Θέλω φωτογραφίες!!!! Οχι σαν μερικές μερικές που τα φτιάχνουν μόνο, τα καταβροχθήζουν, και μια φώτο για τα πηστήρια δεν μας βάζουν!
Printable View
Θέλω φωτογραφίες!!!! Οχι σαν μερικές μερικές που τα φτιάχνουν μόνο, τα καταβροχθήζουν, και μια φώτο για τα πηστήρια δεν μας βάζουν!
ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΒΡΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ?
ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΕΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΙΨΩ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΚΡΕΜΥΔΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ?
Βαζουμε. δεν το εγραψα? είναι αυτονόητο:)
εγραψα πιο πανω πως κανουν τα μπιφτέκια οι υπόλοιποι. Εγώ τα βάζω άλλα μπαχαρικά μεσα!
ειπα κι εγω! α, αυτα ειναι τα κλασικα μπιφτεκια σας? οκ τοτε.
και κοιτα να μου δωσεις τη φορμουλα στο σηριαλ γιατι βλεπω κακα ξεμπερδεματα
Ούτε φόρμουλα σου δείνω, αλλά ούτε και άλλη συνταγή!!!!!! Εγώ στα δείνω με όλη μου την καλή πρόθεση και εσύ.............
ωστε ετσι ε? να δεις κι εγω τι θα σου κανω στο σηριαλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
και να στη δωσει, θα χασεις το γαλαζιο μανγκο επειδη καθυστερεις με τα παιδια :P
ειδες ομως που το μανγκο το εκανε μουρα?
lessing, τι συμβαινει? ομολογησε!!
λοιπον σημερα εκανα φασολαδα. ναι, σημερα. απο τις 6 μεχρι 7:30. πωλινα, για λεγε πως θα την εφτιαχνες εσυ γιατι εγω την κλασικη και με το ζορι. ασε που εγω δεν τρωω ντοματα και κρατησα για μενα ασπρη φασολαδα!!
με τα σηριαλ δεν σας ειπα τα νεα νεα μου!
εντοπισα μια γιατρο στα γιαννιτσα που κανει οτι και ο γιαννιωτης γιατρος και μαλιστα καλυτερα μου ειπαν. οποτε εκλεισα ραντεβου. αν δεν δω καλες απωλειες στους 2 μηνες (9 φεβρουαριου) θα παω γιαννιτσα!! το ιδιο θα κανω με τη κορη μου που τοτε θα εχει κλεισει 1 μηνα ηπειρωτικης διατροφης. εχω ραντεβου 14 φεβρουαριου και μαλιστα βραδυ!! σημαδιακη ημερα??
α καλα εγω τρελλαίνομαι για άσπρη φασολάδα, θυμάμαι η γιαγιά μου μας την έκανε έτσι καμια φορά όταν ήμασταν μικρά :)
προσωπικα να μην το παινευτω (χαχαχα) τα οσπρια τα κανω παρα πολυ καλά (για τα δικα μας γουστα φυσικά μιλάω ! )
απο τα ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ μου ομως δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενη ακομη (φανταστειτε μετα απο σχεδον 5 χρονια γαμου και ακομη δεν τα εχω τελειοποιησει η μουλαρα!), ακομα πειραματιζομαι να βρω την ιδανικη συνταγη...
ΠΩΛΙΝΑ ΛΕΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΜΟΥ? :smilegrin:
γι αυτο ενθουσιαστηκα και ειπα θα τα δοκιμασω συντομα, και ναι, θα προσπαθησω να μην το ξεχασω να σου βαλω φωτο, αν και δεν σου το υποσχομαι γιατι ειμαι και λιγακι ξεχασιαρα ;)
Θα σου αρέσουν τα κεφτεδάκια μου Ντορετα μου επειδή θα είναι πολύ αφράτα (αν βάλεις ότι υλικά έγραψα).
Την φασολάδα πάντα άσπρη την κάνω εγώ μπαρμπυ μου. Βάζω τα φασόλια από το πρωί να μουλιάσουν. ΄το απογευμα αλλάζω νερό, βάζω μέσα καρότο, σελινο, πατατα και τα βαζω στην χύτρα ταχύτητος. Μόλισ ξεκινήσει να σφυράει καλά, 12 λεπτά με το ρολόι την αφήνω και την σβήνω. Οταν το ανοίξω όλα είναι τέλεια. σερβήρω με ελαιόλαδο, μαιντανό, ντομάτα σε κομματάκια, αγγουράκι και λεμόνι. γίνετε σαν σαλάτα και είναι απλά υπέροχα
δε χρειαζεται αν τη δωροδοκησω με τπτ.Quote:
Originally posted by click
και τα αφρολουτρα και τα αρωματα ολα στη σμαρτ τα εχει δωσει!Quote:
Originally posted by BARB3
λεπτομερειες! σε αφησε να ξεκουραστεις και να κανεις ενα εκθαμβωτικο come back!
ποσο πιο εκθαμβωτικο δεν ξερω αλλά το αφρολουτρο της υπογραφης σου το θελω κι εγω! (ασχετο αλλά δεν πειραζει)
ηθελα να ξερα τι βρωμικες συναλλαγες παιζονται πισω απο τις πλατες μας.
σμαρτ, λεγε. με τι τη δωροδοκεις????
εγωφταιω που ζω εναν ερωτα παραφορα?
δε λεει παλι καλα που ημουν η πηγη της εμπνευσης μου!!!
κ εσυ κλικλικω μη μιλας-σ εχει κανει εξυπνη ενω εμενα ΜΠΑΖΟ ερωτοχτυπημενο :p
ρε πωλινα λες να αλλαξουμε κι εμεις τικερακι? τι πρωταγωνιστριες ειμαστε?
Και να πέσω στο επίπεδο του "μπάζου" και της "εξυπνάκιας" ? ¨όχι καλή μου, έχουμε και ένα επίπεδο!!!! :P:P:P:P:P:P love you koritsia!!!!