Οταν λέω γω ότι είσαι Λέλος Πινέλος, κάτι ξέρω...
κατα- krino
Printable View
κατα- krino
πραγματικα λυπαμαι..καθε μερα ολο και πιο κατω.που σε βρε δοδονι να καμαρωσεισ τα εργα σου
οσο για σενα ομπορο πραγματικα μου φαινεσαι απο τα πιο κακοηθη ατομα που περασν απο εδω
αποψη μου
και δικαιουμαι να την υποστηριζω οσο και να χτυπιεσαι.
καλα λιμπερ εσυ με τον κρινο δεν πηγατε μαζι στον κιπακο?παλι μαλωσατε?;)
Σιγα μην παρω στα σοβαρα τον δικο σου ορισμο της κακοηθειας, που θα χτυπηθω κιολας...
Quote:
Originally posted by oboro
Σιγα μην παρω στα σοβαρα τον δικο σου ορισμο της κακοηθειας, που θα χτυπηθω κιολας...
και εγω πυστευω οτι εισαι κοκοηθης και ο κρινο το πυστευει και αλλοι πολοι :P
καλα οτι δεν το παιρνεις στα σοβαρα φαινεται βρε ομπορο τι να λεμε τωρα :P
Quote:
Originally posted by Sofia
Δεν φημιζομαι για αναγκης στησιμο στον τοιχο κανενος.Quote:
Originally posted by krino
Δικαστηριο ηθικης θα στησουμε εδω?
Αλλα οταν προκειται για φαρμακευτικη αγωγη του οποιουδηποτε εδω μεσα, πιστευω πώς ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε τετοιες συστασεις. Βαλτε οποια λεξη θελετε.
δεν μιλησα για στησιμο,
αλλα για δικαστηριο.
Μην διαβαζουμε αλλα και καταλαβαινουμε αλλα.
Το αν κατι ειναι ανεπιτρεπτο, το λεμε και το ληγουμε,
δεν το κανουμε θεωρημα και το κουβαλαμε στη πλατη μας.
Αλλιως υπαρχουν σκοπιμοτητες αγνωστου προελευσεως....
Helena οταν οι κακοηθεις κανουν αξιολογηση της κακοηθειας που προβαλλουν, τοτε μονο τους παιρνω στα σοβαρα.
πετυχημενο συνεχισε
ποσο σοβαρα δεν με περνεις για πες κι αλλα λολ
Quote:
Καταρχην η ταμπακιερα ειναι η μαλακια που σε εδερνε και συνεχιζει απτοητα να σε δερνει ανελιπως.Quote:
Καλα εσυ Ελενα ουτε λεξη για την ταμπακιερα. Στο πλευρο της συναδελφου ειρωνος, σταθερα. Αλλα σιγα μωρε, καμια δεκαρια προτροπες για μειωση της δοσης εκανε σε ατομο που ή ηταν ή πηγαινε για υποτροπη, τι πεσαμε να τη φαμε!!!!
A, και αν εχεις να πεις κατι αναφορικα με το επιπεδο του σα\"ιτ και εμενα, πεστο στα ισια. Φροντισε ομως πρωτα να διαβασεις τους ορους χρησης που ρητα απαγορευουν οποιαδηποτε προτροπη για τροποποιηση φαρμακευτικης αγωγης.
Ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.
Στο εχω ξαναπει και αλλες φορες αλλα δεν το πιανεις.
Ασχημα καριερα γραφης αρχισες, οχι βεβαια οτι η προηγουμενη σου ηταν καλυτερη.
Τοτε ησουν και μισογυνης, σημερα απλα ανταγωνιστικος για να βγεις απο πανω στην κατερινα και στην οποια αλλη μπορεσεις να στοιχειοθετησεις θεση και αποψη.
Αρκει να μπορεσεις να την πατησεις στο λαιμο σιγα σιγα μεχρι να την αποτελειωσεις.
Γλοιωδη ατομα, οπως εσυ και η θεοφανια,
ψαχνετε να βρειτε θυματα, για να διασκεδασετε την πληξη σας χωρις να κρατατε ουτε προσχηματα, ουτε κανενα φραγμο.
Επειδη κυριε μαλακιδη,
επικαλεισαι το ορους του φορουμ, θα σου πω οτι οντως η προτροπη τροποποιηση φαρμακων οπως εκανε η κατερινα ειναι ανεπετριπτη.
Εξισου ανεπιτρεπτη ειναι η τακτικη σου απεναντι σε καποιον που κανει λαθος στοχοποιωντας τον και προσπαθωντας να τον κανει ενα νιωσει ενα τιποτα.
Γιατι ολα αυτα αραγε?
Για να προφυλαξεις τον κηπ?
Για να νουθετισεις την κατερινα?
η τελος για να νιωσεις οτι εισαι κατι?
ντουλαπα 1 - 2 - η 3?
Ακουσε παπαρα της τρυπιας δεκαρας,
οσο ειμαι εδω μεσα κατι καταλοιπα ψυχης οπως του λογου σου, θα τα εχω για να παιζω μαζι τους.
Και δεν χρειαζεται να μου δινεις σημασια,
σημασια εχει πως διαβαζονται οσα γραφω απο κοσμο και καταλαβαινει τι σοι σκατοψυχος εισαι.
Γιατι η σκατοψυχια υπαρχει σε ενα ανθρωπο, οταν βλεπει καποιον που κανει λαθος και αυτος του δινει μια ακομα να παει πιο κατω απο οτι ειναι.
