Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Σήμερα είμαι καλύτερα.Είναι που αδιθέτησα χθές οπότε εκτος απο την στεναχώρια μου είχα και τις ορμόνες μου! :) Εντάξει θα περάσει ο καιρος απλα ελπίζω να είναι καλά εκεί και να μην τον ζορίσουν πολύ ..
Καλημέρα :)
Printable View
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Σήμερα είμαι καλύτερα.Είναι που αδιθέτησα χθές οπότε εκτος απο την στεναχώρια μου είχα και τις ορμόνες μου! :) Εντάξει θα περάσει ο καιρος απλα ελπίζω να είναι καλά εκεί και να μην τον ζορίσουν πολύ ..
vanvan μπορεί να ζοριστεί λίγο αλλά χρειάζεται να ζορίζονται και οι άντρες που και που!! θα ωρίμάσει κιόλας! τυχαία είναι η φράση "το στρατό κάνεις τους άντρες"?? ;)
Ενταξει μωρε λίγο ζορισμα δεν θα του κάνει κακό.Ευχομαι μόνο να περάσει γρήγορα ο καιρος..... Αναίμακτα :):)
σκέφτομαι πόοοοοοοσο πολύ νυστάζω!!!!!!!!!!!!!!!! :yawn:
νυσταζω και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! !!!!!!!!!!
vanvan συνήθως όταν φεύγουν οι άνδρες φαντάροι γίνονται πιο ανασφαλείς κ ζηλιάριδες κτλ κτλ άρα από μία άποψη θαχεις το πάνω χέρι γιατί αυτός θα ανησυχεί κ τι κάνεις κ με ποιους γυρνάς εκεί έξω.χιχιχιχι.μα τι καθίκι που είμαι
σχετικά με το τι σκέφτομαι τώρα, έχω λιγούρες που προσπαθώ να τις ξεχάσω γράφοντας εδώ
εμένα με βοηθάει να ξεχάσω τις λιγούρες και μια βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια...Quote:
Originally posted by bouliana
σχετικά με το τι σκέφτομαι τώρα, έχω λιγούρες που προσπαθώ να τις ξεχάσω γράφοντας εδώ
σκεφτομαι οτι συνεχώς θέλω να χάσω κιλά και ποτέ δεν τα καταφέρνω. ούτε τρια . και στεναχωριέμαι.
μπα ευτυχως δεν έχουμε τέτοια στην σχέση είναι πολύ ήρεμος και ήσυχος ανθρωπος και ευτυχως αυτος πατάει στα πόδια του οπότε ουτε ανασφάλειες έχει για να θέλει να επιβεβαιωθεί ούτε ιδιαίτερες ζήλιες.Βέβαια για τίποτα δεν είσαι σίγουρος σε αυτη τη ζωη και ας μη λέω μεγάλες κουβέντες.Θα δείξει ο καιρός ;);)Quote:
vanvan συνήθως όταν φεύγουν οι άνδρες φαντάροι γίνονται πιο ανασφαλείς κ ζηλιάριδες κτλ κτλ άρα από μία άποψη θαχεις το πάνω χέρι γιατί αυτός θα ανησυχεί κ τι κάνεις κ με ποιους γυρνάς εκεί έξω.χιχιχιχι
Ευχαριστώ πολύ πάντως bouliana μου για την συμπαράσταση!! :spin:
ε λίγο λέω ρε συ. δεν λέω για σκηνές τρελές.αλλά θα σε ρωτάει,,,που πήγες χθες μωράκι μου,βγήκεσ βγήκες?
αχχαχαχα ... λες?? Καλά θα είναι μεγάλη αλλαγή γι'αυτόν αν το κάνει!! Θα έχει πολύ πλάκα πάντως γιατι θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα!!Θα γελάσω πολύ αν γίνει :P:P:PQuote:
ε λίγο λέω ρε συ. δεν λέω για σκηνές τρελές.αλλά θα σε ρωτάει,,,που πήγες χθες μωράκι μου,βγήκεσ βγήκες?
Ηδη γελάω δηλαδη ! :P:P (ειμαι κακιασμένη ε? αχαχαχαχχα ΛΟΛ)
ε ναι ρε αυτό σου λέω όχι να κάνει υστερίες,αλλά φαντάσου τον το κακομοίρη μέσα χωμένο να φυλάει σκοπιές κ εσύ να πίνεις κοκτέιλ με τις φιλενάδες σου.ποιος έχει το πάνω χέρι.χαχαχαχαχαχα satan plan.ε πλάκα κάνω ε!!!!
αλεξανδρίτα χτες το απόγευμα μετά τη δουλειά πήγα για ψώνια κ πραγματικά ηρέμισα!
Τι δουλειά έχω εγώ εδώ? αφού δεν είμαι χοντρός... αφρατούλης είμαι... :)
http://www.ticker.7910.org/wg__130__...AwMDUzNG98.gif
πατατακια παπρικα..
ελπιζω να μην πεσω στο πειρασμο και παω στο περιπτερο..
έχω φάει το "σύμπαν" πάλι σήμερα.....:shocked2: