καλημέρα. Τι κάνετε; πού χαθήκατε όλοι; Μήπως κρυφοτρώμε;
και καμιά παρασπονδία μέσα στο παιχνίδι είναι
Printable View
καλημέρα. Τι κάνετε; πού χαθήκατε όλοι; Μήπως κρυφοτρώμε;
και καμιά παρασπονδία μέσα στο παιχνίδι είναι
καλημερα! δεν ξερω για τους υπολοιπους εγω σταθερα στα προγραμμα αν εξαιρεσεις μια ατασθαλια με ποτο που τελικα με πηγε 1 ολοκληρη εβδομαδα πισω... σημερα 78,5 και μερα με λαχανικα!
καλημερα..αχ δεν κρυφοτρωμε...χαχαχαχα συνεχιζουμε...εγω γενικα κανω το πρωτο σταδιο εκτος μια-δυο φορες την εβδομαδα που θα φαω και λαχανικα
keep dukaning λοιπον... και για να παραφρασουμε λιγο, du-kan->can-do... μπορουμε!
εεεεεετσι.ολοι μπορουμε...
καλημερα! σημερα παλι ειμαι μεσα στην απογοητευση... και αιτια ποιος αλλος η ζυγαρια... εχω αρχισει να ανησυχω με το ποσο με επηρρεαζει τελευταια. και γιατι πρεπει παρακαλω καθε φορα που μου δινει χαρα την επομενη μερα να την παιρνει πισω? και αυτο 1 μηνα τωρα...
για πρωτη φορα μου περασε απο το μυαλο η σκεψη να τα παρατησω! ομως οχι δεν θα της την κανω την χαρη. μεχρι να την πεταξω σκεφτομαι και αυτο ειναι το πιθανοτερο σεναριο. γιατι η προσπαθεια μου εχει πολυ μεγαλυτερη αξια για να την πεταξω. τελος.
θανατος στις ζυγαριες!!!
λορα, εχεις κανει τοτο απιστευο αθλο!!!!
πως ειναι δυνατον να σκεφτεσαι να τα παρατησεις εχοντας αποδειξει περιτρανα στον εαυτο σου οτι μπορεις?
μην ακους την παλιοζυγαρια!!
επιτηδες το κανει!!
σκεφτεται οτι οταν φτασεις στο στοχο σου δε θα την εχεις τοσο πολυ αναγκη κ προσπαθει να σε σαμποταρει!!!
ε οχι λοιπον!
δε θα πληρωσεις εσυ την ανασφαλεια της ζυγαριας!!!
:spin:
ευχαριστω πολυ smart !!! εκει ακριβως προσπαθουσα να σπρωξω τις σκεψεις μου και μου εδωσες απιστευτη ωθηση!:wink1:
παω να την εξαφανισω την παλιοκομπλεξικια! πολυ ασχοληθηκα!
οσο ειμαι εγω πιστη στο προγραμμα μου δεν εχω τιποτα να φοβηθω. αλλωστε δεν μας κυνηγαει και κανενας...
YES, YES, YEEEEEESSSSS:starhit:
ετσι μπραβο λορα , βαλτη τιμωρια την κακιστρω :P
καλημεραααααααα :love:
καλημερα..λιγα κιλακια εμειναν ακομα λορα μου..υπομονη...
προσπαθω migg μου, απλα ξερεις πως ειναι... καλομαθαμε τοσο καιρο και τωρα μας κακοφαινεται... ειναι και πρωτη φορα που κολαω τοοοσο καιρο. απο το πασχα μονο 2 κιλα??? κι αυτα τις πρωτες 2 εβδομαδες.
ενταξει σιγουρα θα επιμεινω αλλα θελω ολο να γκρινιαααζω.:no:
geia sas paidia!!!pws paei????egw den prolavainw pote na mpw stin deuteri fasi tis dukan pada kanw uperfagika to s/k
k meta pali prwti fasi kai paei legontas......http://www.pharmapoli.com/Product.ph...ProductId=4859 mou fainetai teleio k oikonomiko~!!!!!!!8 a to dokimasw
Κανει κατακρατηση ομως :)Quote:
Originally posted by filipparas
Το αλάτι έχει 0 θερμίδες πάντως
επιτέλους είδα το 6 στη ζυγαριά μου!Υπομονη σε όλους!
μπραβο μαρ..υπεροχα νεα..καλη συνεχεια...