επισης διαβαζα σε επιστημονικο περιοδικο κατι για το αραχιδονικο που αναφερθηκε και κανω quote "However, the lack of any adverse effects on IR indicates that supplementation with AA may be done safely when needed for other health reasons"
Printable View
επισης διαβαζα σε επιστημονικο περιοδικο κατι για το αραχιδονικο που αναφερθηκε και κανω quote "However, the lack of any adverse effects on IR indicates that supplementation with AA may be done safely when needed for other health reasons"
σε ποιο περιοδικό?
lipids λεγεται..οταν λεμε περιοδικο δεν εννοουμε περιοδικο τυπου vita, forma κτλ.. εννοουμε journals
χαχαχα... εισαι απίθανος!!! Ναι βρε το κατάλαβα!!
παιδια 3-5 φορες τη βδομαδα εννοει ενα αυγο καθε φορα?
εγω μιλαω για 3-4 ή κ 5 ασπραδια ανα ομελετα (φανταζομαι κ η φορτυ το ιδιο) που πολλες φορες ειναι πανω απο 2 φορες τη βδομαδα...
ασχετο γενικα περναω φασεις με το φαγητο, εσεις?
πχ για 2 βδομαδες μπορει να μη τρωω αυγα κ μετα να ζηταω μανιωδως ομελετες κτλ (να μου εχουν λειψει, οχι οτι κανω κ φονικο δηλαδη)
το ιδιο κ με τα φρουτα, ανα διαστηματα δε θελω να τα βλεπω κ μετα τρελαινομαι...
τωρα ειμαι σε σουποφαση, απο αυριο αρχιζω σουπομαγειρεματα ρια, για αρχη ντοματοσουπα,
εχω βγαλει κ τη παλια ζυγαρια να τη ζυγισω να υπολογισω θερμιδες :D
παιδια δεν ειμαι καλα, το σωμα μου ποναει, το πνευμα βαριεται να σκεφτει,
κοιμηθηκα απειρες ωρες κ τωρα το σωμα δεν πονα αλλα κ παλι βαριεμαι.
κ εχω απειρες δουλειες...
τι να κανω ρε γαμωτο να ξυπνησω τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιι?????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????
μετα παω γυμναστηριο αλλα ειμαι σιγουρη κι εκει θα βαρεθω κ θα κανω μισα πραγματα.
εσεις βαριεστε ποτε ποτε ή να το κοιταξω? :D
ria αφου κ εκανες εγγραφη κ μπηκες μετα πατησες οδηγιες? επιτελους με εβαλε κ διαβαζω οδηγιες...
χαχαχαχα... παλιοκόριτσο...
τις σούπες τις κάνεις βελουτέ?
Εμένα μόνο έτσι μαρεσουν :P
πιες ενα διπλό εσπρεσάκι να δεις που το πνευμα ξυπνάει!!!
κι εγω χάλια είμαι...
γμτ!!
θα σε πικρανω κακοκοριτσο αλλα ο ποιητης εννοει 3-5 αυγα την εβδομαδα..οχι φορες..μπουαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by badgirl11
εγω μιλαω για 3-4 ή κ 5 ασπραδια ανα ομελετα (φανταζομαι κ η φορτυ το ιδιο) που πολλες φορες ειναι πανω απο 2 φορες τη βδομαδα...
ασχετο γενικα περναω φασεις με το φαγητο, εσεις?
πχ για 2 βδομαδες μπορει να μη τρωω αυγα κ μετα να ζηταω μανιωδως ομελετες κτλ (να μου εχουν λειψει, οχι οτι κανω κ φονικο δηλαδη)
το ιδιο κ με τα φρουτα, ανα διαστηματα δε θελω να τα βλεπω κ μετα τρελαινομαι...
τωρα ειμαι σε σουποφαση, απο αυριο αρχιζω σουπομαγειρεματα ρια, για αρχη ντοματοσουπα,
εχω βγαλει κ τη παλια ζυγαρια να τη ζυγισω να υπολογισω θερμιδες :D
παιδια δεν ειμαι καλα, το σωμα μου ποναει, το πνευμα βαριεται να σκεφτει,
κοιμηθηκα απειρες ωρες κ τωρα το σωμα δεν πονα αλλα κ παλι βαριεμαι.
κ εχω απειρες δουλειες...
τι να κανω ρε γαμωτο να ξυπνησω τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιι?????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????
μετα παω γυμναστηριο αλλα ειμαι σιγουρη κι εκει θα βαρεθω κ θα κανω μισα πραγματα.
εσεις βαριεστε ποτε ποτε ή να το κοιταξω? :D
ναι και εγω αυτο λεω,3-4 ασπραδια ανα ομελετα και τουλαχιστον 4 φορες την βδομαδα,πολλοι κροκοι για να τους πεταξω :smilegrin: προς το παρον τους βαζω σε ταπερακια ανα 5 στον καταψυκτη και μπορει να χρειαστουν αργοτερα για κρεμες η κατι αλλο που θελει κροκους.Quote:
Originally posted by badgirl11
μπηκα στο προγραμμα που εβαλες παραπανω αλλα μου φαινεται οτι εχει ελαχιστα πραγματα,τουλαχιστον δεν συγκρινεται με το fitday
ασχετο, γτ δεν μπαινει κανεις στο τσατ?
φορτυ κ γω τωρα μπηκα κ εχει πολυ λιγα αλλα ελληνικα,
το θεμα ειναι οτι εμενα δε μου δουλευει,
ρια σου δουλεψε?
τι στο καλο παταω κ δεβαζει τα τροφιμα...
στο φιτ ντει μου φανηκε βουνο κ δεν εκανα τιποτε ακομη, αλλα κ σαυτο πιο το νοημα αμα δεν δουλευει διαρκως!
μου φαινεται θα μετρω μονο θερμιδες για τωρα κ πολυ μου ειναι :D
ας φερω παλι στην επιφανεια αυτο το τοπικ αφου συνεχιζω το βιβλιο εκει που το αφησα.
σημερα λοιπον: το γευμα μου κρατησε 13 λεπτα.
μπραβο μουτ που παρολο που θελω να φαω τα παντα τρωω οσο πρεπει και επισης οριζω τα κοριτσια εδω συμβουλους μου..
Το βιβλίο αυτό το διάβασα το καλοκαίρι. Με βοήθησε να χάσω τα 4 κιλά που ήθελα αλλά μετά ξανακύλησα στα ίδια. Πάντως λέει πολλές αλήθειες (σχετικά με την πείνα, με το αίσθημα αδικίας κλπ). Το θέμα είναι ότι πρέπει να συνηδητοποίησουμε κάποια πράγματα ... Πρακτικά δεν κατάφερα (μιλώντας για εμένα μόνο) να αλλάξω (αφού τελείωσα το βιβλίο πέτυχα τον στόχο μου και πέρασε ένα χρονικό διάστημα) τις διατροφικές μου συνήθειες και βουλιμίες. Σαν άτομο βέβαια είμαι ιδιαίτερα δύσκολο και οι λύσεις πιάνουν για πολύ λίγο.
καταλαβα...ειναι δυσκολο να αλλαξουμε μυαλλα! αφου τοσα χρονια αυτα ειχαμε.. ελπιζω να μαθω εστω και κατι απο αυτο ,εστω και 1 καλη συνηθεια και κερδισμενη θα νιωθω.. ετσι νομιζω δηλαδη!!
σημερα 7η μερα που λεει να αλλαξω σπιτι και γραφειο και να το κανω πιο υγιεινο δεν γινεται παραπανω!!! να και κατι που ηδη το κανω..