Σας ευχαριστω πολυ πραγματικα! να ειστε καλα! ανυπομονω να περασουν οι μερες , να βγω , και να τα πουμε ολα!!!!!!!!!!!!!!!;)
Printable View
Σας ευχαριστω πολυ πραγματικα! να ειστε καλα! ανυπομονω να περασουν οι μερες , να βγω , και να τα πουμε ολα!!!!!!!!!!!!!!!;)
Καλημερα σας! εγω τωρα φευγω να παω για τον προεγχειρητικο ελεγχο...θα μεινω εκει αποψε..αυριο το πρωι μπαινω χειρουργιο......σας ευχαριστω πολυ ολους και θα σας σκεφτομαι! φιλια πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχεις τη σκέψη μας και τη θετική μας ενέργεια, ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου Μαράκι! :thumbup::thumbup:
Καλή τύχη μαράκι όλα καλά να σου πάνε!!! οι σκέψεις μας μαζί σου:blush::blush::blush:θα περιμένουμε νέα σου:smilegrin::smilegrin:
καλη επιτυχια !!!
Μαράκι μου το σήμερα θα είναι λίγο βαρετό αλλα το αύριο θα ξημερώσει διαφορετικό;) Όλα θα πάνε καλά και οι σκέψης μας είναι μαζί σου :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love:
καλησπερα σε ολουςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ειναι πραγματικα βαρετα! ευτυχως που εχει και ιντερνετ!!!!!
εχω κανει χιλιες εξετασεις!
μου εχουν δωσει και τα μπαλακια να φυσαω....
αλλα εχω ηδη βαρεθει...
ανυπομονω τοσο πολυ να ερθει η αυριανη μερα
μου ειπαν θα μπω μετα τις 11...καπου εκει περιπου!
και πραγματικα πιστευω θα ειναι το πρωτο και το τελευταιο χειρουργιο ισως στη ζωη μου που οταν μου ειπε οτι θα μπω στις 11 στεναχωρηθηκα που δεν θα εμπαινα πιο νωρις..χαχαχαχα
σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου για ολη την υποστηριξη!
με εχετε βοηθησει πολυ!!!:love::love::love::love::love::love::lo ve::love::love::love::love:
Μαράκι θα δεις που όλα θα περάσουν γρήγορα και μετά θα είναι μόνο μία ανάμνηση στο μυαλό σου ενώ θα αδυνατίζεις και θα ζεις κι εσύ το θαύμα σου. Καλή επιτυχία, να πάνε όλα καλά αύριο και σύντομα να σε έχουμε πάλι κοντά μας.
Quote:
Originally posted by mariakriti
Καλημερα σας! εγω τωρα φευγω να παω για τον προεγχειρητικο ελεγχο...θα μεινω εκει αποψε..αυριο το πρωι μπαινω χειρουργιο......σας ευχαριστω πολυ ολους και θα σας σκεφτομαι! φιλια πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα σε σκεφτομαστε και εμεις,καλη επιτυχια να εχεις και ολα να πανε καλα.Περιμενουμε νεα σου,μολις τα καταφερεις.:thumbup:
Αγαααααααπη μου!! Λογικα (παντα! χαχαχ) τωρα θα κοιμασαι!!! Αυριο σου το ειπα και στο μηνυμα σε περιμενει η εισοδος για την χωρα των θαυματων!!!!
Θα ερθω μαλλον Ηρακλειο να σε δω αν μπορω, την Τριτη ομως! Να σε αφησω να ηρεμισεις λιγο αυριο!! χιχιχιχι
Θα φερω και τα δικα μου μπαλακια που τα κρατησα αναμνηστικα να φυσαμε/ρουφαμε μαζι!!!!!!!!!!!! χαχαχααχχα
Καλη επιτυχια, ολα θ απανε τελεια θα το δεις!!!!!!!!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Mαράκι μου αυτη την ωρα θα εισαι στο χειρουργειο ακομα ...........Η καρδια μας χτυπαει μαζι σου , ολα να πανε καλα ...........Καλη επιτυχια κοριτσαρα μου ...............
Μαράκι μου ήθελα να γράψω ακριβώς αυτό που έγραψε η Gogo ...σε σκεφτόμαστε όλες και όλες οι σκέψης μας είναι μαζί σου !!!!:love::love::love:
θα έχεις βγει τώρα μαράκι μου..ίσος φούσας τα μπαλάκια σου :D :D :D μακάρι κάποιος να είχε νέα να μας έλεγε τι κανεις και πως είσαι :love::love::love:
κοριτσια μολις μιλησα με τον μπαμπα μαλλον της Μαριας............ Η μαρια δεν ηταν σε θεση να μιλησει , το χειρουργειο δυστυχως κρατησε περισσοτερες ωρες απο το αναμενομενο . εχει βγει βεβαια τωρα αλλα ο μπαμπας της μου φανηκε ακομα αναστατωμενος . αυτα............
ναι ρε γαμώτο μου το ξέρω αυτό το διάβασα έχω κατά αγχωθεί . γιατί το χειρουργείο κράτησε παραπάνω και αν είναι καλά το Μαράκι μας ...αμάν να ξημερώσει να μάθουμε νέα...