Originally Posted by
Yugi m
Σαουλμπερντ, ακόμα και μετά από όλα αυτά, είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν. Αποδίδεις το γεγονός ότι ελκεσαι από άντρες στην απώλεια του αδελφού σου. ΛΑΘΟΣ. Μεγάλο. Λες αν είχα τον αδελφό μου, δεν θα ήμουν μετον κούριερ. Στέκει αυτό? Και πάλι προσπαθείς να δικαιολογήσεις με χαζό τρόπο, πράγματα που δεν δικαιολογούνται έτσι και δεν χρειάζονται και δικαιολογία. Βλέπεις πως σε μπλοκάρει το μυαλό σου? Δεν έχει καμία σχέση η σεξουαλική επιλογή του κάθε ατόμου με το αν έχει χάσει κάποιο δικό του η ότι άλλο. Κατά πάσα πιθανότητα αυτήν την επιλογή θα την έκανες πριν καν χάσεις τον αδελφό σου. Χαλάρωσε. Νιώθεις ντροπή για αυτό που έγινε και προσπαθείς να δικαιολογηθείς στο μυαλό σου.
Είναι σαν να είσαι με μια κοπέλα και να τη δέρνεις. Το μυαλό σου ξέρει ότι δεν είναι σωστό και, για να δικαιολογήθεις, να λες "έλα μωρέ, εκείνη με απατάει". Ναι, αν σε απατάει και δεν το αντέχεις, θα μπορουσες να την παρατήσεις.
Το παράδειγμα μου δεν είναι τόσο εύστοχο γιατί απλά το να δέρνεις έναν άλλον είναι κακό. Όμως, το να σου αρέσουν και οι άντρες, δεν είναι. Βλέπεις όμως ότι το μυαλό σου το θεωρεί ντροπή? Και σε αναγκάζει να ψάχνεις διακιολογιες? Για αυτό σου λέω ψάξου. Αποδεξου αυτό που είσαι.
Σαουλμπερντ, δεν σου είπα να του μιλήσεις για αισθήματα. Θα τον πιασεις και θα του πεις:"άκου μητέρα, ο παιδικός μου φίλος, ο τασούλης, μου είπε ότι του αρέσει ο Γιώργος. Είναι σίγουρος για αυτό που αισθάνεται, αλλά δεν ξέρω κομπλαρει λίγο μάλλον. Εσύ πως ξεκίνησες? Είχες το ίδιο? Πώς το ξεπεράσες? Σε βοήθησε κάποιος? Ήρεμα και χαλαρά. Άσε τις π.... απ' έξω. Και αν σου πει τίποτα τέτοιο, ξεκόψε το.
Μην κρύβεσαι από το δάχτυλο σου πίσω. Αυτό που φοβάσαι ότι θα σου πει ο άλλος γιατρός, νοσοκομος, δεν ξέρω τι είναι, είναι ότι κι εκείνος τα σκεφτόταν αυτά, αλλά τα ξεπέρασε. Οπότε θα εξανεμιστεί και η τελευταία σου ελπίδα ότι δεν τρέχει κάτι. Το ίδιο θα γίνει και αν πας σε ψυχολόγο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχεις ξέρω γω να δώσεις δέκα ευρώ την εβδομάδα και μια ώρα κάθε εβδομάδα επίσης
Αλλά σου λέω, το πρόβλημα το βάζεις σε λάθος βάση. Το θέμα σου δεν είναι αν θες η γιατί θες να είσαι με έναν άντρα. Αυτά είναι δευτερεύοντα η τριτευοντα. Το θέμα είναι να αποδεχτείς αυτό που είσαι. Τα υπόλοιπα θα έρθουν φυσικά πιστεύω. Εσύ δεν σε έχεις αποδεχθεί και βασανιζεσαι