ή δεν θα την αγαπουσα επειδη θα της μιλουσα με αυτο τον τροπο...
μπορει και να ειμαι υπερβολικα αυστηρη αλλα καποια πραγματα ειναι μαυρα ή ασπρα...οχι λοιπον δε θα ελεγα ναι πλυνε τα δοντια σου 1 ωρα μετα μην κανεις κι αλλο κακο...θα ελεγα πλυνε τα μουτρα σου και ξυπνα να δεις που εχεις φτασει...
και να συμπηρωσω, πολλοι εδω μεσα το παιζουν ειδικοι ή κατι τετοιο,δεν ανηκω ουτε σε αυτους!κανω λαθη(πολλα,παρα πολλα...) και περιμενω οτι θα πληρωσω το τιμημα τους, παιρνω την ευθυνη,δε ωραιοποιω τις καταστασεις οπως με βολευει την καθε φορα.
και εδω εκανα το λαθος να απαντησω στην Μαρια, ο καθενας ας πληρωσει το δικο του τιμημα...
Μηπως σου περασε απο το μυαλο οτι η Μαρια εκεινη τη στιγμη περνουσε χοντρη κριση -αν διαβασες με προσοχη αυτα που εγραφε-και το μονο που ΔΕΝ χρειαζοταν ηταν κ σενα να της την πεφτεις?δλδ γιατι της εγραψες?Για να τη βοηθησεις η για να εκτονωθεις εσύ?Quote:
και να συμπηρωσω, πολλοι εδω μεσα το παιζουν ειδικοι ή κατι τετοιο,δεν ανηκω ουτε σε αυτους!κανω λαθη(πολλα,παρα πολλα...) και περιμενω οτι θα πληρωσω το τιμημα τους, παιρνω την ευθυνη,δε ωραιοποιω τις καταστασεις οπως με βολευει την καθε φορα.
και εδω εκανα το λαθος να απαντησω στην Μαρια, ο καθενας ας πληρωσει το δικο του τιμημα...