ax roz moy mia apo ta idia
κ γω δεν βγηκα γιαυτο το λογο
εβαλα τον ανδρα μου κ εφερε 2 κρεπες, νομιζε ο αμοιρος η μια θαναιδικια του κ εφαγα κ τις δυο...
το μεσημερι παλι με κεινον πηγαμε για γρηγορο καφε προ δουλειας κ εφαγα 1 δικο μου γλυκο (μεριδα)
αλλα ειχα παρει κ δευτερο για τη μεση δηθεν κ το εφαγα
απο φαγητο δε το συζητω εχω ξεσκιστει...
το μονοκαλο οτι το κανω μπροστα του, οχι οτι εχει επιγνωση αλλα σιγουρα βλεπει την κοιλια μου που εχει παει απεναντι κ οτι δεν εχω ορεξη να γυμναστω, να κουνηθω, να ντυθω, να βγω για οποιοδηποτε λογο κ ειδικα με παρεα!
το μονο που με εσωσε απο βουλιμικο χθες κ σημερα ηταν οτι καπνισα,
κ ετσι μες το μικρο μου μυαλουδακι νομισα οτι "ξεδωσα"
τωρα θα καπνισω αλλο ενα, κ θαναι το τελευταιο,
δεν θελω να καπνιζω, δεν με πειραζει να τρωω παραπανω που κ που, αλλα δε θελω να ξανακανω ποτε βουλιμικο
αυτο το κενο αισθημα μετα που εχω αδειασει καμποσα ραφια του ψυγειου δε νομιζω οτι θα το ξαναντεξω ποτε πια.
θα μου πεις καλυτερα να καπνιζεις?
δοξα το Θεο δε πρεπει να ειμαι εγγυος ακομη, κι αν ειμαι εμεινα χθες :D
οποτε δε νομιζω ναναι κ τοσο φοβερο 5 τσιγαρα, αντε 6-7 δε ξερω ποσα, αλλα εδω θα μεινω.
το γελοιο ειναι οτι απτην τροφη ξερω οτι παντα θαμαι εξαρτημενη, το εχω αποδεχτει, κ τουλαχιστο προσπαθω να μετριαζω την εξαρτηση αυτη,
να νιωθω πιο ελευθερη μες το κελι μου.
το τσιγαρο δεν το δεχομαι οτι θα με κυβερνα,
παω λοιπον να κανω ενα κ μαζι με τη γοπα θα το πεταξω κ απτη ζωη μου σαν κακο εφιαλτη.
ναι ο κιμας με τα τυροπιτακια που εφαγα χθες 5 το πρωι μπροστα στην τηλεοραση μετα απο πολυ κλαμα,
ηταν πολυ γευστικος, ηταν υπερβολη, ηταν κακη ωρα,
ηταν ανουσια πραξη, αλλα με ανακουφισε, μου αρεσε, δεν με σκοτωσε,
κι αν δε το αφησω να με επηρεασει ψυχικα θα συνεχισω αυριο ξανα τη προσπαθεια μου.
σημερα θεωρωντας οτι χθες χαλασα την προσπαθεια μου τα εκανα παλι σαλατα. οχι πια,
καιρος να προσπερναμε, να μη γδιογκωνουμε τα προβληματα, να τα αντιμετωπιζουμε στην κανονικη τους διασταση,
φιλια καλη δυναμη σε ολες!