εχμ ναι, για δες παρακατω τι εγραψα...χαχα
Printable View
το ειδα! χαχαχαχαχαχαχαχαχ
μπορει να συμβει, δεν ειπα οτι δεν μπορει να συμβει παρα μονοσ ε ταινιες! δεν μπορει ομως να ειναι ΑΥΤΟ το παραπονο σου απο τους αντρες, δεν ειναι δυνατον να σου συμβαινει αυτο συνεχεια! εκτος αν κανεις μονο σχεσεις απο την πρωτη μερα της γνωριμιας και δεν ξερεις καθολου την ζωη του αλλου!
τοτε φυσικα ρισκαρεις, αλλα δεν σου φταιει κανεις γι αυτο!
υπάρχουν βέβαια και οι ακραίες περιπτώσεις...είχα γνωρίσει κάποτε μία που μετά από 3,5 χρόνια (!) σχέσης, κάτι είχε αρχίσει να της βρωμάει στην υπόθεση και έβαλε ντετέκτιβ για να μάθει πως ο άνθρωπος που περίμενε να την παντρευτεί ήταν ήδη παντρεμένος.
ακόμη και σε αυτή την περίπτωση όμως θεωρώ πως είναι λάθος της γυναίκας. Δεν μπορεί να τα έχουν όλες με τον Αλ Πατσίνο με Όσκαρ ερμηνείας ελεύθερου και ερωτευμένου.
Αυτοί είναι μλκες, αλλά βρίσκουν και τα κάνουν.
μπλου, αλήθεια έχεις σκεφτεί, έχεις αναρωτηθεί ποτέ μήπως όντως κάνεις κάτι λάθος εσύ κ πέφτεις συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις?
Sorry αλλα πως γινεται για μηνες και χρονια να μην καταλαβαινει καποιος οτι ο αλλος ειναι παντρεμενος? Υποτιθεται οτι κανεις μια σχεση και γινεσαι μερος της ζωης του αλλου.
Και το αλλο παλι με τη μητροτητα. Η μητροτητα δεν ειναι θεμα της γυναικας μονο, αν ηταν ετσι θα εμενε εγκυος και με τον αυνανισμο.
Mα εγώ δεν είπα ποτέ ότι στο παρελθόν δεν είχα κάνει ωραίες σχέσεις, ότι δεν έχω αγαπηθεί ποτέ και δεν έχω αγαπήσει. Ολα αυτα τα καλά μου έχουν συμβεί. Οι τελευταίες απλά σχέσεις μου είναι "προβληματικές" και το ίδιο βλέπω και στις περισσότερες φίλες μου. Τώρα σε κάποια πράγματα σίγουρα μπορεί να φταίω και γω αλλά συνυπολογίστε και το γεγονός ότι οι γνωριμίες είναι περιορισμένες, δεν γνωρίζεις άντρες κάθε μέρα που ενδιαφέρονται για σένα για να έχεις την επιλογή να διαλέξεις κάποιον που να ταιριάζει περισσότερο σε σένα. Από αυτούς που μου τυχαίνουν τελικά κανενας δεν έχει τους ίδιους στόχους με μένα. Και να πεις ότι θα γίνει μια ωραία σχέση, θα περάσω καλά και ας μη γίνει και τίποτα περαιτέρω ούτε αυτό δεν συμβαίνει. Παρόλα αυτά ελπίζω στο καλύτερο!
3,5 χρονια δηλαδη αυτη δεν ειχε παει ποτε ας πουμε να μεινει στο σπιτι του αλλου??
Το θεμα ειναι οτι τωρα αυτος θα σκεφτεται οτι ενταξει επιασε μ'αυτην , θα πιασει και με καμια αλλη και τελικα η μ@λ@κια διαιωνιζεται και απο τις δυο πλευρες
εχω παραδειγμα μιας αλλης που έχει εξι χρονια "σχεση", τον βλεπει καθε δυο εβδομάδες σπίτι της μεσημερι μόνο για σεξ, δεν έχουν πάει ποτέ διακοπές μαζί, δεν βρίσκονται ποτέ βράδυ, δεν σηκώνει ποτέ το κιν του μετά τις εξι το απόγευμα και πρόσφατα του έκανε κουβέντα για γαμο.
Ξέρεις τι της απάντησε? "Αφού προς τα κει πάει έτσι και αλλιώς μωρό μου".
Η κοπελα νομίζει πως παντρεύεται και όχι σπίτι του δεν έχει πάει, ούτε που είναι δεν ξέρει.
Δλδ τι λετε ρε κοριτσια οτι ειμαστε ηλιθιες.Μαλλον αυτο λετε.Οκ αν φταιμε εμεις καπου που πιστευετε οτι φταιμε αντι να μας αποκαλειτε με πλαγιο τροπο ηλιθιες και χαζες και πανηληθιες προτεινετε κατι ωστε να ξεφυγουμε απο την σουπερ ηλιθιοτητα μας.