Σε καλό δρόμο είσαι! :)
Printable View
Σε καλό δρόμο είσαι! :)
Σε ευχαριστώ Στέλιο!!!!!!!!!!!!! :) Έχω αγχωθεί λίγο γιατί η ποσότητα αυξήθηκε κάπως απότομα χιχι...
Σάββατο
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι λίγη τυρόπιττα,έτοιμη από το lidl εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής :D πέρα από πλάκα ήταν αρκετά καλή και δεν με πείραξε καθόλου!
απόγευμα 2 πορτοκάλια :saint:
βράδυ 70γρ κιμά και 1 πηρουνιά μακαρόνια
Κυριακή
πρωί τίποτα
ενδιάμεσαμισό μπωλάκι κόλυβα
μεσημέρι3 κομματάκια βραστή πατάτα,60γρ χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα....τι να σχολιάσω Θέε μου,καταρχήν την πλήρωσα πανάκριβα (10 ευρώ το κιλό) κατα δεύτερον πιο άνοστο κρέας δεν έχω φάει,δεν είχε καμίιιιιια γεύση!
απόγευμα τίποτα
βράδυ 1.5 μικρό χοιρινό σουβλάκι,μισή φέτα ψωμί
Σήμερα
πρωί μισό ποτήρι γάλα,15γρ δημητριακά
ενδιάμεσαμισό ποτήρι πορτοκαλάδα από τον κήπο μας,20γρ κασέρι,ένα παξιμαδάκι τύπου Κυθήρων,αρκετά συμπαθητικό μπορώ να πω και με 2.7γρ πρωτείνης ανά τεμάχιο!
μεσημέρι ακόμα αναζητείται :D
απόγευμα 100gr γιαούρτι (έχω μπαφιάσει με τόσα γιαούρτια τόσο καιρό και τα ψιλο-αποφεύγω)
βράδυ μισό μπούτι κοτόπουλο και 3-4 πατάτες φούρνου
Μαρία μου θα το δοκιμάσω το dirollo spread και αν δεν μου αρέσει ως συνήθως θα το δώσω στον άμοιρο τον άνδρα μου που ότι αγοράζω και δεν μου αρέσει συνήθως του το πασάρω γιατί λυπάμαι να τα πετάξω (το μόνο που δεν άντεξε να φάει ήταν τα "λαστιχένια" λουκάνικα κοτόπουλου :D )
Νομίζω πως δεν πρέπει να σε ανησυχεί που μπορείς να φας παραπάνω ποσότητα,βασικά και εγώ σε κάποια φαγητά μπορώ να φάω αρκετά παραπάνω από όσο τρώω αλλά εσκεμένα κρατάω μικρές τις ποσότητες μέχρι τουλάχιστον να αρχίσω να νιώθω πείνα.Επιπλέον μου είχε πει ο Καλφ που τον ρώτησα πως ακόμα και διπλάσια ποσότητα κρέατος αν τρώω κάθε μέρα δεν υπάρχει πρόβλημα ,δεν έχει καμία επίπτωση στην ταχύτητα απώλειας βάρους.Για τους υδατάνθρακες ξεκίνησα να τον ρωτάω στην επανεξέταση αλλά επειδή ανέφερα τις ψητές -βραστές πατάτες γύρισε και μου είπε πως και τηγανητές να φάω δεν υπάρχει πρόβλημα,αρκεί να μην είναι κάθε μέρα, κατάλαβα πως εφόσον τρώμε την πρωτείνη που πρέπει δεν πειράζει αν τρώμε και υδατάνθρακες αρκει να μην είναι μεγάλη ποσότητα.Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα,καλό θα ήταν να τον ρωτήσεις την Τετάρτη μπας και βγάλουμε άκρη με αυτό το ζήτημα ;)
Όπως θα σου πει και ο καθηγητής, "δεν πειράζει η ποσότητα αλλά η ποιότητα"! Δεν είναι μαγικό; Να μπορείς να απολαύσεις ποσότητα, και να μην ανησυχείς για τις επιπτώσεις! Όσο για την αύξηση της ποσότητας, όπως σε είχα προειδοποιήσει, μετά το εξάμηνο η όρεξη επανέρχεται, και στο χρόνο φτάνει πια σε σταθερά επίπεδα - εκεί που μου είπε ο άντρας μου "τζάμπα έκανες την επέμβαση" βλέποντας ότι τρώω πιο πολύ από αυτόν!.Quote:
Originally posted by welldah
Σε ευχαριστώ Στέλιο!!!!!!!!!!!!! :) Έχω αγχωθεί λίγο γιατί η ποσότητα αυξήθηκε κάπως απότομα χιχι...
