καλημερα και από μένα γιώτα μου. Ας εχουμε πίστη δε μπορουμε να κανουμε πλέον κάτι αλλο. Μακάρι ο Θεός να μας βοηθησει όλες μας.
Printable View
καλημερα και από μένα γιώτα μου. Ας εχουμε πίστη δε μπορουμε να κανουμε πλέον κάτι αλλο. Μακάρι ο Θεός να μας βοηθησει όλες μας.
καλημερα κοριτσια,
και εγω τα ιδια περναω..Έχει αλλάξει η ψυχολογία μου ακριβώς ετσι όπως τα περιγράφετε...Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι κανένας δε δείχνει να με καταλαβαίνει! :(
αν και δεν εχω καμια ελπιδα για μενα, ευχομαι να πανε σε ολες μας ολα καλα.
Μαρια, διαβασα μερικα ποστ και συγκινήθηκα.
Συνεχεια λεω οτι ειναι τιμωρια ολο αυτο που τραβαω.
γεια σου katy κουραγιο και υπομονη. Θες να πεις λιγακι το ιστορικό σου? Πως εχασες την περιοδο αν επιτρεπεται?
καποτε ημουν υπερβαρη. κάποιοι κλασικά με κορόϊδευαν, πιεζαν συνεχια να χασω κιλα. μεχρι που σταματησα να τρωω συν ενα χρονο βουλιμια περασα. ειχα χασει σχεδον 50 κιλα. στα 65 κιλα (υψος 1,66) σταματησε η περιοδος μου..ειχα χασει ολη τη μυικη μαζα.. δερμα και κοκαλο ειχα γινει...κρατουσα 65 κιλα με 500 η 0 θερμιδες. σιγα σιγα με πολλα νευρα και κλαμα αυξησα της θερμιδες. ετρωγα καλα λιπαρα πολυ ψαρι. ειχα διαβασει οτι πρεπει να φας τουλαχιστον 2500 θερμιδες, για να χτισεις τον οργανισμο/σωμα σου ξανα. το ακολούθησα και ακομα τρωω γυρο στις 2000-2200 θερμιδες. στα 72 κιλα ηρθε η περιοδο για 3 μηνες.. τωρα παλι στο περιμενε.
ντουφαστον ειχα δοκιμασει κ εγω τον Απριλιο του 2011.τπτ! 11/11 επανηλθε.
τωρα ειμαι 75-76 κιλα και και νιωθω χαλια!φταιω ομως γιατι δεν ετρωγα παντα ισσοροπημενα και ο οργανισμος νομιζω συνεχεια οτι ειναι σε απεργια πεινας.
πως ηταν σε σενα;
σοκ. Παρομοια ιστορια. Και εγω υπερβαρη. Εχασα την περιοδο στα 58 κιλά. Επαθα νευρική ανορεξία εφτασα 40 κιλά. Περιοδος γιοκ εδω και 4 χρονια. Μονο με φαρμακα.
Τωρα εχω ξεφυγει απο την ανορεξία ομως και παλι τα κομπλεξ υπάρχουν. Λιπος, μυική μαζα εννοειται μηδεν. Το σωμα μου παρολο που ξεπατωνομαι στην γυμναστική είναι κρεμασμένο.
Ο οργανισμός εχει διαλύσει, ο μεταβολισμος κοιμάται. Παιρνω βαρος με το παραμικρό. Αντιδρα πλέον το σώμα και αυτο με εχει οδηγησει στην τρελα.
Παντως ρε γαμωτο 75 κιλα εσυ και να μην εχει επανελθει? Τι διαολο? Εγω πλεον πιστευω οτι δε θα μου ξαναρθει. Ειναι τοσο ταλαιωπρημενο το κορμι μου που που να ρθει?
ο οργανισμος μας νομιζει συνεχεια οτι βρισκεται σε απεργια πεινας. οτι του δινεις το αποθηκευει αμεσως για περιπτωση που ερθει ξανα εποχη πεινας να εχει ρεζερβα.οταν καταλάβει οτι του δινεις οτι χρειαζεται και γεμιση της αποθηκουλες του. επανερχεται και η περιοδο. τωρα κοιταει μονο την επιβιωση του. σου λεει δεν μπορεις να θρεψεις εσενα πως ενα μωρο;καπως ετσι το καταλαβα.. απο οσα εχω διαβασει.
