Αλλάξαμε για χάρη της το θέμα του τόπικ.
Printable View
Αλλάξαμε για χάρη της το θέμα του τόπικ.
χααχαχαχ. κ μένα ενθουσιάζεται τόσο που θέλει να τα φάει.!πολύ επιθετικό σκυλί με τα υπόλοιπα όντα εκτός από τους ανθρώπους.οι κλέφτες είναι οι αγαπημένοι του.τους κουνάει κ την ουρά.Quote:
Originally posted by loustam
εμένα πάλι ο σκύλος μου ενθουσιάζεται με τα πάντα... τα υπόλοιπα όντα δεν νομίζω ότι αντέχουν να συμβιώσουν μαζί του! :tumble:Quote:
Originally posted by bouliana
χαχαχα!καλά συμβιώνει η γάτα με το σκύλο σου?εμένα ο σκύλος μου δν συμβιώνει ούτε με σαλιγκάρι!
Μου θυμίζεις τον εραστή της κομμώτριας του Patrice Leconte!Quote:
Originally posted by spaceride
Προτεινω να ανοιξουμε συλλογο "Οι εραστες της Ναταλιας' ενας δρομος χωρις γυρισμο"
Σα βγείτε στον πηγεμό χωρίς γυρισμό δεν κάνετε,εραστές μου
και καμιά στάση από το κρεβάτι μου,λέω εγώ...
Μου βγήκε που μου βγήκε το όνομα,
γιατί να μην το απολαύσω και λιγουλάκι;
Μας ανακάλυψε ότι μιλάμε γι' αυτήν!
Τι μάτι είναι αυτό Θεέ μου!
Big Brother!
καλέ
spaceride
ζεις?
βγάλε το παλιομάχαιρο από την καρδιά
κι είναι και πυρωμένο!
Το κόκκινο τετράδιο γέμισε κόκκινες καρδιές και ζαλισμένα ποντίκια...
Παρακαλώ πολύ να μη χαραμίζονται οι σελίδες του σε ανέλπιδους έρωτες.
Τα σούξου μούξου σας με το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σας,
στα ανάλογου επιπέδου και θεματολογίας τόπικς!Λίγο σέβας!
Μην τα ισοπεδώσουμε όλα!Εξάλλου,κι εμείς αγαπήσαμε,αλλά δεν κάναμε κι έτσι!
κοίτα μας κοροϊδεύει κι από πάνω
μάλλον τον χάσαμε τον 锁怕册日的 (spaceride στα κινέζικα, μιας και τα έχω στο πληκτρολόγιό μου γιατί μαθαίνει ο άντρας μου!)
μία από τα ίδια... ο δικός μου θυσιάζει και τον καλύτερό του μεζέ (βλέπε ψωμί... ) για ένα χάδι! επαίτης κανονικός!!! κάναμε και τα σκυλιά μας σαν τα μούτρα μας: καλά καγαθά... :wink1:Quote:
χααχαχαχ. κ μένα ενθουσιάζεται τόσο που θέλει να τα φάει.!πολύ επιθετικό σκυλί με τα υπόλοιπα όντα εκτός από τους ανθρώπους.οι κλέφτες είναι οι αγαπημένοι του.τους κουνάει κ την ουρά.Quote:
Originally posted by loustam
εμένα πάλι ο σκύλος μου ενθουσιάζεται με τα πάντα... τα υπόλοιπα όντα δεν νομίζω ότι αντέχουν να συμβιώσουν μαζί του! :tumble:Quote:
χαχαχα!καλά συμβιώνει η γάτα με το σκύλο σου?εμένα ο σκύλος μου δν συμβιώνει ούτε με σαλιγκάρι!
Σημερα θα φαω την ερωτικη μου απογοητευση..Ειναι προγραμματισμενο βουλιμικο με μοσχαρακι στιφαδο
και θα το κοψω και με το πυρωμενο μαχαιρι
λινταλ ελα να τα φτιαξουμε εμεις
και να την παρατήσουμε έτσι σύξυλη και ατιμώρητη?Quote:
Originally posted by spaceride
Σημερα θα φαω την ερωτικη μου απογοητευση..Ειναι προγραμματισμενο βουλιμικο με μοσχαρακι στιφαδο
και θα το κοψω και με το πυρωμενο μαχαιρι
λινταλ ελα να τα φτιαξουμε εμεις
όχι εγώ λέω να μην τα παρατήσουμε γλυκό μου αγόρι. Ας προσπαθήσουμε λίγο ακόμα. Και γω μοσχαράκι θα φάω σήμερα.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmouuuuuuuuuuuuuuuuuu
τα καημενάκια
και μεις τα τρώμε οι άκαρδοι
κι έχουν και κάτι μάτια
πάλι χάλια μας έκανε σπέις
μην το φάμε το μοσχάρι αμαρτία είναι
Δεν ξερω για σας εμενα μια χαρα χωρεσε μεσα στο ταπερακι και με συνοδευσε και στη δουλεια..
http://www.youtube.com/watch?v=4IwXq...st=QL&index=12Quote:
Originally posted by smart
δεν ειναι απαραιτητα κακο, ουτε απαραιτητα καλο...
μιλαω για τις περιπτωσις που τρεχουμε να ξεφυγουμε χωρις να καταλαβαινουμε οτι τρεχουμε να ξεφυγουμε απο τον εαυτο μας, κ αφου δεν ξερουμε ποιος ειναι ο εχθρος, δε γινεται ουτε να νικησουμε τον πολεμο, ουτε να συναψουμε ειρηνη...
κ αυτο ειναι κακο...
σμαρτακι αφιερωμενο..το ακουσα σημερα και σκεφτομουν τα λογια σου