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Ιωάννα και ʼννα! Θα τον ρωτήσω σίγουρα για τους υδατάνθρακες Ιωάννα μου γιατί το έχω απορία! ʼννα μου όντως το θυμάμαι που μου έλεγες πως στο εξάμηνο θα αρχίσω και πάλι να πεινάω και να τρώω μεγαλύτερες ποσότητες απλά η μετάβαση ήταν τόσο ξαφνική που με αιφνιδίασε! :smilegrin:
Ξέχασα να γράψω τι έφαγα!
Δευτέρα 16/1
Πρωί: τίποτα
Μεσημέρι: 80 γρ ψάρι, 1 κουτάλα ψαρόσουπα, 1 φτερούγα κοτόπουλο (χωρίς πέτσα)
Απόγευμα: τίποτα
Βράδυ: 150 γρ κοτόπουλο ψητό, 1 φρυγανιά με dirollo spread, 1 κουπάκι μαρούλι-ρόκα-κρεμμύδι φρέσκο, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Τρίτη
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα 20γρ κασέρι,1 παξιμαδάκι τύπου κυθήρων
μεσημέρι 1 γιαούρτι,1 μικρή μπανάνα
απόγευμα 10 ωμά αμύγδαλα,1 αυγό βραστό
βράδυ μία πίτα αλάδωτη,4 πατάτες τηγανητές,μπιφτεκάκι 50γρ
Τετάρτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι ψαρόσουπα (70γρ ψάρι,3-4 κομματάκια πατάτες,2 καροτάκια)
απόγευμα
βράδυ 100 συκωτάκια κοτόπουλο ψητά
Πέμπτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα 20γρ ένταμ,1 παξιμαδάκι τύπου Κυθήρων,μισό ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
μεσημέρι 100γρ στριφτή τυρόπιττα
απόγευμα 1 φρυγανιά με βούτηρο,1 με βούτηρο και μισό κουταλάκι μαρμελάδα που έχω φτιάξει εγώ χωρίς ζάχαρη
βράδυ 60γρ κρέας,5-6 κΣ γιουβέτσι
Γράφω Κυριακή γιατί τα υπόλοιπα τα έχω ξεχάσει!
Κυριακή 22/1
Πρωί: τίποτα
Μεσημέρι: μισό μπούτι κοτόπουλο, 1 κουτ γιαούρτι
Απόγευμα: τίποτα
Βράδυ: μισή μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος, 2 κουτ ρύζι με γιαούρτι, μισό μπολάκι κρέμα s&b (αν σας αρέσουν οι κρεμούλες είναι τέλεια! Και ο μπάρμπα-Φώτης είπε πως μπορούμε να τα τρώμε αυτά τα γλυκά με μέτρο :thumbup: "Καλύτερα από το να μου τσακίζεις τα γαλακτομπούρεκα" μου είπε χαρακτηριστικά!)
Μαράκι όλα οκ στον επανέλεγχο? Είμαι σίγουρη ότι σε επαίνεσαν!
Γιώτα μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Τα έγραψα και στο τόπικ του Ρίου αλλά συνοπτικά να σου πω πως όλα βαίνουν καλώς και σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού θα χάνω ακόμα για 1 χρόνο οπότε όπως μου είπε ήρθε η ώρα να σταματήσω να φοβάμαι το φαγητό. Σιγά-σιγά θα αρχίσει να αυξάνεται η ποσότητα και πλέον μπορώ να τρώω τα πάντα δοκιμάζοντας τα βέβαια για να δω αν θα με πειράξουν. "Θα μάθεις την επέμβαση και θα σε μάθει κι αυτή" μου είπε ο ντοκ. Κατά τα άλλα είμαστε στα -41 και συνεχίζουμε!