Κατι που με μεθοδο εσυ προσπαθεις να κανεις εδω εσυ με το τελευταιο σου θυμα.
Επειδη ομως δεν καταλαβες ελληνικα,
και σε αυτο ρωτα την φιλεναδα σου,
να σου πει τι εστι κρινο και ποσα απιδια βαζει στο σακο του.
Και θα στο κανω λιανα για να το γνωριζεις,
οποτε σε δω να την ξαναπεφτεις στο ιδιο στυλ, θα τρως το ιδιο χεσιμο που θα χωνεσαι στηνη τρυπα σου δυο μερες για να συνελθεις.
Καλως η οχι,
οι επιλογες μας ειναι δυο:
Ειτε θα περασεις απο πανω μου, ειτε θα περασω εγω απο πανω σου.
Οργανωσου και προσπαθησε το καλυτερο για τον εαυτο σου.
Quote:
Originally posted by Helena
πετυχημενο συνεχισε
ποσο σοβαρα δεν με περνεις για πες κι αλλα λολ
Καλα μην φτιαχνεσαι και τοσο :\\
Quote:
Originally posted by panikoula
Quote:
Καταρχην η ταμπακιερα ειναι η μαλακια που σε εδερνε και συνεχιζει απτοητα να σε δερνει ανελιπως.Quote:
Καλα εσυ Ελενα ουτε λεξη για την ταμπακιερα. Στο πλευρο της συναδελφου ειρωνος, σταθερα. Αλλα σιγα μωρε, καμια δεκαρια προτροπες για μειωση της δοσης εκανε σε ατομο που ή ηταν ή πηγαινε για υποτροπη, τι πεσαμε να τη φαμε!!!!
A, και αν εχεις να πεις κατι αναφορικα με το επιπεδο του σα\"ιτ και εμενα, πεστο στα ισια. Φροντισε ομως πρωτα να διαβασεις τους ορους χρησης που ρητα απαγορευουν οποιαδηποτε προτροπη για τροποποιηση φαρμακευτικης αγωγης.
Ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.
Στο εχω ξαναπει και αλλες φορες αλλα δεν το πιανεις.
Ασχημα καριερα γραφης αρχισες, οχι βεβαια οτι η προηγουμενη σου ηταν καλυτερη.
Τοτε ησουν και μισογυνης, σημερα απλα ανταγωνιστικος για να βγεις απο πανω στην κατερινα και στην οποια αλλη μπορεσεις να στοιχειοθετησεις θεση και αποψη.
Αρκει να μπορεσεις να την πατησεις στο λαιμο σιγα σιγα μεχρι να την αποτελειωσεις.
Γλοιωδη ατομα, οπως εσυ και η θεοφανια,
ψαχνετε να βρειτε θυματα, για να διασκεδασετε την πληξη σας χωρις να κρατατε ουτε προσχηματα, ουτε κανενα φραγμο.
Επειδη κυριε μαλακιδη,
επικαλεισαι το ορους του φορουμ, θα σου πω οτι οντως η προτροπη τροποποιηση φαρμακων οπως εκανε η κατερινα ειναι ανεπετριπτη.
Εξισου ανεπιτρεπτη ειναι η τακτικη σου απεναντι σε καποιον που κανει λαθος στοχοποιωντας τον και προσπαθωντας να τον κανει ενα νιωσει ενα τιποτα.
Γιατι ολα αυτα αραγε?
Για να προφυλαξεις τον κηπ?
Για να νουθετισεις την κατερινα?
η τελος για να νιωσεις οτι εισαι κατι?
ντουλαπα 1 - 2 - η 3?
Ακουσε παπαρα της τρυπιας δεκαρας,
οσο ειμαι εδω μεσα κατι καταλοιπα ψυχης οπως του λογου σου, θα τα εχω για να παιζω μαζι τους.
Και δεν χρειαζεται να μου δινεις σημασια,
σημασια εχει πως διαβαζονται οσα γραφω απο κοσμο και καταλαβαινει τι σοι σκατοψυχος εισαι.
Γιατι η σκατοψυχια υπαρχει σε ενα ανθρωπο, οταν βλεπει καποιον που κανει λαθος και αυτος του δινει μια ακομα να παει πιο κατω απο οτι ειναι.
Κατι που με μεθοδο εσυ προσπαθεις να κανεις εδω εσυ με το τελευταιο σου θυμα.
Επειδη ομως δεν καταλαβες ελληνικα,
και σε αυτο ρωτα την φιλεναδα σου,
να σου πει τι εστι κρινο και ποσα απιδια βαζει στο σακο του.
Και θα στο κανω λιανα για να το γνωριζεις,
οποτε σε δω να την ξαναπεφτεις στο ιδιο στυλ, θα τρως το ιδιο χεσιμο που θα χωνεσαι στηνη τρυπα σου δυο μερες για να συνελθεις.
Καλως η οχι,
οι επιλογες μας ειναι δυο:
Ειτε θα περασεις απο πανω μου, ειτε θα περασω εγω απο πανω σου.
Οργανωσου και προσπαθησε το καλυτερο για τον εαυτο σου.
Quote:
Originally posted by liberchild
κατα- krino
μακια εσυ!
και κατα-κρινο και δια-κρινο....
:P
πολυ το γουσταρα κρινο το χεσιμο π εκανες στον oboro αχαχααχααχχαχ
λελος πινελος εQuote:
Quote:
Originally posted by liberchild
κατα- krino
μακια εσυ!
και κατα-κρινο και δια-κρινο....