Ρε.. Σου έχει πει να μην γράφετε εκεί τα "αστεία" σας. Αφού ηρθε εδώ, συνέχισε εδώ. Θέλει να πουν κι άλλοι τη γνώμη τους για το θέμα που την απασχολεί.
Δεν μαρεσουν όλοι οι γέροι. Μόνο όσοι σηκώνονται την νύχτα και πάνε στο ψυγείο ή τουαλέτα.
Printable View
Μπορεί να κατάλαβα λάθος. Αλλά έλεγε και ξανά έλεγε ότι είναι ήδη μεγάλο το θέμα και ποιος θα το διαβάσει κτλ...
Το ξέρω ότι προσπαθείς να βοηθήσεις και να συνεχίσεις.. Σου λέω ότι μπορεί εγώ να το κατάλαβα έτσι και να μην το εννοουσε έτσι.
https://youtu.be/NcSaTb_bM70?si=f_7GX8bTXRjouvqc
Ένα τραγουδι για να ξεχαστείς. Δεν τραγουδάει, ζωγραφίζει.
Thanks φίλε, θα τα συζητήσουμε αυτά οι δυο μας όπως σου ‘χω υποσχεθεί. Λίγο υπομονή κάνε.. Προς το παρόν σου λέω πως δεν έγινε σήμερα κάτι που δεν έγινε και χτες ή προχτές ή δε θα γίνει και αύριο και μεθαύριο. Απλά κάποιες στιγμές οι αντοχές υποχωρούν και σε παίρνει λίγο παραπάνω από κάτω.. Δε βαριέσαι.. Και για αυτό υπάρχει λύση.. Η λύση λέγεται Έφη Θώδη. :p
Ρε ‘σύ Γιώργη, εσύ που είσαι κιόλας καλός με τα διαλυτικά, βοήθησέ με αν ξέρεις και σε κάτι άλλο. Αυτό με τον κορρέκτορα που πας να γράψεις κάτι και όλη την ώρα σου αλλάζει το κείμενο με διορθώσεις, απενεργοποιείται καπως? Έχει γίνει λίγο σπαστικό.. Αν και στο Έφηβη Θώδη που πήγε να μου προτείνει πριν είχε και τα (πολύ) δίκια του..
Καλως σας βρηκαα. Χαχαχα θα στελνω τραγουδια. Απο κινητο πως γινεται; Απο υπολογιστη φανταζομαι κανεις αντιγραφη επικολληση το λινκ. Απο κινητο οταν εχεις την εφαρμογη του youtube? Αλλα ενταξει αφου εχω υπολογιστη δοξα τω Θεω λυθηκε το "προβλημα". Ο Γιωργος εχει γουστο χαχα.
Ενταξει Γιωργο δεν υπαρχει θεμα μην αγχωνεσαι. Και στο θρεντ μου μπορειτε να γραφετε οτι θελετε δεν με ενοχλει. Αυτοι που ειχαν σκοπο να προσβαλλουν η να με πουν υπερβολικη εφυγαν ετσι κι αλλιως. Δεν νομιζω να θελουν να πουν αλλοι τη γνωμη τους ειναι πολυυυ τεραστιο το θρεντ για να κατσουν να ασχοληθουν. Δεν νομιζω οτι κανεις θα δει το πρωτο ποστ πλεον και θα απαντησει σε αυτο χαχα.
Λεω οτι ειναι μεγαλο το θεμα γιατι αναρωτιεμαι αν κουραζω εσας που το διαβαζετε (και τον κοσμο γενικα). Δεν αγχωνομαι οτι θα θελει και καποιος αλλος να διαβασει και δεν θα μπορει. Οι περισσοτεροι το διαβασαν. Δεν νομιζω οτι θα θελει να "ερθει" και καποιος αλλος. Πειτε οτι θελετε αληθεια. Παντως Γιωργο σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!