Δευτέρα 23/1
Πρωί: 1 φρυγανιά με dirollo spread
Μεσημέρι: σχεδόν 1 μπούτι κοτόπουλο και 2 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 1 μπολάκι κρέμα s&b
Απόγευμα: 1 babybel
Βράδυ: 100 γρ φιλέτο ψάρι και μισό κουπάκι μαρούλι-ρόκα, μισή φετούλα (μικρή) ψωμί ζυμωτό της μαμάς μου με λίγο dirollo spread
ουπς, δεν το ειχα δει! Το διαβασα τωρα, μπράβο βρε, τα πας απλά υπέροχα! φιλια!
Παρασκευή
πρωί Μισό ποτήρι γάλα,20γρ δημητριακά
ενδιάμεσα 20γρ ένταμ
μεσημέριψαρόσουπα ένα μικρό μπολάκι ,70γρ ψάρι
απόγευμα τίποτα
βράδυ ενα αυγό βραστό μισή φέτα ψωμί
Σάββατο
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι 2 παξιμαδάκια τύπου κυθήρων,40γρ γραβιέρα,κατά τις 1 που ήμουν για καφέ έφαγα λίγο κέικ που μας έφεραν που ηταν αφράτο-αφράτο κ το ζήλεψα!με φούσκωσε απίστευτα
απόγευμα 1 πορτοκάλι
βράδυ σε ένα μικρό πιάτο χοιρινό και πατάτες κ ντομάτα (τα φτιάχνω όλα μαζί λεμονάτα στο τηγάνι χωρίς λάδι )
Κυριακή
πρωί μία φέτα κέικ πορτοκάλι που έφτιαξα για το στεφάνι μου
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι 90γρ χοιρινό φούρνου,αρκετό λάχανο σαλάτα
απόγευμα ένα πορτοκάλι και στην συνέχεια αρκετό ποπ κόρν που έφτιαξα σπίτι
βράδυ 2 παξιμαδάκια τύπου Κυθήρων,40γρ γραβιέρα
Δευτέρα
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα20γρ ένταμ
μεσημέρι 70γρ χοιρινό φούρνου,σαλάτα μαρούλι
απόγευμα ένα πορτοκάλι
βράδυ ένα αυγό βραστό,20γρ κασέρι,1 παξιμαδάκι τύπου κρίσπυς
Τρίτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα 20γρ γραβιέρα,1 παξιμαδάκι τύπου κρίσπυς
μεσημέρι 120γρ στριφτή τυρόπιττα
απόγευμα μισή μπανάνα,30γρ κέικ
βράδυ μισό μπούτι κοτόπουλο,4-5 πατάτες φούρνου,σαλάτα λάχανο
Τρίτη 25/1
Πρωί: μισή φέτα ψωμί (μικρή) με 50 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 100 γρ ψάρι βραστό και μισό μπολάκι ψαρόσουπα
Βράδυ: 1 μπουκιά μοσχάρι κοκκινιστό, 1 μικρό κομμάτι τυρόπιτα light και 1 μικρό κομμάτι μιλφέιγ s&b (ωραιότατο ήταν δεν το περίμενα!)
Τετάρτη 25/1
Πρωί: μισή φετούλα ψωμί ζυμωτό και 40 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 130 γρ μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος και μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα, μισό μπολάκι κρέμα s&b
Βράδυ: μισό σνίτσελ γαλοπούλας (στο φούρνο), μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα και 1 μικρό κομμάτα μιλφέιγ s&b
Τετάρτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσαμισό τόστ μόνο με τυρί
μεσημέρι λιγότερο από μισό μπούτι κοτόπουλο ψητό
απόγευμα τίποτα,είχα βγάλει μια γιαούρτι να ζεσταθεί αλλά την ξέχασα πάνω στο πάγκο της κουζίνας :D
βράδυ μία στριφτή τυροπιττούλα
Πέμπτη
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα 3 δάχτυλα ελιόψωμο που μόλις έφτιαξα (με φούσκωσε γμτ :( )
μεσημέρι 2-3 γιουβαρλάκια
απόγευμαμάλλον πορτοκάλι ή μπανάνα
βράδυ το ίδιο με το μεσημέρι