Πωω καλά φίλες είναι αυτές;; Γελοίες είναι, ψάξε και βρες πραγματικές φίλες ή καλύτερα φίλους αγόρια, αυτό χρειάζεσαι!! Τι θα πει θα σου βρουν αυτές ότι πιο μαλακία έχω ακούσει!!
Printable View
Πωω καλά φίλες είναι αυτές;; Γελοίες είναι, ψάξε και βρες πραγματικές φίλες ή καλύτερα φίλους αγόρια, αυτό χρειάζεσαι!! Τι θα πει θα σου βρουν αυτές ότι πιο μαλακία έχω ακούσει!!
Μου ειναι αδυνατον να διαβασω σχόλια οπότε θα αναρτήσω στο ποστ όπως είναι... λοιπόν! Αρχικά σιγά το πράγμα δεν σε πήραν τα χρόνια! Εγώ έκανα σεξ στα 20... Και είχα και εγώ ανασφάλεια.. Και πήγα και έπεσα στο μεγαλύτερο ρεμάλι ... οπότε κατάλαβα ότι δεν θα πέθαινα τπτ αν περίμενα λίγο περισσότερο... Στο κάτω κάτω όταν το κάνεις θα θες να είναι με κάποιον που το αξίζει και τον αγαπάς.. εφόσον δεν τον έχεις βρει ακομα καλά έκανες και δεν το έκανες:) Όλα έρχονται στην ώρα τους... Μην φοβάσαι για τπτ
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Λεμονπαϊ ακου τη δικια μου ιστορια μπας και βρεις τιποτα κοινο.Στα 24 μου ημουν συνεσταλμενος(πες το και κοτα),μου την πεφτανε 2 κουκλαρες μικροτερες μου που ομως ηταν λιγο ψυχρες οταν βγαιναμε μαζι(η μια ηταν παρθενα) και ειχα ξενερωσει και ειχα κολλησει με μια 30χρονη που δε της την επεφτα γιατι ειχε σχεση(με προβληματα,περιμενα να δω αν θα χωρισει για να ειμαι δικαιος).Κολλησα λοιπον με την 30χρονη γιατι με γουσταρε οπως οι αλλες(τι να κανω ειχα μεγαλο σουξε τοτε αχαχαχα) αλλα η διαφορα ηταν οτι η 30χρονη ερχοταν και με αγκαλιαζε και ειχε τον τροπο της παρ ολο που δεν ηταν πιο ωραια απο τις αλλες αντικειμενικα.Ο τροπος που λεω προσεξε δεν εινα ιο πουτανιαρικος αυτο απωθει τους συνεσταλμενους ανθρωπους.Ειναι η γλυκύτητα και η ζεστασια,ειναι ο αερας που εχεις.Αυτο ισχυει και για τα δυο φυλα,και οι αντρες και οι γυναικες πρεπει να εχουν αυτη την προσεγγιση για να ξεχωρισουν απο την πλεμπα.
Παντως σε καταλαβαινω απολυτα,αν ησουν σε καμια Αθηνα Θεσαλονικη Πατρα θα ησουν θεα αλλα ξερω πολυ καλα οτι σε πιεζει η μικρη κοινωνια εισαι συνεσταλμενη και δε γουσταρεις κριτικες.ΑΛλοι τις αντεχουν εσυ οχι ειναι οκ,ουτε εγω τις αντεχω θελω να ειμαι ο αγνωστος που κανω οτι κανω και δε θελω να ακουω κουτσομπολια και τι κανω και πως το κανω.ΗΤαν κι αυτος ενας λογος που ηθελα την 30χρονη γιατι οι μικρες ηταν κουτσομπολες.
Οποτε ποια εινα ιη προσπαθεια που πρεπει να κανεις.ΟΧΙ για τον τυπο αλλα ΓΙΑ ΣΕΝΑ να κανεις αυτα που που ειχε γραψει η savage νομιζω καπου πολυ πιο πισω....Να παιζεις με αυτον που γουσταρεις με ναζι αλλα οχι κοριστιστικο.Ναζι γυναικειο.Δωστου να καταλαβει οτι εισαι γυναικα.Να μιλας γλυκα τρυφερα και χαμηλοφωνα με βλεμμα αυτοπεποιθησης,οτι ξερεις τι σου γινεται.Αρχισε να κανεις πρακτισ στη δουλεια που δουλευεις στο πως μιλας στα αγορια,χωρις φυσικα αγκαλιες κα ιαγγιγματα,προσπαθησε μονο με την ομιλια να τους κανεις να σε δουν αλλιως.ΞΑναλεω οχι γι αυτους αλλα για σενα,ειπαμε πρακτις.Με τον λεγαμενο εννοειται πρεπει να πεσουν κα ιαγγιγματα,να κολλας τα ποδια σου πανω του κτλΟυε αγχη ουτε τιποτα,αν εχεις αγχος και ψυχρα δε θα γινει τιποτα μ αυτον.Δωσε πονο,ειπαμε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αλλιως δε θα εβγαινε μαζι σου...καντον να σε ερωτευτει.