τι να πω; περναω και τα βασανα με την καρδια μου.. και το στομαχι τωρα.. ασε...συνεχεια κρυωνω, τρεμω...ψυχολογια χαλια... καθε μερα προσπαθω να μου δινω κουραγιο....
ισορροπημενη διατροφη, ισως να ελλατωσεις την γυμναστικη; δοκιμασα πολλα κ προσπαθω να καταλαβω τι χρειαζεται ο οργανισμος μου.
καλημερα κορίτσια
μου συνεβει κατι ευχαριστο, αδιαθετησα χωρίς τα χαπια..ναι επιτελους!!!
ειμαι πολύ χαρουμενη
Καλέ τι ευχάριστα νέα διαβάζω;;;;
Μαγδαλένα μου ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!! :bigsmile::bouncy::bouncing:
Μπράβο κορίτσι μου! Χαίρομαι που η καλή σου διάθεση, η υπομονή σου και κυρίως η αλλαγή στάσης απέναντι στην διατροφή σε αντάμειψε με το μεγαλύτερο δώρο, την περίοδο σου!
Σου εύχομαι αγάπη μου από εδώ και πέρα μόνο μία εγκυμοσύνη να διακόψει την περίοδο σου και τίποτα άλλο!
Φαντάζομαι χαρά που πρέπει να πήρες ε; :D
ʼντε να παίρνετε σειρά και οι υπόλοιπες κυρίες :)....
ελλη μου γλυκια μου..δεν το περιμενα ότι θα ερθει..χαρηκα τοσο πολύ.
Και με το δίκιο σου καλή μου :), και εγώ χάρηκα πολύ με τα φανταστικά σου νέα και εύχομαι και για τα υπόλοιπα κορίτσια μας να έχουν την ίδια εξέλιξη και μάλιστα σύντομα!
Επιτέλους το σώμα σου ηρέμησε και ένιωσε δυνατό και έτοιμο να επαναφέρει την περίοδο σου. Από εδώ και πέρα εύχομαι ο κύκλος σου να είναι ρολόι!!!
Αλήθεια τώρα θα πρέπει να κάνεις κάποιο υπέρηχο και εξετάσεις; Ο γιατρός σου τι λέει;
Ελλη μου ακόμα δεν εχω μιλήσει με τη γιατρό να της πω ότι μου ηρθε χωρίς χαπια αν και αυτη ηταν σιγουρη οτι η περιοδος θα μου ερθει, μόνο εγω δεν το περιμενα
μου ειχε πει οτι θα χρειαστει να κάνω εναν υπέρηχο να δουμε μητρα και ωοθηκες αλλά όποτε το αποφασίσω εγω..
θα την πάρω τηλ σε λιγακι και θα σας πω
ευχομαι μεσα από την καρδια μου σε όλα τα κορίτσια να ερθει πίσω η περιοδος τους//το κλειδι τελικά ειναι το ΒΑΡΟΣ..
και φυσικά μια θεραπεία..εμενα ενα απλό αντισυλληπτικό μου εφερε τόσα θετικά αποτελέσματα.. μου ηρθε με κανονική ροη, και σημερα δεν ποναει η κοιλια μου καθόλου, ας ειναι καλά η γυναικολόγος μου που μου εφερε πίσω το πιο πολύτιμό πραγμα, την περίοδο.. που όσο την εχεις ελπίζεις ότι θα δημιουργήσεις ενα παιδακι!!
Ax,Μάγδα μου, και εγω χάρηκα μαζί σου! Γιούπι! ʼντε και στα δικά μας οι α-περιόδευτες! χιχιQuote:
Originally posted by Magdalena
καλημερα κορίτσια
μου συνεβει κατι ευχαριστο, αδιαθετησα χωρίς τα χαπια..ναι επιτελους!!!
ειμαι πολύ χαρουμενη
κοριτσακι μου, σε ευχαριστω πολύ.. επαιξε ρόλο και η συμπαρασταση που ειχα από εσας εδω στο σαιτ
σας ευχομαι ολοψυχα όλα να σας πανε καλα!!