Ευχαριστώ πολύ. Χθες ήμουν πολύ συενοχωρημενη με αυτά που μου είπαν οι φίλες μου. Είπε η μία ότι δεν θα βρω ποτέ αγόρι και θα μου βρουν αυτές γιατί αλλιώς αν περιμένουν να βρω μόνη μου δεν θα βρω ποτέ. Οπότε έχω πεισμωσει και έχω πιεστεί να τον κάνω δικό μου. Και όχι μόνο για αυτο,αλλά επειδή χρειάζομαι λίγη αγάπη και τρυφερότητα. Δεν μπορώ να το χαρώ όλο αυτό από το άγχος μου και αν αφήσω τον εαυτο μου να κάνει σκέψεις ότι θα γίνουμε ζευγάρι προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο δεν θα αντέξω να απογοητευτω παλι
μην ασχολεισαι με τις φιλες σου
αλλα επειδη εισαι πολυ αγχωμενη κι εχεις αρχισει να μετρας μηνυματα κι απαντησεις, καθεσαι και του γραφεις σχεδον ψυχαναγκαστικα και γι αυτο μπορει να μην του λες και πολυ ενδιαφεροντα πραγματα, αλλα απλα τσεκαρεις αν απανταει
κι επειδη σε λιγο θα γινετε φιλαρακια αντι για ζευγαρι, θα ελεγα να αφησεις τα πολλα μηνυματα και να προτιμας τις συναντησεις
Συγγνώμη που θα στο πω Lemonpie5 αλλά η φίλες σου πρέπει να σε δουλεύουν, γνώμη μου πάνε για άλλες η για άλλους!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Oeo;;; Εσένα έπρεπε να είχα φίλο, βλέπω έχεις περάσει στο γυναικείο φύλο, εγώ είμαι 32 και δεν έχω κάνει σχέση ποτέ μου ούτε την έχω πέσει σε κοπέλα ούτε μου την έχουν πέσει αυτές, καλά για το δεύτερο δεν έχω απαίτηση, είμαι και από επαρχία και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα εδώ!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
O oeo αν και παραδοσιακος, απο οτι καταλαβαινω, λεει πολυ χρησιμα πραγματα για το φλερτ. Και οι συμβουλες του στην λεμονπαι ειναι πρακτικες και οχι στον αερα.
Εσείς πιστεύετε ότι έχουν δίκιο να με δουλεύουν?
Με αυτόν προσπαθώ να κάνω μερικά αστειακια ή να πετάξω καμιά σποντουλα αλλά απαντάει με φατσούλες. Θα δω τι θα γίνει κι από κοντά. Με πιάνει όντως άγχος κάθε φορά που δεν απαντάει ότι δεν του αρέσω
Κανεις δεν εχει δικαιομενα να δουλευει κανεναν, αυτο ξερω εγω!!
Εξαρτάται τον λόγο.
Κι εγώ ας πούμε θα μπορούσα να τις δουλεύω για την έλλειψη αξιοπρέπειας που έχουν... Δεν εργάζονται και τα περιμένουν όλα από τους δικούς τους. Πάνε διακοπές με τον γκομενο με τα λεφτά του μπαμπά . Πώς σας φαίνεται αυτό? Δεν είναι άξιες κοροϊδίας? Αλλά εγώ δεν λέω τίποτα γιατί δεν έχω δικαίωμα άποψης
Θα μου πουν στάνταρ ότι ζηλευω και τα συναφη
Και κρίνουν τον τρόπο ζωής μου. Λένε ότι δεν βγαίνω τακτικά (λόγω του ότι δουλεύω και είμαι κουρασμένη ,αλλά και επειδή δεν έχω όρεξη λόγω στενοχωριας) και ότι δεν ξέρω να ζω και τέτοιες βλακείες.
Κι εκείνες δουλεύουν ... 2-3 μήνες τον χρόνο και τους υπόλοιπους κάθονται στο σπίτι κοροϊδεύοντας τους δικούς τους ότι δεν βρίσκουν δουλειά γιατί δεν υπάρχουν δουλειές